- Konu Sahibi Nartanesi46
kapana gelmiyor maalesef mahluk yiyeceğe geliyorKapan ise yayami sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kapana gelmiyor maalesef mahluk yiyeceğe geliyorKapan ise yayami sizce
Canım beni gece uyurken kolumu ısırdı bildiginiz lagım faresi evim dükkan üstü ama borudan girmiş.Isırık izi kanar morarır belli olur.Zaten tetonoz vuruup gönderdiler.Ozellikle oglumdan cok korkuyorum sirtinda biseler cikmis yarin doktora goturecem belki abartiyor gibi gorunuyorum ama aklimdan kirk turlu sey geciyor
Dusunmekten basima agri girdi o kadar yatak kiyafet oyuncak yakalansinda ben omur boyu temizlige raziyimCanım beni gece uyurken kolumu ısırdı bildiginiz lagım faresi evim dükkan üstü ama borudan girmiş.Isırık izi kanar morarır belli olur.Zaten tetonoz vuruup gönderdiler.
Evdeki fare hiç kullanmadıgım yorganın nevresimini yemiş.Yerini tespit ettik.Kiler gibi odadaydı odayı komple boşalttık gitmişti.Ben çamaşır suyu sirekeli suyla temizledim dezenfekte ettimn her yeri.Mutfaga da dikkat kesin ugruyordur oraya.Benim yere yakın sepetteki baklagılleri bile açmıştı zula yapmış kendine.Hepsini attım tabi ki.Şükür 1 yıl oldu kilerdeki pencereyi açmıyorum kurtulduk.
Mrb arkadaslar yaklasik 10 gundur evde tikitilar duyuyordum ama daha once hic fareyle karsilasmadigim icin konduramadim. Esim bugun beni uyardi tesaduf bi goz gezdireyim dedim gordum resmen dunya basima yikildi. 3 yasindaki oglumla kiyafet bile almadan ciktim zaten kucuk cocugum olmasa o kadar dert etmem bi sekilde yakalanir derim meger kac gundur farenin gezdigi yerde oglum da gezmis dusundukce fenalasiyorum esim yapiskan almis tablet zehir almis ama 1 gun gecmesine ragmen ortada yok resmen annemde kaliyorum yakalanirsa eve gidip temizlige girisicem tecrubeli arkadaslar varsa yardimci olsun nolurrrr nasil yakalariz daha cok oglum icin nasil tedbirler alabilirim
Faresi bol memlekette yasiyorum.Yapiskani koyarken elinize eldiven gecirip koyun tuzakta el kokusunu duyarlarsa gelmezler.Mrb arkadaslar yaklasik 10 gundur evde tikitilar duyuyordum ama daha once hic fareyle karsilasmadigim icin konduramadim. Esim bugun beni uyardi tesaduf bi goz gezdireyim dedim gordum resmen dunya basima yikildi. 3 yasindaki oglumla kiyafet bile almadan ciktim zaten kucuk cocugum olmasa o kadar dert etmem bi sekilde yakalanir derim meger kac gundur farenin gezdigi yerde oglum da gezmis dusundukce fenalasiyorum esim yapiskan almis tablet zehir almis ama 1 gun gecmesine ragmen ortada yok resmen annemde kaliyorum yakalanirsa eve gidip temizlige girisicem tecrubeli arkadaslar varsa yardimci olsun nolurrrr nasil yakalariz daha cok oglum icin nasil tedbirler alabilirim
fazla peynir koyuyor olabilirsiniz alacagini alip gidiyorAyy nasıl yakalanır çaresi var mı? Kelin ilacı olsa kendisine sürer.:)) Bizimde kilerde dolanıyor.Önümden geçti gitti etkisinden çıkamıyorum, uyuyamıyorum. Yapıştırıcı koyduk, kapan koyduk çıt yok.Peynirleri yiyip gidiyor.Hala orada! Kilerin altına havlular koyduk çıkamıyor şu an Allahtan.Sanırım en temizi yakalayıp öldürmek..
Bu elma zehrinin cocuga yan etkisi falan olurmuYapışkanlar var ya onlardan et tabakları a sıkın içine et peynir VS koyun yapışacaklardır.
Açıkçası bir dönem bizim evde de çok çıkmıştı bahçeli evimiz çünkü. Tek çözüm yapışkanlar olmuştu. Tabii yapıştıktan sonra elma zehri ile de tüm evi güzelce ilaçlayın
Evde zor bir durum farkındayım ama yapışkan kullanmayın lütfen, lütfen ....
Neden?