Değil değil,ablamla eniştem devam ettiler
Haksız da sayılmaz, bamya olsa neyseDeğil değil,ablamla eniştem devam ettilerama enişte de bize süprüz yapacakmıs dabıl menü söyledigi için. Ben İskender sevmem ki deyince yüz ifadesini görmeniz gerekti büyük hayal kırıklığı ve sen zaten neyi seviyorsunki deeer gibi bakıyordusjsjsjsjd
Bak şimdi şaşıracaksın ama bamya severimHaksız da sayılmaz, bamya olsa neyse
Sence senin beni sasirtman mümkün mü tatlı kıs.?Bak şimdi şaşıracaksın ama bamya severimetli,nohutlu falan.
İskender, künefe sevmeyip bamya seviyorsun. Bunun nesini beğeneyim?
E benim sevmediğim şeyleri de siz seviyorsunuz ben bir şey diyor muyum?İskender, künefe sevmeyip bamya seviyorsun. Bunun nesini beğeneyim?
Bunları insanlar genelde sever ama işte öyle bir sorun var.E benim sevmediğim şeyleri de siz seviyorsunuz ben bir şey diyor muyum?
Bamyayı bende seviyorum ama İskender mi bamya mı sorulursa tabi ki İskender derimBunları insanlar genelde sever ama işte öyle bir sorun var.
Ama biz sevilmesi normal olan şeyleri seviyoruzE benim sevmediğim şeyleri de siz seviyorsunuz ben bir şey diyor muyum?
Aklın yolu birBamyayı bende seviyorum ama İskender mi bamya mı sorulursa tabi ki İskender derim
Her normal insan gibi…Bamyayı bende seviyorum ama İskender mi bamya mı sorulursa tabi ki İskender derim
Gelsin kekleeeeeeeeerrrrrrrrKategorimiz netleşti hadi bakalım hayırlı olsun
Bence sorun yokBunları insanlar genelde sever ama işte öyle bir sorun var.
İskender sevmiyorum diye normal insan olmayacaksam ooohoooooHer normal insan gibi…
Benim çocuklar sebze yemeği seviyorlar ama İskender, mantı, lahmacun, yağlama, beyti olunca yüzüne bakmazlarHer normal insan gibi…
Beyti, kayseri yağlaması?İskender sevmiyorum diye normal insan olmayacaksam ooohooooo
Size çok güzel bir sürprizim varGelsin kekleeeeeeeeerrrrrrrr
Kategorimiz netleşti hadi bakalım hayırlı olsun