Kocaya hediye şokuBir de eşim diyordu ki Arap köftesine kim oy verir? Milletin canı burnunda, bıkmış Araplardan. Ben olsam oy vermem. Hahhahdjdhdj.
Oylama bitsin gözüne gözüne sokacağım.Kocaya hediye şokuona armağan et bari,sana gelmiş de
Benim de istediğim bir kalıp var ama Nevoş o kalıbı kullandıracak bir tarif vermez.Kek olacaksa istediğim bir kalıp vardı bahane ile alayım
Ben artık kahve fincanlarını kutusuyla saklıyorum.Geçen gün madame cocoda üç al bir öde vardı cam ürünlerde ben de çay bardağı su bardağı falan aldım gelince üşendim yıkamaya kaldırdım kutuları ile sonra açar kullanırım diye eşim de arkamdan diyor git gide anneme benziyorsun afitap
YoksaBenim de istediğim bir kalıp var ama Nevoş o kalıbı kullandıracak bir tarif vermez.
Ben de kahve fincanlarını kutuda tutuyorum yer kalmadı çünküBen artık kahve fincanlarını kutusuyla saklıyorum.
Aynı kalıp mı
İpucu versem hemen anlaşılır şimdiAynı kalıp mı
Aiyyy ben baska ipucu bilmiyorum olmaz kek dediniz banaDeğil kim kek dedi
Aşko hayırlı olsun iyi günlerde kullanGeçen gün madame cocoda üç al bir öde vardı cam ürünlerde ben de çay bardağı su bardağı falan aldım gelince üşendim yıkamaya kaldırdım kutuları ile sonra açar kullanırım diye eşim de arkamdan diyor git gide anneme benziyorsun afitap
Daha önce yaptık çok güzel olduNevoş bi gol atıp hem poğaça hem kek dermiş
Ayy nevoş zor yaDaha önce yaptık çok güzel oldu