Ama fare olsa kabak çekirdeğini falan yemez miydi hiç dokunmamiş
Fare pisliği :/ benimde evime bir iki girdi oradan biliyorum
Ya o kadar korkuyorum ki anlatamamFare pisliği :/ benimde evime bir iki girdi oradan biliyorumEve girmiş midir inanin bilmiyorum ve gerçekten çok etkilendim eve de apartmana koyduğu ilaçtan koydu ama çok kötüyüm evde durmak istemiyorum
Fare pisliği canımAcaba böceğin pisliği olamaz mı
Ya şöyle ki orada tahta dolap var. Kurufasulye nohut çekirdek badem bulgur birsürü şey var ve hiçbirine dokunmamış apartman küçücük her yere baktı yok. Fareyse ya çatıda ya evde ama biz evde iki kişiyiz hiç pislik görmedik çok korkuyorumFare
İlaç alın bir deneme yapın yakalanır zaten görürsünüz
İlla kabak çekirdeği falan yemez.
Yapıştırıcı ilaç var kartona iyice sürün ortasına peynir koyun sabah bir tane yakalarsınız.
Acaba eve girmiş midir nasıl anlarım pislik yok evde açıkta da yemek olur mesela galate vs. evde de birşey yenilmemişFare pisliği canım
Onları yememesi için sebep var demekki.Ya şöyle ki orada tahta dolap var. Kurufasulye nohut çekirdek badem bulgur birsürü şey var ve hiçbirine dokunmamış apartman küçücük her yere baktı yok. Fareyse ya çatıda ya evde ama biz evde iki kişiyiz hiç pislik görmedik çok korkuyorum
Kapıyı sürekli kilitli tutarız biri gelirse kiliti açıp tekrar kilitleriz ama eve girmiş midir diye o kadar korkuyorum ki.. İlaçlamadan gelen adam kesinlikle büyük fare pisliği dedi ama kondurmak istemiyorumFare pisliği kapınızın etrafına fare zehiri koyun kapınızı fazla açık tutmayın
alt kat fazla temiz değilse ordan gelmiş olabilir
Yorgan yastık içine bile girer küçük fındık faresiyse ilaçlama çağırın görünmeyen yerlere zehir koyunAcaba eve girmiş midir nasıl anlarım pislik yok evde açıkta da yemek olur mesela galate vs. evde de birşey yenilmemiş
Evede pisler kapı açık kaldıysa girer başka türlü girecek yer varmıAcaba eve girmiş midir nasıl anlarım pislik yok evde açıkta da yemek olur mesela galate vs. evde de birşey yenilmemiş
İnşallah girmemiştir gece ses yapar sessizlikteKapıyı sürekli kilitli tutarız biri gelirse kiliti açıp tekrar kilitleriz ama eve girmiş midir diye o kadar korkuyorum ki.. İlaçlamadan gelen adam kesinlikle büyük fare pisliği dedi ama kondurmak istemiyorum
İlaçlama çağırdım o karışım yaptı tüm apartmana koydu çatıya da fırlattı. yine de yapayım mı kapan falan? kapana yapışsa onu alacak insan da yok apartmanda hepimiz korkuyoruz inanın ev değiştirmeyi bile düşünüyorumOnları yememesi için sebep var demekki.
Başka yerden yiyecek buluyor.
Kesinlikle fare pisliği
Dediğim yapıştırıcı ilacı o pisliği gördüğünüz yerin yakınına yapın yarın yakalarsınız.
Böcek pisliği öyle olmaz mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?