kızlar herkese merhaba, yazılanları okudum hepimiz bir şekilde benzer duyguları yaşamışız. şöyle bir fal geçmişime bakayım dedim üşenmedim teker teker yazdım:
tellwe: byzmelek,herra,nakta,yeşilçingene,selena,geysu,derin,blackpearl,zamazon,chitra,cevaplar,ecem23,birkerebir,kahinismet,nazar,akrepgöz,melek28,cherrycoco, serüven,desdemona,medyumhiper,benbillur,kahinhanım,medymemine, asmara,ferzin,hislerenerji,eveline,medyumhiper,fallarkraliçesi,
binnaz:berrak okur, nil güneş, melek yıldız, ceren esemen, katre demir, şennur yıldırım, şevval erdal, maya demir, nehir ateşoğlu, ada balcı, kemal devrim, peri sel, rüya yıldız, nagehan bilge, aslıhan yılmaz, can başaran, kerem avşar, elif hanzade, gizem sitare, pelin bilge özdoğru, elif ışık, benna küçüker, kesira sirel, umut ışık, bade emren
fal sepeti: zeus, yağmur, nesibe, dennis
falalem: gizem hatun, banu doğru
biryolunvar: sema, ilkay, nurbanu, sevilay, bilgehatun, asiye, medyumcem
böyle yazınca tabi yaptığım şeyin ne kadar korkunç olduğunu fark ettim bu yaz tatil için bütçe ayıramamış olmamın sebebi bu falları abartmış olmam sanırım:)
benim aşık olduğum çocukla ayrılalı 8 ay kadar oldu şimdi gerçekten umrumda bile değil olan bana oldu. ayrıca benim çocuk aşık olmuş:) bakıyorum ara ara ama anlayamıyorum magazin programlarına söyleşi mi derler röportaj mı derler bilemedim o tarz şeyler yapıyorlar çok garip geliyor sanki çocuk kızın ününü kullanıyor gibi ama bilemiyorum belki de evlenecekler neyse ben unuttum gitti umarım çok mutlu olurlar:)
sonuç olarak kendime kızıyorum sadece:) bu kadar paramı saçtığım için hayatımdayım yeni insanlar tanıyorum ha yine dikiş tutturamıyorum o ayrı 1 ay 1,5 ay maksimum sürüyor ama olsun:)
şu an hayatımda birisi var gayet eğlenceli devam ediyor ha belki bu çocukla da olmayacak bilemiyorum nasip kısmet.
belki tek artı diyebileceğim fallar olmasaydı eğer hiçbir zaman tanıyamacağım bu forumda artık yazmayan ama benim buradan tanışmamı sağlayan kardeşim canım dediğim yüz yüze görüştüğüm dostlar edinmiş olmam ve onun dışında fikirlerine saygı duyduğum yüz yüze gelemesem bile sohbetinden büyük mutluluklar yaşadığım kişiler tanımış olmamdır. bir de bu forum hayatımın sır olarak sakladığım bir kısmı:) insanların yanında konuşunca fal benzeri şeyleri bana uzaylı gibi bakıyorlar:)
çok konuştum ama bu son gidenin döndüğü ve çok mutlu olup beraber oldukları çok çok az belki %10'luk bir kesim ya vardır ya yoktur. bu riski almaya değer mi o kısmı size bırakıyorum asla fal baktırın baktırmayın diyemem zaten ben dersem çarpılırım:) sadece o güzel umutlarınızı göz yaşlarınızı tüketirken değer mi diye düşünün nacizhane fikrim.