- 18 Aralık 2009
- 5.932
- 5.862
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar,herapunzel site dışında bakım yapıyormuş.Nerede olduğunu biliyor musunuz?
Herkese merhaba, falımpir'i yeni keşfettim. Daha önce falsepeti ve binnazabla kullanıcısıydım; birçok fal cafeye de gittim.
ŞAnsıma ilk defa fal baktıracağım az sonra. Gelişmeleri paylaşacağım.
Özellikle önereceğiniz kişiler var mıdır?
Teşekkürler.
Ben herkese Meleknuru şiddetle tavsiye ediyorum.Senelerdir kaç tane falcıya bakım yaptırmışımdır böylesini görmemiştim.Beşiktaş'ta bakıyor ama inanın verdiğiniz her kuruşa değer.Söylediklerinin tek tek çıkması bir kenara tavsiyeleri de muhteşemdi :126:
Özellikle önerim o siteden uzak durmandır ..
(Yanlış yazmışım ismi, düzeltmek için tekrar yazdım)Baktırdım, bir tanesi de denemelikti..Sanırım haklısınız. Baştan bir iki genel cümle kurup, sonra yüksek fiyatlı bakımlara yönlenmemizi istiyorlar.
Diğer fal sitelerine göre oldukça vasat buldum. Bi tek Pınar'ı beğendim, vermediğim bilgiler vardı, onları bilmiş...
İnsan moralsiz olunca, böyle şeylerden umutlanmak istiyor işte maalesef..
Beşiktaşta nerede, kaça bakıyor ? Bilgi verebilir misinz?
bir de uzmanlık alanı yıldızname mi, tarot mu, farklı bir alanı var mı? Tşk.
Herapunzelin aşkla ilgili bi falı var baktıranınız var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba.Ben de bir arkadasımın tavsiyesi ile gittim.150ye baktırmıştım ama indirim yapmış 100e bakıyor .Kahve falı bakıyor ama kahve sadece onun için bir araç çünkü yüzünüze bakıp ne var ne yok söylüyor.Geçmiş,geleceğiniz aklınızdaki sorular tek tek cevap veriyor bir saate yakın bakıyor ve dedikleri de bir bir çıkıyor.Ben bu kadar isabetli yorumları olan bir falcıya daha önce hiç rastlamadım o yüzden tavsiye ediyorum şiddetle..İsteyen olursa özelden telefonunu yazabilirim.
Canım Merhaba,
Rica etsem numarasını bana yazar mısın özelden?
Canım Merhaba,
Canım Merhaba,