Fare belasi

Ay geçen yıl bizim işyerine girmişti hem de lağım faresi. Sabah işyerine gittim fare olduğunu söylediler sonra göz göze geldik bilgisayarımı kaptığım gibi taksi çağırıp eve geldim evden çalıştım birkaç gün. Kapan vs. işe yaramadı. En son ilaçlama şirketini çağırdılar. Adam her katı ilaçladı bende oradaydım adama "kesin çözüm olacak mı?" dedim. "Tabii abla ama bunları yiyince hemen ölmez, ölmeye yakın sersemler ortalıkta gezebilir korkmayın" dedi. Yani zaten birkaç güne kadar ölecek bırakın son birkaç gününü huzurlu yaşasın garip demek istedi. :)

fazla peynir koyuyor olabilirsiniz alacagini alip gidiyor
bezelye tanesi kadr olmali . aslinda cizgi filmlerde gordugumuz gibi peynire duskun degiller findik fistik ve tohum tarzi seyleri severler

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.Deneyeceğim.:))

Biraz abartmışsınız. Müstakil bahçeli bi evde büyüdük. Zaman zaman fare oluyordu. Ölmedik çok şükür. Zehir koyarsın kapan kurarsın önlem alırsın da bu tepkiler evi terketmeler falan abartı olmuş.
Fındık faresinden bahsediyorum tabiki. Lağım faresiyse şehri terket

Son düzenleme:

sabah mı fark ettin, yoksa o an mı, ay bayılcam

Anında farkettim zaten acısıyla uyandım.Eşime dedim inanmadı önce baktı kanıyor hafif ama belli belirsiz.Hemen acile gittik gece 3 felandı.

çok korkunç ya geçmiş olsun, ne bileyim fareden herkes iğrenirde, insanı ısırmasını şehir efsanesi sanırdım

Hepiniz evden cikin eve 2 tane kedi alin olay çözulur.

Bu çözüm şahane fakat şimdiki kediler öyle fare peşinde falan koşmuyorlar.
Hazır mamalara alışkınlar...

Şaka bir yana, en güzeli evi ilaçlatmanız ve ilaçlamadan sonra da bir güzel evi temizlemeniz.
Ben olsam ben de sizin gibi evi terk ederdim, sadece çocuklarımdan dolayı had safhada huylanmaya yeterdi...

Yapıştırıcı tam bir vahşet lütfen kapan kurun ofisteki fareyi 1 gecede yakaladk birden ölüyorlar hem tabi kapan sonradan aklımıza geldi oncesinde oldurmemek için mutfak dolabını parcaladik :)) şuan herşey yeni miki saolsun:))

Giderden geldigini dusunuyorum bence lagim faresidir

muhtarlığa gidip ilacını al baktın işe yaramadı belediyeye gidip ilaç iste belediyedeki daha etkili. bizim burda fareler cirit atıyor resmen. geçen komşunun evine girmiş büyük mü küçük mü diye soruyor. ondan oncede o komsu bizi uyardı pencereden giriyor diye bizim pencerede sürgülü bizde kapattık içeride fare arıyoruz sonra aklıma geldi eşime pencereye bak sıkıştı herhalde dedim. ıyy bi baktık gözleri pörtlemiş iğrençtiiii :/

Aynen ya insan nasil oturacagini dusunuyor

Aynen ya insan nasil oturacagini dusunuyor
girmiyecegi yerde yok yani farenin 3. kattaki evimize girdi ve hiç görmedik hep pislikleri vardı teyzemin evine geldi kaç kere teyzem kovaladı sonra evin penceresinden içeri atlamış. yüzünü yumuşak buldu herhalde :) birdd cok akıllılar tuzaklarını kurarken elinize birley geçirin ve agzınıza tülbent bağlayın. nefesinizi ve ten kokunuzu hissederse tuzaga takılmayabilir

Umarım aldığınız yapıştırıcılara hiçbir fare yapışmaz! Yazık ya o da bir can taşıyor. Naftalin koyun evinizin her yerine, nefret eder kaçar. Öldürmeyin, kaçmasını sağlayın.

Aynen katılıyorum

Umarım aldığınız yapıştırıcılara hiçbir fare yapışmaz! Yazık ya o da bir can taşıyor. Naftalin koyun evinizin her yerine, nefret eder kaçar. Öldürmeyin, kaçmasını sağlayın.
Çok tebrik ediyorum
Benim gbi düşünen biri var mi diye tüm yorumları okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…