Ben Nevşehir 'deyim kuşumMalatya tamam da onun yolu bir tık uzak sanki.
Ben ilk dört ay kilo veriyorum hep kusmaktan. Değil yemek yapmak, yiyemem bile. Sonra da +25 kilo işte sjskkskİlk çıkış diyelim son olmasın
Biliyorum yav Malatya’ya döndüğünde anca gelirsin diye düşündüm.Ben Nevşehir 'deyim kuşum
Ben ortadayım siz bana gelin
O daha önce hamileyken yarışmaya katıldı bir şey olmazBen ilk dört ay kilo veriyorum hep kusmaktan. Değil yemek yapmak, yiyemem bile. Sonra da +25 kilo işte sjskksk
Oda doğruBiliyorum yav Malatya’ya döndüğünde anca gelirsin diye düşündüm.
Teşekkür ederizEllerinize sağlık kızlar damak zevkime uyan iki tarife oy verdim en yakın zamanda yapıcam başarılar dilerim
Antep’te olsan seninle çok eğlenirdik.Oda doğruArkadaşlarım hep çağırıyor.
Geç tanıştıkAntep’te olsan seninle çok eğlenirdik.
Yemek yarışması bildirimlerine bakmıyordum bile. Sonradan bakmaya başladım, ama fotoğrafları görmeden yemeklere tik atıyordum. Önce fark etseymişim…Geç tanıştık
Bizi genelde geç keşfediyorlar dışarıdan farklı bakılıyor.Yemek yarışması bildirimlerine bakmıyordum bile. Sonradan bakmaya başladım, ama fotoğrafları görmeden yemeklere tik atıyordum. Önce fark etseymişim…
Ben geldipimde haber ederim sanaFarkındayım kuşum. Nasıl edeceğuk?
Ye beni mi ahahahah içimden aynen bu cümleyi kurdum,bir de kahkaha patlattım.ajsnsnsYa beni
Ders çalışamıyoruz onu diyoruzYe beni mi ahahahah içimden aynen bu cümleyi kurdum,bir de kahkaha patlattım.ajsnsns
Hazır makarnayı yapsalar yine iyi el açması ayrı bir boyutEl açması makarna mı yapsak
Sen her şeye hazırsın ama yap(a) mazlarHazır makarnayı yapsalar yine iyi el açması ayrı bir boyutbana kalsa ben okeyim