Fallara Umut Bağlayıp Umutsuz Kalanlar :)

ben bundan 6 ay önce bir adamla görüşmeye başladım fal attım hadi dedim baştan belli olsun ne olacagı sonra bana dediler ki yaa bu senin ksımetin dev kısmet faln... ayy begenmediğim adama aşık aşık bakar oldum bu benim kısmetim diye... sonra dedim yaa bu adamın amacı ne acaba nedir ne değildir kılar adam tamm bir sapık çıktı görüşmeden buluşmadan kurtuldum adamdan hemen diyim size... fala inancım da o zaman bitti aslında

Tüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu :KK43:
Benim kitabimda arkadaslik da dosgluk da kazik yeyince biter. Once arkadasinla yuzles, yalniz da kalzan biyle b arkadasin yok diye evladir. Sonra da potansiyel hoslandigin cocukla aranda b sey olmasini istiyor musun tanimak istiyor musun ona bak. Yazin karisik geldi anladigim kadarina yorum yaptim :)

Tüm yazışmaları şimdi okuyamadım ama uygun bi zamanda okuyacağım. Şöyle birşey paylaşmak istedim sizinle 2-3 gün önce naktaya fal attım. Genel olarak biraz sıkıntılı bir süreçteyim nişandan ayrıldım ama falı atma sebebim 1 haftadır yakın arkadaşımın eşinin iş arkadaşıyla bi iletişim halimdeydik ve bu bana iyi geldi. Sonra ben şaklamamak adına arkadaşıma biz konuşuyoruz birbirimizi tanıyoruz illa bişey olacak değil ama bilgin olsun dememle arkadaşım bir köpürdü bana. Bana karşındakini kötülemeye başladı konuştuğu başka kızlar var vs diyerek. Bende kestirip attım çocuğu tabi kaç senelik evli barklı arkadaşım yanlış söyleyecek değil ya... sonra çocuk bana yine de yazdı kendini açıklamak istedi defalarca sorgulamadım üsteledim bana sakin sakin saatlerce anlattı bizim 2-3 günlük muhabbetimiz var sonunda dedim ama iyi çektin beni ben yapmazdım diye. Ben ikna oldum çünkü bu sırada arkadaşım da Beni ona kötülemiş tipi değilsin nişanlısını unutamadı vs vs vs diye dedik ki bizi tanıdığını düşünüyor farklı gördü zarar görmememiz için bunu yapıyor. Ama sonra öğrendim ki başka bi arkadaşını ayarlamaya çalışıyormuş. Bizim konuştuğumuzu anlayınca tekrar bu sefer bana seninle dalga geçiyor böyle söylüyor bunları mı duymak istiyorsun falan dedi. Benimde zoruma gitti engelledim çocuğu. Bugün kötü bişey yaptım şeytan dürttü ve arkadaşımın konışmalarına baktım. Çocuğun hiç birşeyden haberi Yok ve arkadaşım ona nilovaya yazma cevap verme tüm kapılarını kapattım tarzında konuşmuş. Çok şaşırdım üzüldüm kırıldım. Senelerce şehir dışındaydım bu sene ailemin yanına döndüm buradaki tek arkadaşım dostum diyordum ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum... siz olsanız ne yapardınız? Çocuktan da etkilendim biraz o da var... hiç uğruna böyle tatsızlıklar oldu :KK43:

Benim en en yakın arkadaşım, hatta ona kardeşim derdim çünkü aileler falan tanışmıştı birbirimizden çıkmazdık yani. Kısacık konuşmadığımız bir dönemde erkek arkadaşımın üstüne atlamıştı resmen :) o gün bugündür ben erkek arkadaşla normal arkadaşı bir araya getirmeme taraftarıyım :KK70: senin yerinde olsam da kızı çıkarırım hemen hayatımdan

Merhaba nilova ben olsa karakterimi ve duruşumu daha çok önemserim. Öncelikle arkadaşına karşı şeffaf olmalısın. Zaten senin dostluğun onun yazışmalarına bakma kararı aldığın an bitti. Dostluk güven üzerine kuruludur. Bu kalmamış artık üzülüp şu an kendine yazık ediyorsun. Beyefendiye gelince hoşlansan da hoşlanmasan da seni doğru bilmesi açısından gerçekleri kendisine iletmelisin, diye düşünüyorum.

