- 6 Ekim 2020
- 14
- 9
- 26
- Konu Sahibi Minicikpandam
İnşallah allah isteyen herkese versin çok zor geçiyor bu dönemlerBende de kasık ağrısı göğüs ağrısı olmuştu ama malesef olumsuz sonuç aldım. Dün tekrar kullanmaya başladım yani 2. kez denicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah allah isteyen herkese versin çok zor geçiyor bu dönemlerBende de kasık ağrısı göğüs ağrısı olmuştu ama malesef olumsuz sonuç aldım. Dün tekrar kullanmaya başladım yani 2. kez denicem.
Malesef öyle. Stresli süreçler işte dayanacaz. Allah bu süreçte herkesin yardımcısı olsun.İnşallah allah isteyen herkese versin çok zor geçiyor bu dönemler
Malesef öyle. Stresli süreçler işte dayanacaz. Allah bu süreçte herkesin yardımcısı olsun.
İncir prolaktini yükseltiyor haberiniz olsun. Araştırın yine isterseniz. Prolaktin yüksek çıktığında Doktorlar ilaç dahi yazamıyor. Değer normal değil diye.Ben pko hastasıyım iki sefer çatlatma iğnesi vuruldum glifor ve folik asit kullanıyorum bu ay femara kullanıp catlatma iğnesi oldum fakat yine hastalandım bir kere daha kullanıp catlatma iğnesi olacağım bu süreçte incir kuru soğan suyu gibi şeyler tüketip hamile kalan var mı var ise nasıl tüketmem ve ne kadar tüketmem gerekiyor soğan suyu ve kuru inciri yardımcı olur musunuz
Ben pko hastasıyım iki sefer çatlatma iğnesi vuruldum glifor ve folik asit kullanıyorum bu ay femara kullanıp catlatma iğnesi oldum fakat yine hastalandım bir kere daha kullanıp catlatma iğnesi olacağım bu süreçte incir kuru soğan suyu gibi şeyler tüketip hamile kalan var mı var ise nasıl tüketmem ve ne kadar tüketmem gerekiyor soğan suyu ve kuru inciri yardımcı olur musunuz
Malesef bende de kist oluştu ama aktif değil diye bu ay tekrar içtim femara. Size önermedi mi doktor bu ay.?Benim yumurtalarımı cok büyüttü 22-20-24.5 oldu ama maalesef kiste dönüşmüş
Tekrar gitmedim doktora. Aktif değil derken :/Malesef bende de kist oluştu ama aktif değil diye bu ay tekrar içtim femara. Size önermedi mi doktor bu ay.?
Kistin aktif değil içi kanlı korkma dedi. Kist aktif olsaydı tedavim baslamazdi. Ama 2. Kez femara kullanmaya basladim. Bugün kontrol var bakalım..Tekrar gitmedim doktora. Aktif değil derken :/
Benımkı de ıcı kanlı dedı ama dogum kontrol verdı :/Kistin aktif değil içi kanlı korkma dedi. Kist aktif olsaydı tedavim baslamazdi. Ama 2. Kez femara kullanmaya basladim. Bugün kontrol var bakalım..
Bana verilmedi bişey. Dün kontrolüm vardı hatta , herşey yolunda yumurtlama gününü unutma dedi çıktım geldim bende. Bakalım nasip artıkBenımkı de ıcı kanlı dedı ama dogum kontrol verdı :/
Kızlar ben de Klomen kullandım bugün kontrole gittim 11. gün yumurtaların biri 11 milim biri 12Merhaba kızlar bende Bu ayFEMARA ve inofolic toz folik asit kullandım FEMARA yı 5 gün kullandım bugün kontrole gittim yumurtam 14 cm olmuş cuma tekrar gideceğim muhtemelen iğne vuracak
Rabbim inş isteyen herkese nasip etsin
Bende polikistik overliyim