Ben browni yapicam ve benim yemegime yorum yapmak ban sebebidir.İyi sen kıymasız yap madem
Öyle bir yemeğimiz yokKıymalı menemen yapmak baaaannnnn sebebidir.
Niye ben sabahları yiyorum ama.Öyle bir yemeğimiz yok
Kız senin ne biçim kuralların varBen browni yapicam ve benim yemegime yorum yapmak ban sebebidir.
Bizim mutfağımızda öyle bir yemek yokNiye ben sabahları yiyorum ama.
Bana yapılacak yorumları düşünmek bile istemireeeemKız senin ne biçim kuralların varyapta bir yemek dünya gözüyle sana bir yorum yapalım
O sizin probleminiz.Bizim mutfağımızda öyle bir yemek yok
Eee misli ile geri dönecek sen bir yap heleBana yapılacak yorumları düşünmek bile istemireeeem
güzel oluyor ama. hele de minicik doğranmış kuzu etiyle de harika oluyor menemenÖyle bir yemeğimiz yok
Browni yapmak ban sebebidir yapamazsınBana yapılacak yorumları düşünmek bile istemireeeem
Ona menemen der miyizgüzel oluyor ama. hele de minicik doğranmış kuzu etiyle de harika oluyor menemen
Sizin gibi hanfendilere yakışmaz benceEee misli ile geri dönecek sen bir yap hele
Sucuklusunu biliyorum da kavurmalı hiç denk gelmedimgüzel oluyor ama. hele de minicik doğranmış kuzu etiyle de harika oluyor menemen
Sac tavaOna menemen der miyiz
denir denir harika oluyor bir dene benceOna menemen der miyiz
Çok yakışırSizin gibi hanfendilere yakışmaz bence
İşte onun adı başka bir şey olurdenir denir harika oluyor bir dene bence
Kim demiş?Browni yapmak ban sebebidir yapamazsın
Coh ayıp.Çok yakışır
kavurma eti ağır olur. biz taze etten yaparız. minicik minicik doğruyorsun. ya da işte kıymayla da oluyor. ama etli daha güzelSucuklusunu biliyorum da kavurmalı hiç denk gelmedim