Falcı...

Yapmayın lütfen.
Bu kadar çaresiz, bu kadar aciz olamazsınız.

Benim arkadasim bir kafede bakiyordu cok da hayrani vardi. Tipi de iyiydi kizlari cekiyordu bu sayede cok para kazandi anlatirdi nasi baktigini resmen para tuzagi kendisi de derdi "Ben bile nasil inandiklarina sasiriyorum." diye

bence gitmeyin zamanında gittim evet dedikleri de çıktı uzun vadede ama size vereceği enerjinin iyi olacağı ne malum ki ben ne zaman gitsem o kötü enerjiden uzun süre kendime gelemiyordum gidin o parayla bir kursa yazılın kitap alın daha iyi olursunuz fal vs iyi şeyler değil.

Ben telefonuma bir uygulama indirdim F*ll*d*n diye, oradan kahvemin fotoğrafını çekip yolluyorum 30 dk sonra falım hazır oluyor, hemide beleş
Ay o çok tatlı yaa Hep aynı şeyleri yazıyo sıkıldığımda yaşımı medeni durumumu değiştiriyorum yeni aşk var falan yazıyo hahahahahah Bi de nasıl kibar nasıl nazik

Ay o çok tatlı yaa Hep aynı şeyleri yazıyo sıkıldığımda yaşımı medeni durumumu değiştiriyorum yeni aşk var falan yazıyo hahahahahah Bi de nasıl kibar nasıl nazik

Dimi ya yerlere göklere sığdıramıyor bizi resmen. Bize de hep çok zengin olacağımızı söylüyor, eşim bile indirdi o uygulamayı. Geyiğine baktırıyoruz birlikte

Dimi ya yerlere göklere sığdıramıyor bizi resmen. Bize de hep çok zengin olacağımızı söylüyor, eşim bile indirdi o uygulamayı. Geyiğine baktırıyoruz birlikte
Ay valla bana 1 koca paragraf ay şöyle hoşgeldiniz böyle beş gittiniz ne kadar mükemmel ve harika birisiniz falan Bayılıyorum yaa en sevdiğim falcı

Sorma 5 senelik iliskisi bitti. Gerci istanbula yakin yerde oturuyor 1 saat. Ama ne bileyim. Ask insana herseyi yaptiriyormus :)

Giden gitmiş zaten. Falcıya gidip ne öğrenecek. Geri dönecek derse adam dönecek mi?
Gaybı sadece Allah bilir.
Ben de bir mekanda otururken öylesine baktırmıştım yıllar önce. Saçmalığın daniskası..

Eger inançlı bir insansanız bu çok sıkıntılı bir eylem. Çünkü gaybı geleceği bilen yalnızca yaratıcıdır. İnançlı değilseniz zaten sorun yok. Ama tüm bunlardan bağımsız şunu da eklemek istiyorum. Bu tür şeyler akıllı insanların işi değil. Falcılardan, çaputlardan, yıldıznamelerden,burçlardan medet ummak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…