- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
hadi son 2 günmüş en az 5 kişi olmalıymış yarışmanın açılması içinkatıl canım,katılanlar var ama resimler margada,bende katılacağım,sende katıl.
hoşgeldin okypete canım,dönmene inan bana sevindim
çok farklı makyajların yapılabileceği bir tarz bu iki gözün aynı olması gerekmeyen serbest, renk seçimi sınırsız ve eğlenceli bence zor olan yapmak değil ne yapacağına karar vermek ve haklısın en çok oyu alan konsept nasıl olurda son bir kaç gün kalmasına rağmen hala 5 kişinin bile olmazo kadar oylama yapılmış oy verenler neden katılmıyor ki ..çok zor bi makyaj bu
o olmaz canım. katılım önemlişey yapsak bir kaç resimle katılalım olmamı :)))
olmaz biliyorum da hani şansımı deniyeyim
katıldın mı canım sençok farklı makyajların yapılabileceği bir tarz bu iki gözün aynı olması gerekmeyen serbest, renk seçimi sınırsız ve eğlenceli bence zor olan yapmak değil ne yapacağına karar vermek ve haklısın en çok oyu alan konsept nasıl olurda son bir kaç gün kalmasına rağmen hala 5 kişinin bile olmaz
evet yaptım kendimce bir şeyler :)katıldın mı canım sen
saat kaçta açılacak konular tabi bir yarışma olursa ???o olmaz canım. katılım önemli
yarına kadar bekliyorum. yarın sabah katılan olmazsa iptal. bir dahada bu bölümde yarışma falan aççmam
bende çok şaşırdım oy kullananlar neredehiç olmazsa 5 dedim. ama 3te kaldık. şok resmen
yarına kadar vaktiniz var buyrun yarışmaya :)Ah beeee! Bak bu yarışmayı kaçırmışım, eğer görseydim buna katılırdım. Normal makyajda değil ama böyle fantastik makyajlarda iyiyimdir
abartılı makyaj bile yapsalar olurdu. illa ki birincilik değil konu yoksa ben katılmazdım hiç bir yarışmayaresim yapar gibi boyayacaklardı. ama yok işte . yarışma sizlere ömür
yarın sizler bir konu açayım. koyun. makyajlarınızıı. o kadar emek heba olmasınabartılı makyaj bile yapsalar olurdu. illa ki birincilik değil konu yoksa ben katılmazdım hiç bir yarışmaya