Benim kitabimda arkadaslik da dosgluk da kazik yeyince biter. Once arkadasinla yuzles, yalniz da kalzan biyle b arkadasin yok diye evladir. Sonra da potansiyel hoslandigin cocukla aranda b sey olmasini istiyor musun tanimak istiyor musun ona bak. Yazin karisik geldi anladigim kadarina yorum yaptim :)
Ay yazdigimdan utandim. Cok gec kalmisim. Duzenleme icin. Telefonun tuslari parmaklarima kucuk geliyor. Kusuruma bakmayin. Yazdigimi donup okumadan atiyorum bazen :KK43:

Merhaba nilova ben olsa karakterimi ve duruşumu daha çok önemserim. Öncelikle arkadaşına karşı şeffaf olmalısın. Zaten senin dostluğun onun yazışmalarına bakma kararı aldığın an bitti. Dostluk güven üzerine kuruludur. Bu kalmamış artık üzülüp şu an kendine yazık ediyorsun. Beyefendiye gelince hoşlansan da hoşlanmasan da seni doğru bilmesi açısından gerçekleri kendisine iletmelisin, diye düşünüyorum.
Canim bence suphe duymak zedeler ama bitirmez yaaa... Yazismalari okumaya karar verdigi anda degil de suphelerinin dogrulandigi anda bitmis degil midir dostluk?
Kaldi ki karsi tafaf suphe duyuracak sekilde davranmis bence.

Buraya uye olurken kulagimda calan parcayi paylasasim geldi. Ne cok zaman oldu gibi geliyor. Oysa Nisan ortasiydi. 4 ay bazi acilardan ne hizli bazi acilardan ne yavas gecmis yaa...
Acaba linki dogru paylastim mi? Ilk kez yapiyorum da :)

Ay yapabilmisim oley! E o zaman bir tane daha :)
Cogunuzdan buyuk bir neslin cocugum ya ben. O yuzden sarki da eski :)
Dinlemeyen olursa diye sozlerini de kopyaliyorum, inadina laf yerine gitsin diye. Herkese olmasa bile cogunuza uyacak aslinda bu sozler biliyorum. Ona gore! :)
Sevgiyle kalin. Iyi ki varsiniz yaa...
Sayenizde yalniz degilim :)

Bosver Arkadas
hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz
mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz
kimi pulda parada aşkı arar kimimiz
düşünür kara kara ağlar çaresiz

ağlama arkadaş ağlama aşk için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler geri gelmez gider gençliğin)

boşver boşver arkadaş başka bulursun
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun(X2)

kapılma hayallere birgün dönecek diye
haydi sil gözlerini bakma maziye
sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere
bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere

ağlama arkadaş ağlama aşk için
bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin?(bugünler geri gelemz gider gençliğin)

boşver boşver arkadaş başka bulursun
bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun
en kötü günlerimiz hep böyle olsun
mutluluklar bizimle elem yok olsun(x2)

Canim bence suphe duymak zedeler ama bitirmez yaaa... Yazismalari okumaya karar verdigi anda degil de suphelerinin dogrulandigi anda bitmis degil midir dostluk?

Ben zaten nilovayı suçlamıyorum karşı tarafın buna sevkedecek davranışlar sergilemiş olmasına atıfta bulunmaktı niyetim :)

Kizlar ben de bir şeyler anlatayim, ben de fallara platonik bir sevdiğim varken başlamıştım aslinda tam platoniklik denmez cocuk umut verip gitti diyebilirim her neyse

Ilk attigim fallar hep olumlu olunca -ki fal konusunda toydum, anı cok iyi bilen her falcinin gelecegi de tutturacagini saniyordum- hep en mutsuz umutsuz oldugum anlarda fal attim hep olumlu olacak dendi aglayarak uyurdum o fallardan sonra hep umutla uyudum hep onu bekledim

Akrepgöz cok ovuluyordu baktirayim dedim cizebilecegi ennn pembe tabloyu cizdi bu kadat ovulen kisi bile bunu diyosa tamamdir diyodum bir gun bu cocuk bana gelecek

Sonra bu fallarin üstünden daha 1 ay bile gecmeden cocugun hayatina baskasi girdi :)
Meger ben onu beklerken de bunlar hep konusuyormus hicbir falci bunu görmedi (naktaya baktirmamistim o zamana kadar)

Tabi ben bir yıkıldım tum fal uygulamalarini sildim whatsappi sildim falan klasik depresyon moduma burundum :-)
Simdi guluyorum ama o zamanlar cok zordu

Neyse sonra zor da olsa o halimden ciktim tabi hala canim yaniyordu ama bosvermis durumdaydim cunku beni o kadat uzdukten sonra mutlu olacagina inanmiyordum suan mutludur degildir allah bilir

Sonra geri dondum fallara naktaya baktirdim ilk olumsuz konusan oydu bu platonigim icin ve sonradan baktim ki cidden onun dedigi sekilde ilerledi. Hayatimda olacak baska seyleri soyledi yine onun dedigi seyleri yasadim.

Naktadan sonra da bir cok falciya baktirdim firuzzee miydi tam kullanici adi, ondan da memnun kalmistim o da olumsuz konusmustu ve dedigi gibi oldu.

