Farenjit ve Öksürük...

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.937
3.265
1 haftadır farenjittim,hala tam olarak iyileşemedim.deliler gibi öksürüyorum...bide 4 aylık hamileyim...dogal yollardan geçmeyince mecburen doktoruma danışarak antibiyotik kullandım... inşallah bebegime bişey olmaz..özelliklede akşamları ve geceleri dahada artıyo,artık gece gündüz öksürmekten bıktım yeter artık rahat bi uyku uyumak istiyorum.....bu illetten nasıl kutulabilirm....:1no2::bbo::a015:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ya. walla bendede faranjit war geçen haftadan beri boğazım ağrıyo hiç geçmedi bide son 2 gündür öksürük başladı bakalım nasıl geçecek şuan burnumda sızlıyo nedense çok garipp:çok üzgünüm:

bir tatlı kaşığı balı emerek yani yavaş yavaş yutun. ben kızımın öksürüğünü hep bu yolla geçirmişimdir. boğazı yumuşatıyor. bir de annemin tavsiyesi yatarken ya da gün içinde eczanelerde satılan viks denen krem var ya onu boğazına sürüp yatabilirsin faydası var gerçekten

ün çok zor bişi bu farenjit ya kızlar...hele hamileyken olmak daha zor her ilacı kullanamıyosunuz kendi kendine iyileşmesini bekliyosunuz...öksürük hele çok yavaş atlatılıo :KK43:

X