- 16 Ağustos 2010
- 292.864
- 602.460
- 43
Şansa bak yaEvet öyle olcak gibi hayır dedim ki zemzem icin olan tepsin vardı (kıyamıyordu hic) onu bile vermis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansa bak yaEvet öyle olcak gibi hayır dedim ki zemzem icin olan tepsin vardı (kıyamıyordu hic) onu bile vermis
Evet bi iyilessem gidip kurcalicam evi bulurum bir seylerŞansa bak ya
Geçmiş olsun canımEvet bi iyilessem gidip kurcalicam evi bulurum bir seyler
İnsallah ablacım beynim patlicak gibi oluyor bir de inat bebisin kıcına kurt girdi sanki yok böyle enerjiGeçmiş olsun canım
Öksürük zor inşallah geçer
Hiç sorma En azından bunun kutusundan şarj kablosu çıktı ama diğerinde onu da ayrı satmışlardıVay beee artık şarjın bittiğinde başka bir 15’liden şarj aktarabilirsin.
Ama bunun için önce başka bir 15’li bulman lazım hahahshhdhdh
Tam hastalık havalarıEvet bi iyilessem gidip kurcalicam evi bulurum bir seyler
Evet cok dikkat edinTam hastalık havaları
Hayırlı olsun yeni böbreğin ay pardon telefonun kuşum. İnşallah 128lik değildir. Adamı kanser eder onlar.Hiç sorma En azından bunun kutusundan şarj kablosu çıktı ama diğerinde onu da ayrı satmışlardı
Sağolasın canımmHayırlı olsun yeni böbreğin ay pardon telefonun kuşum. İnşallah 128lik değildir. Adamı kanser eder onlar.
Ben çok fotoğraf, video falan çekiyorum herhalde. 128 yetmiyor.Sağolasın canımm
128 bu ,diğeri 64 ü yetiyordu aslında bana 64lükler
Ben de çekiyorum aslında bir de wp atılanlar var grupta hep durdu mesela hiç hafıza sorunu yaşamadımBen çok fotoğraf, video falan çekiyorum herhalde. 128 yetmiyor.
Balcan kebabı veya lahmacun, içli köfte......yenilmez mi Dışarılı gelinleri pek severik.Bugün senin kövdeydim yine, diyetimi bozdurdular bana.
Aldım tatlım.Başka bir tarif aldı mı?
Bizim dışarılı gelin arkadaş var. Ailesi Antep’e gelmiş, yiyecek bir şey bulamamışlar. Çok ağırmış, yemekler kokuyormuş. Çorba salata falan söyleseydin bari diyorum. Diyor ki çorba bile et suyuyla yapılmış, salatalar da acı. Yiyemiyorlar. Eşime anlattım diyor ki ağzına daş deye şeyleeeBalcan kebabı veya lahmacun, içli köfte......yenilmez mi Dışarılı gelinleri pek severik.
Allah yardımcın olsunİnsallah ablacım beynim patlicak gibi oluyor bir de inat bebisin kıcına kurt girdi sanki yok böyle enerji
Amin ablacım sağolasınAllah yardımcın olsun
Ağızlarının tadını bilmiyorlar ne deyimBizim dışarılı gelin arkadaş var. Ailesi Antep’e gelmiş, yiyecek bir şey bulamamışlar. Çok ağırmış, yemekler kokuyormuş. Çorba salata falan söyleseydin bari diyorum. Diyor ki çorba bile et suyuyla yapılmış, salatalar da acı. Yiyemiyorlar. Eşime anlattım diyor ki ağzına daş deye şeyleee
Antep Mutfağı beğenilmez mi yaBizim dışarılı gelin arkadaş var. Ailesi Antep’e gelmiş, yiyecek bir şey bulamamışlar. Çok ağırmış, yemekler kokuyormuş. Çorba salata falan söyleseydin bari diyorum. Diyor ki çorba bile et suyuyla yapılmış, salatalar da acı. Yiyemiyorlar. Eşime anlattım diyor ki ağzına daş deye şeyleee
Nasip işi NevrestemAntep Mutfağı beğenilmez mi ya