Sonrasinda baska bir çocukla flortlesmeye basladik, bunun icin Chitra gibi burda yine ovulen bir kac falciya attim olacak dediler zaman var dediler cocugun hayatina yine baskasi girdi :-)
Ama allahtan biz konuşmayı kesmistik ve ben istememistim, hoş suan sevgilisi olmasina ragmen hala bana yaziyor ediyor sevgilisine cok bagli olduguna sanmiyorum zaten hic gorusmuyolar her neyse öyle böyle onlar da patladi yani bu cocukla ilgili garip detaylar bilen bir tek Basirly'de Hümeyra miydi tam hatirlamiyorum uygulamayi sildim çünkü o oldu
Ve aslında olaylar bizzat onun dedigi şekilde gitti.

Ve sonra hayatima kisa sureli biri girdi ayrildiktan sonra bi 3 falciya daha baktirdim 1i olumsuz 1i olumlu konustu bunlar perseis ve yine burda ovulen biriydi hatirlamiyorum tellweyi de sildim cunku
Neyse bunların ardindan naktaya baktirayim ben en iyisi dedim dediği durum icindeyim aynen ama cocugun dusuncelerini bilemiyorum tabi eger naktanin dedigi gibiyse cok iyi
Ama o falda da dedigi bazi seyleri yasadim

Yani kisacasi kizlar bu fallar beni depresyona mi sokmadi, beni mutluluktan uyutmadi mi, her hallere soktu :-)
Zaten artik fal krizim geldikce atiyorum gelen sonuca da inanmiyorum sadece oyle okuyup geciyorum ki fal krizim geldiğinde artik 5 tl ustu atmiyorum

Eger cok ihtiyacim olursa da -ki artik atcagimi cok sanmiyorum cunku uzaklasmak istiyorum- sadece yuksek fiyatli naktaya atarim.

Kisacasi benim icin tek falci naktadir. Ama birakiyorum artik fallari, cunku ne istediysem ne uzerine fal attiysam onun tam tersini yasiyorum ve enerjimi terse ceviriyolar kotu etkileniyorum.

Umarim kendimi tutabilirim, Allah hepinizin gonlune gore versin :KK60:

kızlar herkese merhaba, yazılanları okudum hepimiz bir şekilde benzer duyguları yaşamışız. şöyle bir fal geçmişime bakayım dedim üşenmedim teker teker yazdım:

tellwe: byzmelek,herra,nakta,yeşilçingene,selena,geysu,derin,blackpearl,zamazon,chitra,cevaplar,ecem23,birkerebir,kahinismet,nazar,akrepgöz,melek28,cherrycoco, serüven,desdemona,medyumhiper,benbillur,kahinhanım,medymemine, asmara,ferzin,hislerenerji,eveline,medyumhiper,fallarkraliçesi,

binnaz:berrak okur, nil güneş, melek yıldız, ceren esemen, katre demir, şennur yıldırım, şevval erdal, maya demir, nehir ateşoğlu, ada balcı, kemal devrim, peri sel, rüya yıldız, nagehan bilge, aslıhan yılmaz, can başaran, kerem avşar, elif hanzade, gizem sitare, pelin bilge özdoğru, elif ışık, benna küçüker, kesira sirel, umut ışık, bade emren

fal sepeti: zeus, yağmur, nesibe, dennis

falalem: gizem hatun, banu doğru

biryolunvar: sema, ilkay, nurbanu, sevilay, bilgehatun, asiye, medyumcem

böyle yazınca tabi yaptığım şeyin ne kadar korkunç olduğunu fark ettim bu yaz tatil için bütçe ayıramamış olmamın sebebi bu falları abartmış olmam sanırım:)

benim aşık olduğum çocukla ayrılalı 8 ay kadar oldu şimdi gerçekten umrumda bile değil olan bana oldu. ayrıca benim çocuk aşık olmuş:) bakıyorum ara ara ama anlayamıyorum magazin programlarına söyleşi mi derler röportaj mı derler bilemedim o tarz şeyler yapıyorlar çok garip geliyor sanki çocuk kızın ününü kullanıyor gibi ama bilemiyorum belki de evlenecekler neyse ben unuttum gitti umarım çok mutlu olurlar:)

sonuç olarak kendime kızıyorum sadece:) bu kadar paramı saçtığım için hayatımdayım yeni insanlar tanıyorum ha yine dikiş tutturamıyorum o ayrı 1 ay 1,5 ay maksimum sürüyor ama olsun:)

şu an hayatımda birisi var gayet eğlenceli devam ediyor ha belki bu çocukla da olmayacak bilemiyorum nasip kısmet.

