Metal olarak iyi değilim belki bir anlayaniz vardır
Eki Görüntüle 3178493 Eki Görüntüle 3178494 Eki Görüntüle 3178495 Eki Görüntüle 3178496
Eki Görüntüle 3178493 Eki Görüntüle 3178494 Eki Görüntüle 3178495 Eki Görüntüle 3178496
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metal olarak iyi değilim belki bir anlayaniz vardır
Yemin ediyorum ben de “ametal olarak iyi degilimdir” yazmaya gelmistim ahahaha neyse burasi bdv konu sahibi, burda fal baktiramazsiniz. Bunun icin ayri konu basliklari varAmetallerde nasılsınız? Ona göre yorum yapacağım.
Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştünBurası BDV, burada fal bakılmıyor. Yanlış yere konu açmışsınız.
Harika komikAmetallerde nasılsınız? Ona göre yorum yapacağım.
Çok düşündün müSize üç vakte kadar dört görünüyor.
Yooo, aynen sizin gibi içtiğim kahvenin kalıntılarına forumun "dert" bölümüne atmanız gibi düşünmeden yapıverdim.Çok düşündün mü
BelliYooo, aynen sizin gibi içtiğim kahvenin kalıntılarına forumun "dert" bölümüne atar gibi düşünmeden yapıverdim.
Bulamadim ayrıca öyle bir başlıkYooo, aynen sizin gibi içtiğim kahvenin kalıntılarına forumun "dert" bölümüne atar gibi düşünmeden yapıverdim.
Komik tabi.Harika komik
Çok düşünmeye gerek olmuyor bazı konularda.Çok düşündün mü
İçin kabarmışMental olarak iyi değilim belki bir anlayaniz vardır
Sana yorum yap diyen oldumu şak diye düştün
Harika komik
Çok düşündün mü
Ben mental sorunlarin olduguna ikna oldum su an, hic normal degilsin
İçin kabarmış
AynenO sana karşı kabaran bir şey değil miydi?