- 3 Temmuz 2022
- 4.387
- 12.628
- 26
Benim anneme gitmem lazımBenimde nişanımdan kalma bir gümüş tepsim var tek seçeneğim o.. bakır kimdeyse 1. Odur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim anneme gitmem lazımBenimde nişanımdan kalma bir gümüş tepsim var tek seçeneğim o.. bakır kimdeyse 1. Odur
Yöreselya şimdi bakır yakışır benceEe o zaman buralar bakırdan gecılmeyecek yıne
Vitrine bakmak lazımBenim anneme gitmem lazım
Bu arada tebrik ederim birinciliğini canım cok guzeldi gercekten sımdıden hediyelerini agız tadıyla kullanman nasip olsunYöreselya şimdi bakır yakışır bence
Teşekkür ederim canım benimBu arada tebrik ederim birinciliğini canım cok guzeldi gercekten sımdıden hediyelerini agız tadıyla kullanman nasip olsun
Benimde kvden yürüttüğüm varBenimde nişanımdan kalma bir gümüş tepsim var tek seçeneğim o.. bakır kimdeyse 1. Odur
desene bakır yarışması olacakBenimde kvden yürüttüğüm var
Surda kavrulmuş ot cesitlerini benden iyi kimse bilmez sen bana da sorabilirsinBen de anneanneme sorsam kavrulmuş ot yemekleri. Ota da kimse oy vermez
sağoll canım beğenmene mutlu oldumJou konuna kaynak yapmak istemedim paylasıyordun cok hos olmus
Bittii vallahiiiBende ondan yazmadım
Hayırlı olsun canım açılışı sen yaptın emeğine sağlıksağoll canım beğenmene mutlu oldum
Bittii vallahiii
olsun kızlarr yazabilirdinizz hiç bir önemi yok
Yani belki kalan vardırTüm tarifler kapışıldı mi
sağoll nevoşumm aklımdan çıktı neyseki rahatladım bi yarışma kaldı hadi bakalımmHayırlı olsun canım açılışı sen yaptın emeğine sağlık
Senin tarife bakır şart değil bencesağoll nevoşumm aklımdan çıktı neyseki rahatladım bi yarışma kaldı hadi bakalımm
yalnız bendede bakır yok zzektanın dediği gibi banada kuyumcu vermişti yüzük kutusuyla süs edip baktım duruyo kenarda bari kahvelerde falan taşırım dedim söktüm gümüş oldu
Ben kurabiye yapamamışım yöresel neyime aşkom
SUnumu çalışacammSenin tarife bakır şart değil bence
GeliyorumYani belki kalan vardır