• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

far a way

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
Kızlar ben bu parfümün kokusuna bakmıştım bir kez.. Ama şu an tam hatırlayamıyorum.. Şişesini beğenmiştim ama.. Şimdi avon satan bir arkadaşım onu bana 25 liraya vermek istiyor. elinde kalmış sanırım.. Ama karar veremdim alsam mı diye, ağır bir kokuydu diye hatırlıyorum..

Siz ne dersiniz?

ben hiç hoşlanmam o kokudan çok ağır geliyo bana...evimde bi tane var yatak odamda aynamın önünü süslüyo o kadar...hele yazın hiç çekilmez o koku....

Şu anda onu kullanıyorum hatta su anda kokusu burnuma geliyor ara ara.ben ilk kez indirimden aldım ve cok begendım.Biraz ağır ama kalıcı canım.

kızlar bir de little black dress avondan tavsiye ederim onun kokusu da harika.

far away avonun beğendiğim bir kokusu.ben genelde zaten biraz ağır kalıcı vanilya ağırlıklı kokuları severim. fiyat olarak da iyi ama yaz için kesinlikle hiç de uygun değil.eğer yazlık bi kokun varsa ,kışın kullanmak için saklamak maksatlı al derim. yok eğer yazın kullanacağım diyorsan ne kendine ne etrafında eziyet etme:)))blue rush tavsiye ederim.bi erkek edt alana 2 bayan edt bedava ve tam yazlık bi koku.

fresh olmasına rağmen gayet de kalıcı.

benim parfümüm far away ben bayılıyorum o kokuya vede sabah sıkmıştım ben indirim oldukça alıyorum ama yaz kokusu değil bu bir gerçek ben sabah yalnışlıkla sıktım ben genelde kışın kullanıyorum yazın avonun perwecini kullanıyorum süper bence

far away avonun beğendiğim bir kokusu.ben genelde zaten biraz ağır kalıcı vanilya ağırlıklı kokuları severim. fiyat olarak da iyi ama yaz için kesinlikle hiç de uygun değil.eğer yazlık bi kokun varsa ,kışın kullanmak için saklamak maksatlı al derim. yok eğer yazın kullanacağım diyorsan ne kendine ne etrafında eziyet etme:)))blue rush tavsiye ederim.bi erkek edt alana 2 bayan edt bedava ve tam yazlık bi koku.

fresh olmasına rağmen gayet de kalıcı.

Yazlık düşünmüyorum canım aslında.. Hiç kullanmadığım birkaç yazlık kokum var..

Far away kıŞlık bır kokudur yazın bayar.ben kıŞın kullanıyorum vÜcut kremıyle beraber sÜper oluyor.

kışın yada yazın bnm severek sıktığım ve de kalıcı olan bi koku tavsiye ederm arakdaşım al walla
normalde 60tl

Kızlar ben bu parfümün kokusuna bakmıştım bir kez.. Ama şu an tam hatırlayamıyorum.. Şişesini beğenmiştim ama.. Şimdi avon satan bir arkadaşım onu bana 25 liraya vermek istiyor. elinde kalmış sanırım.. Ama karar veremdim alsam mı diye, ağır bir kokuydu diye hatırlıyorum..

Siz ne dersiniz?

ben kullandım çok güzel geliyordu birzamanlar şimdi bıktım daha kalıcı birşeyler istiyorum kenzo gibi

ßana ilk abim hediye olarak almıştı, o günden beri alıyorum devamlı. Çok seviyorum kokusunu. Ama ağır olduğu doğru, yazın kullanmak için pek kullanışlı değil. Sıkacaksan bile çok sıkmayacaksın :1closedeyes: Ben boca ediyorum üstüme kaydirigubbakcemile3

ayın 10una kadar indirimde değil diğer kataloğa bakmadım ama. 25 tl iyiymiş bence almalısın çok güzel bir koku arkadaşlarımın geneli kullanıyor. bende jet femme yi çok beğendim, pur blanca kullandım şimdi de brezil beat kullanıyorum tam bir yaz kokusu

ayın 10una kadar indirimde değil diğer kataloğa bakmadım ama. 25 tl iyiymiş bence almalısın çok güzel bir koku arkadaşlarımın geneli kullanıyor. bende jet femme yi çok beğendim, pur blanca kullandım şimdi de brezil beat kullanıyorum tam bir yaz kokusu

Evet canım benb de şimdi brezil beat kulanıyorum.. hoş bir koku, işte ben o tür kokuları seviyorum genelde.. far away ağır mı olur diye düşünüyorum o yüzden..

kaçırma al bence şimdi kullanmasanda kışın kesin kullanırsın avonda beğendiğim bikaç koku var biride bu..fiyatı gayet uygun..

Back