belki tek artı diyebileceğim fallar olmasaydı eğer hiçbir zaman tanıyamacağım bu forumda artık yazmayan ama benim buradan tanışmamı sağlayan kardeşim canım dediğim yüz yüze görüştüğüm dostlar edinmiş olmam ve onun dışında fikirlerine saygı duyduğum yüz yüze gelemesem bile sohbetinden büyük mutluluklar yaşadığım kişiler tanımış olmamdır. bir de bu forum hayatımın sır olarak sakladığım bir kısmı:) insanların yanında konuşunca fal benzeri şeyleri bana uzaylı gibi bakıyorlar:)

çok konuştum ama bu son gidenin döndüğü ve çok mutlu olup beraber oldukları çok çok az belki %10'luk bir kesim ya vardır ya yoktur. bu riski almaya değer mi o kısmı size bırakıyorum asla fal baktırın baktırmayın diyemem zaten ben dersem çarpılırım:) sadece o güzel umutlarınızı göz yaşlarınızı tüketirken değer mi diye düşünün nacizhane fikrim.

Hepinize çok teşekkür ederim. Arkadaşıma henüz birşey demedim yakın zamanda hamile olduğunu öğrenmişti şimdi de kaybettiğini öğrendi o yüzden ben elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum. Ama zamanı geldiğinde bunları açık açık konuşma taraftarıyım hepinizin hemfikir olduğu gibi. Dün de çocukla konuştum. 2. Kez arkadaşımın lafıyla ona sırt çevirmiş oldum. O da buna kırılmış daha başından böyle diye. Haklı... nişan attığımı biliyor, o da 1 sene evli kalıp ayrılmış. İnsanlara güvenmek zor biliyorsun beni en iyi anlayacak insanlardan biri sensin hatta dedim. Ben ona mesajları okuduğumu söylemedim. O bana konuşmaları okudu, hepsi de okuduğum gibi dürüst davrandı yani bu konuda güvenimi kazandı sanırım. Birşey olur mu artık bilmiyorum ama kendimi ifade ettiğim için ben rahatladım. İnsanlar gerçekten çok değişik. Allah hepimizi doğru insanlarla tanıştırsın inşallah. Hepinize çok teşekkür ederim

Hepinize çok teşekkür ederim. Arkadaşıma henüz birşey demedim yakın zamanda hamile olduğunu öğrenmişti şimdi de kaybettiğini öğrendi o yüzden ben elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum. Ama zamanı geldiğinde bunları açık açık konuşma taraftarıyım hepinizin hemfikir olduğu gibi. Dün de çocukla konuştum. 2. Kez arkadaşımın lafıyla ona sırt çevirmiş oldum. O da buna kırılmış daha başından böyle diye. Haklı... nişan attığımı biliyor, o da 1 sene evli kalıp ayrılmış. İnsanlara güvenmek zor biliyorsun beni en iyi anlayacak insanlardan biri sensin hatta dedim. Ben ona mesajları okuduğumu söylemedim. O bana konuşmaları okudu, hepsi de okuduğum gibi dürüst davrandı yani bu konuda güvenimi kazandı sanırım. Birşey olur mu artık bilmiyorum ama kendimi ifade ettiğim için ben rahatladım. İnsanlar gerçekten çok değişik. Allah hepimizi doğru insanlarla tanıştırsın inşallah. Hepinize çok teşekkür ederim
Guzel olsun her sey insallah.
Ayriligin yeniyse aman yavas ol baglanmadan gozun acik ilerlemeye calis.

Bu arada nakta ya bunu sorduğumda o zaman henüz bunlar yaşanmamıştı bikaç gün öncesinde attım. Arkadaşımın karşı çıktığını söylemiştim ve o bana arkadaşımın iyi niyetli olduğunu çocukta sıkıntı olduğunu dile getirmişti demişti. Üzerine bu olaylar yaşanınca falın da etkisiyle ben direk çocuğa cephe aldım. 30 yaşındaki adamdan da çocuk çocuk diye bahsediyorum Siz anlayın kızlar işte :) naktayla enerjimizin tuttuğunu düşünmüştüm ama bunda şuan yanılmış gibi. Tabi bu diğer dedikleri de olmayacak demek değil. 11. Ay da eski nişanlımın haline çok üzüleceğimi söyledi. Birşeyler duyup. Bakalım beklemedeyim :)

Yine fal krizim tuttu :işsiz:
Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim, Perseis'e soru sormuştum 2 gün önce. (6 gün önce yaptığı falın altına)
Sağolsun tekrar açılım yaparak yanıtlamış.. Sanırım onun enerjisi tuttu benimle ya.. Napsam yine mi fal yollasam acaba :KK62:

yazılanları paylaştıklarınızı hikayelerinizi okuyorum.. fal diyince bana da yabancı yabancı garip bakıyorlar ama kendime sakladıgım gizli saklı bir dünya gibi.. sevdiğimi herkese anlatmıyorum fallarda onla ismimin geçmesini bile seviyorum işte... böyle..

X