Tatlım bu kişinin kaç kişiye copy yaptığı daha önce ortaya çıkan birşeydi. Herkes fallarını karşılaştırdı burda ama görmeyen duymayan kalmış olbilir içimizde. Bence söyleyelim
dogru diyorsun lebuda arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım bu kişinin kaç kişiye copy yaptığı daha önce ortaya çıkan birşeydi. Herkes fallarını karşılaştırdı burda ama görmeyen duymayan kalmış olbilir içimizde. Bence söyleyelim
dogru diyorsun lebuda arkadaslar
Nam-ı diğer falalemdeki sinem seçkin
cezvedeki katrina
üçü de aynı
iyiki cezveye atmamisim
İlknur'un okumayıda yarıda kesmişti bu arkadaş eleştiri alınca.Doğmamış çocuğu üzerine yeminler etmişti ki hiç lüzum yokken böyle ağır bir yemine.Ancak geçen zaman demek hiçbi şey değiştirmemiş.Halen copy paste devam..Nam-ı diğer falalemdeki sinem seçkin
cezvedeki katrina
üçü de aynı
uzun süredir orda görünmüyor zaten ..
hade canım lebudamı ben cok memnun kalmıstım falından şaşırdım cok sıcak kanlı biriydi hem herkeze cop paste yapıyor ise nasıl oluyorda sayfasında onca begenen var herkesin ayınımı kaderi ilginc genede günah almim içerik bire bir aynı oldugun sanmam ya
İlknur'un okumayıda yarıda kesmişti bu arkadaş eleştiri alınca.Doğmamış çocuğu üzerine yeminler etmişti ki hiç lüzum yokken böyle ağır bir yemine.Ancak geçen zaman demek hiçbi şey değiştirmemiş.Halen copy paste devam..
kim arkadaşlar? Orda bir olay yaşadım size anlatmak istiyorum. Promosyon falım vardı bende bir falcı seçip gönderdim. 2 gün sonra bildirim geldi baktım başka bir falcı şunu yazmış'falınızı bana göndermemişsiniz onun için gönderdiğiniz kişi baksın' demiş ve falımı iptal etmiş. Bende duvarda her zaman ki gibi bir sürü şey yazmıştı birinin altına yorum yaptım size göndermediğim falı neden boş yere iptal ediyorsunuz falan diye yazdım baya o da ne diyorsunuz siz ben bir şey yazmadım dedi 5 dk sonra benim nickim mesela aa55 ya aa555 diye kendisi sahte bir hesap açıp pardon ben yanlış görmüşüm kusura bakmayın diye yorum yazmış. çok şaşırdım şikayet ettim benden özür dileyecekleri yerine hesabımı kapattılar. Işte falimpir böyle bir site...
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
entersanmış :44:senin mevzuda gercekten ama falimpirde copy pastede olsa lebuda en gizli sırlarımı bildi memnun kaldım bir bana özel isede cok sanslıyım demeki
Bende burda az kişinin beğenip çoğu kişinin kulp bulduğu bir falcıyı çok beğeniyorum falimpirde
herapunzel bana ne dediyse tuttu vesselam
gerçi şimdi yeni falcı arayışına girdim promosyon alıp alıp atıyorum diğerlerine
Kimlere gönderiyorsunuz derviş hiçbir şey bilemedi bende 2 kelimesinden biri kızım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1134350 Eki Görüntüle 1134351 Eki Görüntüle 1134352 Eki Görüntüle 1134353 Eki Görüntüle 1134354 Eki Görüntüle 1134355 Eki Görüntüle 1134357 Eki Görüntüle 1134358 Eki Görüntüle 1134359 Eki Görüntüle 1134360 Eki Görüntüle 1134361 bakarsanız sevinirim
yok canım yanlış anlaşılmış sanırım ben fal bakmıyorum Falımpire baktrmaya çalışmıştım ondan bahsettim üzgünüm
Mert hangi sitede :)