Fare belasi

Nartanesi46

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
29
8
6
36
Mrb arkadaslar yaklasik 10 gundur evde tikitilar duyuyordum ama daha once hic fareyle karsilasmadigim icin konduramadim. Esim bugun beni uyardi tesaduf bi goz gezdireyim dedim gordum resmen dunya basima yikildi. 3 yasindaki oglumla kiyafet bile almadan ciktim zaten kucuk cocugum olmasa o kadar dert etmem bi sekilde yakalanir derim meger kac gundur farenin gezdigi yerde oglum da gezmis dusundukce fenalasiyorum esim yapiskan almis tablet zehir almis ama 1 gun gecmesine ragmen ortada yok resmen annemde kaliyorum yakalanirsa eve gidip temizlige girisicem tecrubeli arkadaslar varsa yardimci olsun nolurrrr nasil yakalariz daha cok oglum icin nasil tedbirler alabilirim

Ayy nasıl yakalanır çaresi var mı? Kelin ilacı olsa kendisine sürer.:)) Bizimde kilerde dolanıyor.Önümden geçti gitti etkisinden çıkamıyorum, uyuyamıyorum. Yapıştırıcı koyduk, kapan koyduk çıt yok.Peynirleri yiyip gidiyor.Hala orada! Kilerin altına havlular koyduk çıkamıyor şu an Allahtan.Sanırım en temizi yakalayıp öldürmek..

Fare dediginiz lagim faresi filan mi? Eger kucuk fareyse evi terk etmeniz abarti olmus. Yemez oglunuzu diye dusunuyorum.
Benim kvnin bahce evi var. Evde farede gormustum kertenkelede gormustum. Vebalanmadik . Hatta gorumcem iki kuçuk cocuguyla 1 ay filan kalmisti.
Madem evden gitcektiniz bari yapiskanla, zehirle filan ugrasmasaydiniz bir firma cagirin ilaclatin sonra girin eve.

Benim evimde kiler filan yok resmen kapiyi yemis ordan farkettik uyku muyku hak getire ben korkuyorum esim de hamam bocegine oteki odadan terlik firlatan insan sasirdim kaldim

Benim evimde kiler filan yok resmen kapiyi yemis ordan farkettik uyku muyku hak getire ben korkuyorum esim de hamam bocegine oteki odadan terlik firlatan insan sasirdim kaldim

Bize de sağ olsun bez bırakmamış kemire kemire. Yakında kimlik çıkartacağız ona da sanırım. Umarım bu beladan kurtuluruz.

Kedi en net çözüm,
Kedi kokusunu alan fare gelmez .
Gerçi farenin boyutuna göre kedilerin de kaçtığı da oluyor ya neyse
İlaç vs mutlaka çözün,fareler ısıracakları bölgeye uyuşturucu salgı salgılıyor ve kemiriyorlar kulak falan,ay Allah korusun.

Abartmiyorum ☺ bugun yetis gordum dedim eline fircayi almis tak tak yere vuruyo kacsin diye ondan bana hayir yok tek halledicem sanki
Yok kız abartmak değil komik gerçekten
Kendimi gördüm bi an bende asla yaklaşamam. İyi ki bizim evde yaşamıyorsun Bize geçen yarasa girdi

Nasıl bir evde oturuyorsunuz? Apartman dairesi mi? Kaçıncı kat? O şey nereden gelir ki? Ay gece gece tırstım ya.

Ozellikle oglumdan cok korkuyorum sirtinda biseler cikmis yarin doktora goturecem belki abartiyor gibi gorunuyorum ama aklimdan kirk turlu sey geciyor

Tarim ilaclari satan yerlerde fare keki yada fare pastası diye satılan biseyler var onlardan alın
Bizim koy evimizde de olur kp onlardan alır yapışkana pek gelmiyolar çünkü

Ozellikle oglumdan cok korkuyorum sirtinda biseler cikmis yarin doktora goturecem belki abartiyor gibi gorunuyorum ama aklimdan kirk turlu sey geciyor
Hayır abartmıyorsun.
Fare her deliğe girdiği için en pis hayvan.
Vebayı bulaştırmış koca bir ırka,
İnşallah çocuğa bir şey bulaştırmamıştır.
Çok geçmiş olsun.
Kedi eğer seviyorsan öneririrm.
Ömrüm boyunca kedimiz oldu,bahçeli evlerde de ,zemin kat evlerde de oturduk,millet fare var diye söylerdi ama biz hiç görmedik.

tecrübeyle sabittir ben çok denedim yakalanıyor çabuk şu zehirli buğdaylardan alıyorsunuz fare zehiri buday olanından eldivenle elsürmeden peynirle bulasın budayları bıraksın eşin geçtiği yerlere yiyiğor ve kuruyor fare kurtulursun

Nasıl bir evde oturuyorsunuz? Apartman dairesi mi? Kaçıncı kat? O şey nereden gelir ki? Ay gece gece tırstım ya.
3 katli ama 2. Katinda oturuyorum bahceli falan bide uzun zamandir alt katta kimse oturmuyor

ben köyde oturuyordum mustakil köy eviaynen kedide çok iyi bir çözüm yılana fareye birebir hakkediyo valla bide ödül bekliyordu benden kediçik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…