- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Merhabalar surecinizde son durum nedir
Merhaba femaraya da tepki vermedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar surecinizde son durum nedir
Merhabalar, kac ay kullandiniz neler oldu, inşallah hayırlı zamanda aliriniz guzel haberiniziMerhaba femaraya da tepki vermedim
Adetleriniz düzenli midir?Merhaba femaraya da tepki vermedim
Merhabalar, kac ay kullandiniz neler oldu, inşallah hayırlı zamanda aliriniz guzel haberinizi
Hayır ilaçsız adet olmuyorum kilom yok oldukça zayıfım hattaAdetleriniz düzenli midir?
Hayırlı zamanda rabbim kavuştursun insallah ne kadar sure femara sonrasi olmadi diyip degistirdiniz peki?Canım selam tekrardan. Femara günde tek doz kullandım olmadı . Bu ay klomen +merional iğne kullandım 4 yumurtam gelişti çok şükür dün çatlatma iğnesi oldum nolur bana da dua edin
Canım geçtiğimiz ay femara kullandım olmadı sonra adet olmayı bekledim ve klomen + merional iğneye başladık çok şükürHayırlı zamanda rabbim kavuştursun insallah ne kadar sure femara sonrasi olmadi diyip degistirdiniz peki?
Hakkımızda hayırlısı inşallahCanım geçtiğimiz ay femara kullandım olmadı sonra adet olmayı bekledim ve klomen + merional iğneye başladık çok şükür
Bende 2 yıllık evliyim femeraya başladım doktorum 5 gün sonra gel dedi ınslalah bu ay hayırlı haberi almak nasip olur rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah ❤
Sende durum ne peki gebelik oldu mu femeraylaİnşallah canım inşallah
Hayır femeraya cevap vermedi yumurtalarSende durum ne peki gebelik oldu mu femerayla
Bende salı günü gitcem bakalım ne dicek daha önce kelimene cevap vermişti bi yumurtam oluşmuştu ama tutmamıştı bunda nolur bilmiyorumHayır femeraya cevap vermedi yumurtalar
Hayırlısı olsun inşallahBende salı günü gitcem bakalım ne dicek daha önce kelimene cevap vermişti bi yumurtam oluşmuştu ama tutmamıştı bunda nolur bilmiyorum
Bende de kasık ağrısı göğüs ağrısı olmuştu ama malesef olumsuz sonuç aldım. Dün tekrar kullanmaya başladım yani 2. kez denicem.Ben ilk kez bu ay femara kullandım 1 yılı geçti evleneli hep istedik olmadı bende pco var ve kendimi bildim bileli adetim düzensizdi femara yı 5 gün kullandım 10 günü kontrole gittim yumurtam 18mm olmuş ovitrelle çatlama iğnesi vurdı ve şuan iğden 13.günüm kan verdim ve 2.7 çıktı hala beklemedeyim çok kaşık ağrılarım siZde nasıl olmuştu ?
Ben femaraya yanıt vermedim yumurtam gelişmedi hayırlısı olsun inşallahBen ilk kez bu ay femara kullandım 1 yılı geçti evleneli hep istedik olmadı bende pco var ve kendimi bildim bileli adetim düzensizdi femara yı 5 gün kullandım 10 günü kontrole gittim yumurtam 18mm olmuş ovitrelle çatlama iğnesi vurdı ve şuan iğden 13.günüm kan verdim ve 2.7 çıktı hala beklemedeyim çok kaşık ağrılarım siZde nasıl olmuştu ?
Merhaba canım bende klomen ve catlatma iğnesi kullandım olmadı adaylığım şuan doktora geldim bakalım ne diyecek birde internette c life diye bir urun var özellikle pcos olanlara çok iyi diyorlar doktoruma sorup ondan da kullanıcam inşallah hayırlı haberler alırızBen femaraya yanıt vermedim yumurtam gelişmedi hayırlısı olsun inşallah
Ben femarayı kullanırken doktor bana çatlatma iğnesi vermedi, kendiliğinden çatlıyor diye gerek duymadı. Hep kontrole gittim belli günlerde hep yumurta oluşmuştu, çatlama da oldu ama döllenme olmadı. Ve adetimi tam düzene sokmuştu ama hamile kalmamı sağlamadı. İnşallah sizde işe yarar.Kızlar selam üç kez klomen denedik yumurtam büyümedi polikistik over var . Bir kez de gonalf 450 iğne kullandım günlük 50 ml 9 gün boyunca 9 gün sonrasında kontrole gittim yine gelişme olmamış 11 mm de kaldı yumurtalar yine de çatlatma iğnesi deneyelim dedi doktor denedik olmadı bende doktorumu değiştirdim . Rahim filmi vs çekildim şükür sıkıntı yok bu ay famera adlı ilacı verdi bana 6 adet 6 gün kullanicam varmı klomenle cevap alamayıp bu ilacı deneyen ? Umut olun bana sonuçsuzluktan yoruldum vercekleri bir iğne kontrol edip dozu yükseltip azaltacak yumurtayı büyütmek bu kadar mı zor doğru doktoru bulmak bu kadar mı zor ya
Bende işe yaramadı canım iğne ile büyüttükBen femarayı kullanırken doktor bana çatlatma iğnesi vermedi, kendiliğinden çatlıyor diye gerek duymadı. Hep kontrole gittim belli günlerde hep yumurta oluşmuştu, çatlama da oldu ama döllenme olmadı. Ve adetimi tam düzene sokmuştu ama hamile kalmamı sağlamadı. İnşallah sizde işe yarar.