Ne tesadüfUmarımHayat enerjim tükendi son damlaları kullanıyorum
Yok gmaile açtım ama silmek istemiyorum. Çünkü ilgi alanı la ilgili içerik var. Hatta birine bir şey eklemiyorum. Takipçi geliyorhesabını numara ile açtın öyleyse. O zaman silemezsin tabi
Ben hesabını sil demedim zaten. Numaranı kaldırabilirsin diye dedimYok gmaile açtım ama silmek istemiyorum. Çünkü ilgi alanı la ilgili içerik var. Hatta birine bir şey eklemiyorum. Takipçi geliyor
O zaman güvenlik sıkıntı olurBen hesabını sil demedim zaten. Numaranı kaldırabilirsin diye dedimhesap dursun
Ne olacak halimizNe tesadüf
Pek parlak değil gibiNe olacak halimiz
Biliyormuşun geçen içli pişi yaptım patatesli de var dı sen geldin aklıma alt komşuya verdim bendeO kadar acıkmıştım ki, yemek de yapmadım henüz. Sonra kapı çaldı. Karşı komşum yeşil mercimekten bacaklı çorba yapmış sıcacık. Yanına da bir tabak havuç tarator koymuş. Komşuda tabaklarım olmasına sevindim:)
Memleketimin yöresel çorbasını gördüğüme daha bir sevindim. Akşam yemeğim de çıktı, sağ olsun:)
Azıcık hastayım aşkom
Benimki Allah’a emanetO zaman güvenlik sıkıntı olur
Geçmiş olsun bebeğim, kıyamamAzıcık hastayım aşkom
Valla öyle Nevoş nasıl endişe duyuyor bende de bir umursamazlıkZano ya
Ve alt komşun ben değilim.Biliyormuşun geçen içli pişi yaptım patatesli de var dı sen geldin aklıma alt komşuya verdim bende
Geçmiş olsun canımAzıcık hastayım aşkom
Emaaaan ,en güzeliValla öyle Nevoş nasıl endişe duyuyor bende de bir umursamazlık
İçim gittiBiliyormuşun geçen içli pişi yaptım patatesli de var dı sen geldin aklıma alt komşuya verdim bende