kurallar.
1.bu bölümde yarışmada kuralları değiştirdik.
yarışmaya katılan üyeler,kendi kendi konularını kendileri açacak.
ama önce, bana özel mesajla fotoğraflarını yollayacaklardır. onaylandıktan sonra, kendileri bu bölüme yarışmaya katıldıkları fotoğrafları konu açarak yükleyeceklerdir.
2.bu fotoğraflarda,aşama aşama yapılan makyajın fotoğrafları çekilecektir.
makyaj malzemesi yanısıra istediğiniz malzemeleride kullanabilirsiniz..
3.kullanılan malzemenin markası,numarası yazılacaktır.
4. yarışmaya katılanlar o makyajlı yüz resimlerini çekip,ellerine gün ay ,yıl ve kadınlar kulübü yazılı bir fotoğraflarını bana özelden yollayacaklardır.
bunun amacı sahte ,başkasına ait olan fotoğrafların olmaması içindir.
5. makyajı kendileri yapacaklardır. başkalarına yaptırıp ben yaptım derlerse yapacak çok şey yok. sadece vicdanlarına bırakıyorum bunu..
6.
-Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.
Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar.
-Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar diğer topikten (fotoğrafların olduğu yarışma topiği ) yapılacaktır.Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.
Kimin kime oy verdiği, oylamanın genele açık olmasından dolayı görülür.
Lütfen ''ben kendime oy verdim '' diyerek kendinizi belli edecek yorumlardan uzak durunuz.
Foto çekimleri mümkün oldukça net olmalıdır.
7.yarışmaya katılım 12.06.2015 de başlayacak. 3 temmuz 2015 de sona erecektir.
4 temmuzda katılanlar konu açacaklardır.
oylama bir hafta sürecektir.
8.
-Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecek ve birinciye pro kart hediye edilecektir.
2 .ci ve 3 cü de pro kart kazanacaktır.
9.
yarışmacılar konularını açarken ,yemek bölümünde olduğu gibi
loreal göz kalemi ile fantastik makyaj yada estee lauder göz farı ile fantastik makyaj gibi.. başlık yazacaklardır.
kısaca kullandıkları malzemenin sponsorluğunde gibi...
1.bu bölümde yarışmada kuralları değiştirdik.
yarışmaya katılan üyeler,kendi kendi konularını kendileri açacak.
ama önce, bana özel mesajla fotoğraflarını yollayacaklardır. onaylandıktan sonra, kendileri bu bölüme yarışmaya katıldıkları fotoğrafları konu açarak yükleyeceklerdir.
2.bu fotoğraflarda,aşama aşama yapılan makyajın fotoğrafları çekilecektir.
makyaj malzemesi yanısıra istediğiniz malzemeleride kullanabilirsiniz..
3.kullanılan malzemenin markası,numarası yazılacaktır.
4. yarışmaya katılanlar o makyajlı yüz resimlerini çekip,ellerine gün ay ,yıl ve kadınlar kulübü yazılı bir fotoğraflarını bana özelden yollayacaklardır.
bunun amacı sahte ,başkasına ait olan fotoğrafların olmaması içindir.
5. makyajı kendileri yapacaklardır. başkalarına yaptırıp ben yaptım derlerse yapacak çok şey yok. sadece vicdanlarına bırakıyorum bunu..
6.
-Adaylara oy veren arkadaşlarımız ilgili başlıkta,çalışmalar hakkında yorum yapabilirler,oy verdikleri numarayı belirtebilirler.
Yalnız,yarışmaya dahil olan çalışmalar hakkında,küçümseme,sert eleştiri ve iğnemelerden uzak yorumlar yapmalıdırlar.
-Yarışmacılarla ile ilgili her türlü yorumlar diğer topikten (fotoğrafların olduğu yarışma topiği ) yapılacaktır.Her kullanıcı yalnızca tek bir oy verebilecektir.
Kimin kime oy verdiği, oylamanın genele açık olmasından dolayı görülür.
Lütfen ''ben kendime oy verdim '' diyerek kendinizi belli edecek yorumlardan uzak durunuz.
Foto çekimleri mümkün oldukça net olmalıdır.
7.yarışmaya katılım 12.06.2015 de başlayacak. 3 temmuz 2015 de sona erecektir.
4 temmuzda katılanlar konu açacaklardır.
oylama bir hafta sürecektir.
8.
-Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecek ve birinciye pro kart hediye edilecektir.
2 .ci ve 3 cü de pro kart kazanacaktır.
9.
yarışmacılar konularını açarken ,yemek bölümünde olduğu gibi
loreal göz kalemi ile fantastik makyaj yada estee lauder göz farı ile fantastik makyaj gibi.. başlık yazacaklardır.
kısaca kullandıkları malzemenin sponsorluğunde gibi...
Son düzenleme: