- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
Geniş bakacaklardır diye düşünüyorum kdfjgkldjSuşiye millet oy vermez. Hamsi tava birinci olur.
Ben de hamsi tavadan sushi yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geniş bakacaklardır diye düşünüyorum kdfjgkldjSuşiye millet oy vermez. Hamsi tava birinci olur.
İilla o sushi yapılacak yani sjksjksjkGeniş bakacaklardır diye düşünüyorum kdfjgkldj
Sen düşünmeye devam et. Ama gerçekten bence de balık kategorisi olmalı.Geniş bakacaklardır diye düşünüyorum kdfjgkldj
Hamsi tava yasaklı olurSuşiye millet oy vermez. Hamsi tava birinci olur.
Anasının karnından da suşiyle çıktı.İilla o sushi yapılacak yani sjksjksjk
İilla o sushi yapılacak yani sjksjksjk
İsabet olur.Hamsi tava yasaklı olur
Kesinlikleİsabet olur.
Bizim canımız da cevizli lahmacun çekiyordu geçen gün. Coğrafya kaderdir.İki gün önce yaptım. Çok severiz biz. Resmen canımız çekiyor yapıyoruz eşimle kdfjgkdfj
Suşi aşkına diyerek sjksjksjkAnasının karnından da suşiyle çıktı.
Yarasın afiyetler olsun.İki gün önce yaptım. Çok severiz biz. Resmen canımız çekiyor yapıyoruz eşimle kdfjgkdfj
Balık menüsünü destekliyorum hamsi benim olacaksaİki gün önce yaptım. Çok severiz biz. Resmen canımız çekiyor yapıyoruz eşimle kdfjgkdfj
Bizim canımız da cevizli lahmacun çekiyordu geçen gün. Coğrafya kaderdir.
Balık menüsünü destekliyorum hamsi benim olacaksa
Hamsi kuşu yapacağımHamsi Tava yasak
Ne hamarat bir kız tamda bu topige göreOnu hafta sonu yaptım ya güzel oldu dkjgdk
Acayip güzel ajandır kendileri tüm kk bilgileri ondan sorulurNe hamarat bir kız tamda bu topige göre
Ona şaşırmıyorum nede olsa ikizler burçu kendisiAcayip güzel ajandır kendileri tüm kk bilgileri ondan sorulur
Hamsi komple yasakHamsi kuşu yapacağım
Tek geçerim onu hafiyelikte:))Ona şaşırmıyorum nede olsa ikizler burçu kendisi