Fantom Su Perisi WF-5500 Su Filtreli Elektrikli Süpürge kullanan var mı?

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
Fantom Su Perisi WF-5500 Su Filtreli Elektrikli Süpürge kullanan var mı?
bana fikir verin arkadaşlar.su filtreli elektrik süpürgesi alacağım ama ne alsam kararsız kaldım.

merhaba canım umarım geç kalmamışımdır. burayı yeni gördüm ve fikrimi paylaşmak istyorum . belki kaliteli markalar böyle değildir fakat ben 2 yıl kadar önce su hazneli makine aldım fakat 2000 volt olmasına rağmen emiş gücü azdı ve çok koku yapıyor . birde suyunu içinde unutursan yandın leş gibi kokuyor . ben yine eski süpürgeme geri döndüm umarım sende aynı sorunu yaşamazsın..saygılar.bayanssulusmile

merhaba canım umarım geç kalmamışımdır. burayı yeni gördüm ve fikrimi paylaşmak istyorum . belki kaliteli markalar böyle değildir fakat ben 2 yıl kadar önce su hazneli makine aldım fakat 2000 volt olmasına rağmen emiş gücü azdı ve çok koku yapıyor . birde suyunu içinde unutursan yandın leş gibi kokuyor . ben yine eski süpürgeme geri döndüm umarım sende aynı sorunu yaşamazsın..saygılar.bayanssulusmile

ben ihlasınkini aldım cok memmunum, içindeki suyu her gün değişmek şart
ben hiç unutmadım. ama unutunca kokuyomuş onu daha öncede duymuştum ben içine kendi parfümünden damlatıyorum ev misgibi kokuyo. evin havasını bile değiştiriyo
bilmiyorum sağlık açısından mükemmel bişey ben herkese tavsiye ederim..

benimde arnica sulu vardı 3 yıl kullandım yanlız kullanımı çok zahmatli suluların her süpürme için su doldur boşalt parçaları yıka vc batıyo her seferinde vc yi yıka derken gına geldi bana gittim torbalı plips aldım oh be dünya varmış istediğim zamn ev süpürmek ne güzelmiş zahmetsizce
tavsiyem özellikle çalışanlara kesinlikle sulu süpürge almayın..

Back
X