Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman diğer bilmediğimde gizem oluoo:):)olay çözüldüüüü.kızz gizemm bittim yaewrum açıkta kalan yüz hatlarına gözlerineeekaydirigubbakcemile3
kedicik ben çiçeklerini çok begendim göz rengin çok güzel şu çiçek temalı makyajda harikaydın..doğru renklerle şu gözlerini ön plana çıkar lütfen..bir dahaki yarışmada nolur dikkate al söylediklerimi.. birde hep aynı duruşu vermeyin fotograflarda yarışmalar birbirinin devamı gibi oluyor..3 numaranın pozlara bayıldım ben kız makyaşını sergilemiş pozlarınla resmen..1 numara canım kaydirigubbakcemile3
3ve 5e verenler yazmış diğer oylar yazılmamış merak ettim bende ya sırnaşık şey
kedicik ben çiçeklerini çok begendim göz rengin çok güzel şu çiçek temalı makyajda harikaydın..doğru renklerle şu gözlerini ön plana çıkar lütfen..bir dahaki yarışmada nolur dikkate al söylediklerimi.. birde hep aynı duruşu vermeyin fotograflarda yarışmalar birbirinin devamı gibi oluyor..3 numaranın pozlara bayıldım ben kız makyaşını sergilemiş pozlarınla resmen..