Üfürükçü Kukriye ahahahahahahİnsanların birinci olabilme ihtimaline yardımcı olmaya çalışıyorum nefesimle ne var
Yaaaniiiiii...Çilek serbestmiş, krema çikolata yok.
Sen en iyisi çileği de iptal etÇilekten kekleri göremiyeceğiz
Kuşum bu ay birinci belli zaten ben bunu nefessiz de söylerdim sizeİnsanların birinci olabilme ihtimaline yardımcı olmaya çalışıyorum nefesimle ne var
Yüce Rabbim margırııtımı da yöresel kraliçesi olsun diye yaratmış napalım arkadaşlarKuşum bu ay birinci belli zaten ben bunu nefessiz de söylerdim size
Neyse ki bu ay dilinizden kurtulacağım.Yüce Rabbim margırııtımı da yöresel kraliçesi olsun diye yaratmış napalım arkadaşlar
Ne kurtulması ilk ikidesinNeyse ki bu ay dilinizden kurtulacağım.
Keki çilek bulamayacakları bir ay yapalımSen en iyisi çileği de iptal et
İlk birde değilim ama, artık kendinize dalga geçecek yeni yöresel kraliçesi buldunuz.Ne kurtulması ilk ikidesin
Başka hangi meyveler serbest?Keki çilek bulamayacakları bir ay yapalım
En tehlikeli çilek zatenBaşka hangi meyveler serbest?
Kuru kekin üstünde dilimlenmiş çilek hayal ettim deEn tehlikeli çilek zaten
Benim istediğim keki istediğim gibi yapabilirsem çok güzel olacak tabi alabilirsemKuru kekin üstünde dilimlenmiş çilek hayal ettim degalibası kimseye oy vermiycem
Hangi keki istiyon kızzBenim istediğim keki istediğim gibi yapabilirsem çok güzel olacak tabi alabilirsem
BrowniHangi keki istiyon kızz
Onu kabul etti mi Nevoş?Browni
Çilekli miBenim istediğim keki istediğim gibi yapabilirsem çok güzel olacak tabi alabilirsem
Hayır tabi ki yasakOnu kabul etti mi Nevoş?
Haklısın benimki bitsin tam gaz devamNeyimi gördün ki dur daha bismillah yeni başladık, bunda da birinci olmam zaten. Ama kekte söz veremem.