falıma bakabilir misiniz kızlar?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
merhaba kızlar. önceden de buraya fincan fotoğraflarımı koymuştum yorum almak için, sağolun yorumlar yaptınız. yakın zamanda çok istediğim bir şey vardı, bir haberden sonra olmasını bekliyordum ama malesef olmadı. hayırlısı böyleymiş... şimdi de erkek arkadaşımla ilgili sorunlar var yine. canım sıkılıyor ve yine bir çıkmaza girdim. yine strese soktu beni ve bir karar vermem gerekiyor artık yoksa geleceğimi göremeyecek duruma geleceğim.
$IMAG0950.jpg $IMAG0951.jpg $IMAG0952.jpg

Önünde çok seçeneğin var. Ne konuda bilemiyorum ama hepsi de güzel yerlere çıkıyor bu seçeneklerin. Bir gelin var uzak bi yere gelin gidiyor bu kişi, kendi memleketinde değil. Bazı olaylar var aslında bunlara uzaktan baktığın zaman tüm boşluklar doluyor her şey birbirini tamamlıyor ama sen göremiyorsun bunları. E harfli biri var. Bu kişi çok sıkıntıda görünüyor. 34 Y 2 yazıyo bu nedir ki :) istanbulda mısın ya da orasıyla bir bağlantın var mı, plaka gibi sanki :) kısa boylu saçları seyrek bi erkek var. Sıkıntıların üstünde çıkmış. Ferahlığa mı çıkarıyor yoksa sıkıntıların üstüne bi de o mu sıkıntı oluyor bilemedim.

Önünde çok seçeneğin var. Ne konuda bilemiyorum ama hepsi de güzel yerlere çıkıyor bu seçeneklerin. Bir gelin var uzak bi yere gelin gidiyor bu kişi, kendi memleketinde değil. Bazı olaylar var aslında bunlara uzaktan baktığın zaman tüm boşluklar doluyor her şey birbirini tamamlıyor ama sen göremiyorsun bunları. E harfli biri var. Bu kişi çok sıkıntıda görünüyor. 34 Y 2 yazıyo bu nedir ki :) istanbulda mısın ya da orasıyla bir bağlantın var mı, plaka gibi sanki :) kısa boylu saçları seyrek bi erkek var. Sıkıntıların üstünde çıkmış. Ferahlığa mı çıkarıyor yoksa sıkıntıların üstüne bi de o mu sıkıntı oluyor bilemedim.

Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim canım. O gelin acaba ben olabilir miyim bilmiyorum ama şu an evlilik kararı yok hayatımda ama yarın ne olacağını bilemem. Ama şu an evlenmek isterdim ne yalan söyleyeyim, ilişkimde sorunlar yaşıyorum ve artık mutlu olmak istiyorum çünkü çok yıprandım... Evet, şu an kafam o kadar dağınık ki düşüncelerimi toparlayamıyorum ve hep bir başkasının yorumuna ihtiyacım oluyor olaya başka bir pencereden bakabilmek için. Çünkü mantığımla duygularım birbiriyle çelişiyor malesef bu çok zor bir durum, vereceğim karar bana sanki dünyanın en zor kararıymış gibi geliyor... Bahsettiğin kişinin kim olduğunu tahmin edebiliyorum ki zaten sorunların kaynağı da o ve sıkıntıda olduğu da doğru. Onun sıkıntısı da beni olumsuz etkiliyor. İst. ile bağlantım var, ama harf ve numaraların birlikte anlamını şu an çıkaramıyorum. Bekleyip görmek lazım.

E harfi gördüm bu büyük ihtimal erkek çünkü birde erkeğe benzeyen kafa çıkmış. bir yolun başında bu yolda berabersiniz ama sıkıntılı bir ortamdasınız şuan.Yol giderek aydınlanacak ayrıca bir kaç ortama gireceksin ve yeni insanlarla tanışma var. Kalabalık ortamlarda boy göstereceksin :KK34:

Bence bu süphan dağı!:KK52:O zik zaklar etekleri..Birden aktif olduğunu görüyoruz dağın..Sönmüş volkan canlanıyor..Yani tutkulu bir şeyler var ama ney bilemedim..:KK53:Ayriyeten 22 379 gibi bir numara var Edirne de tanıdığın var mı ya da gitme ihtimalin..:KK30:Eğer ki dağ gezisi yapmayı düşünüyorsan önüne bir çok fırsat geçecek..Ama zor çünkü etekleri kavisli olduğu için dolanman gerekecek başın dönebilir..Ayrıca küçük çatlaklardan çıkan lavlar ısı yayar tandırdaymış gibi bunalırsın benden söylemesi...:KK34::KK52:Bir de G harfi görünüyor falinda dağda geyik çıkabilir..Aman dikkatli ol korkunca saldırabilir..Ne demiş eskiler büyük olur küçük dağların dumanı...:KK52:Espri yapayım dedim kızmayın.....:KK31:

E harfi gördüm bu büyük ihtimal erkek çünkü birde erkeğe benzeyen kafa çıkmış. bir yolun başında bu yolda berabersiniz ama sıkıntılı bir ortamdasınız şuan.Yol giderek aydınlanacak ayrıca bir kaç ortama gireceksin ve yeni insanlarla tanışma var. Kalabalık ortamlarda boy göstereceksin :KK34:

teşekkür ederim canım yorumun için. evet dediğin kişi benim sıkıntıma neden olan kişi olsa gerek :KK14: ve onunla ilgili net bir karar veremiyorum.

Bence bu süphan dağı!:KK52:O zik zaklar etekleri..Birden aktif olduğunu görüyoruz dağın..Sönmüş volkan canlanıyor..Yani tutkulu bir şeyler var ama ney bilemedim..:KK53:Ayriyeten 22 379 gibi bir numara var Edirne de tanıdığın var mı ya da gitme ihtimalin..:KK30:Eğer ki dağ gezisi yapmayı düşünüyorsan önüne bir çok fırsat geçecek..Ama zor çünkü etekleri kavisli olduğu için dolanman gerekecek başın dönebilir..Ayrıca küçük çatlaklardan çıkan lavlar ısı yayar tandırdaymış gibi bunalırsın benden söylemesi...:KK34::KK52:Bir de G harfi görünüyor falinda dağda geyik çıkabilir..Aman dikkatli ol korkunca saldırabilir..Ne demiş eskiler büyük olur küçük dağların dumanı...:KK52:Espri yapayım dedim kızmayın.....:KK31:

espri de olsa anlayamadım :KK14:

X