- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
İstanbulkart kullanıyorum. Fiyat olarak diğerlerini bilmiyorum ama tramvayda öğrenci olduğun için ist.kart 1 lira diye hatırlıyodum 1.10 diyo site. Aktarmada 40 kuruş alıyodu. Mesela sınavdan çıkıyodum geri dönüş 40 kuruş. Sanırım ilk bi saat içindeki basımdan alıyo 40 kuruşu.
Tüm öğrenciler istanbulkart kullanıyo. Başka kullanan varsa da ben bilmiyorum:)
Paso ve akbil eski isimler. Suan sadece istanbulkart var. Tam i var, indirimlisi var.
Ayrica minibuste istanbulkart gecmez. Para verirsin. Onun disinda bazi umumi wc lerde bile istanbulkart gecerli:) basiyorsun bakiyenden düşüyor.
chorichtoplu basvupost: 36683644 .!.:Peki indirimlisini nasil alabiliriz acaba, ben hergun otobus, metro falan kullanmak zorunda kdegisikliesef en indirimlisi lazim bana
hepsiaynı sey ama farklı sekilde isimleri var paso belkı ögrencı ıcın anlamında soruyorsan en uygunu ögrencı kartı olarak alman ki bu da ögrencıysen tabı ögrencı değilsen 2.15 otobus ucretı ögrencı olunca daha az anadolu yakasında hasanpaşa dan ögrencı belgen nufus cuzdanın ve kart cıkarma ucretıyle öğrenci akbilini(indirimli istanbul kartını) çıkartabılırsın avrupa yakasında ise karaköy diye biliyorum sen onu çıkarda bazen minibus otobusten daha avantajlı oluyorKizlar şu 3 kart arasindaki fark ne biri bana anlatabilir mi
●paso
●akbil
●istanbul kart
Ve acaba hangisi daha avantajli, hesapli.(öğrenciyim)
Metro, otobüs, minibus ne varsa kullanicam
Simdiden tesekkurleer:)
öğrencı oldugunu da okudum bitane daha cevap yazayım dedım paso eskiden şimdinin indirimli kart(ÖGRENCI,ÖGRETMEN VS GIBI KİŞİLERE VERILEN KARTTI) AKBİL İSE İSTANBUL KART CIKMADAN ÖNCE
ögrenci kartı hep vardı zaten :) rica ederiz sitesine girip bakarsan istediğin bilgiyi edinirsin tarifesine kadar seferlere kadar ve nereye nasıl gidecegıne kadar hersey var ben bazen metrobus yerıne karsıya gecerken vapuru bile tercıh edıyorum hem denız havası hem metrobusun tıkış pıkıs olması sinir bozuyor birde marmaray var tabi o da anadolu yakasındaki üsküdar kadıköy den avrupa yakasındakı sirkecı ve diğer duraklara kadar gidiyor ona da bakarsan belkı işine yarar ulasım acısından cok secenek var yaniIettyi aradim ogrenci kartı diye bişey cikmis onu onerdiler bana.
Cok tesekkur ediyorum cevaplariniz icin
İnternetten yap başvurunu kartın basıldığında gidip al:)
Kaybedersen alo 153 e bildirmeyi unutma. Biri kullanırsa usulsüz kullanım bedeli mi ne var onu ödemen gerekiyo. Şiödiden bilgin olsun:)
Bu konuda önemli değil ama bilginiz olsun diye söylüyorum. Konu içeriğini tamamen değiştirmek forum kuralları gereği yasak Başına ya da sonuna not olarak düşebilirsiniz.Istedigim bilgiyi aldim kizlar cok tesekkurler
izmirde de kentkart var,5liraya alıyosun.istanbulun otobüsü bile bi dert.. yok randevuyla gidicen de kartı çıkarcan da aktarma şu kadar da ..
bizim adana'da bi kentkart var herşeye onla binilir, o olmadan da binilir gerçikentkart bakkallarda bile satılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?