- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Haklisin. Kac para vermistin?Gitme bende eskiden gitmiştim sadece para tuzağı inan bana seni rahatlatacak Şeyler söylüyor ve de sadece o kadar değişen birşey yok
Sene 2011 de 30 TL vermiştim iki kere gittim anlattıklarından etkilendim ama sonradan yalan söylediğini fark ettim .Haklisin. Kac para vermistin?
Ah be canim zaten insanlar para kazanmak icin insanlarin en agir yerine vuruyolar oyle degilmi..Sene 2011 de 30 TL vermiştim iki kere gittim anlattıklarından etkilendim ama sonradan yalan söylediğini fark ettim .
Sorma 5 senelik iliskisi bitti. Gerci istanbula yakin yerde oturuyor 1 saat. Ama ne bileyim. Ask insana herseyi yaptiriyormus :)Sen paranı geri isteme diye güzel güzel yalanlar uyduracak demekki
Bide morEllerinizi düzeltmek için morAli yüksek insanlarla takılın, bi falın peşine şehir değiştirenler sizi de dibe çeker.
Kesinlikle öyle .. O zamanlar hoşlandığım çocuğun resmini göstermiştim bana bu en as 5 yıl evlenmeyi düşünmüyor bunu bekleme dedi 1 sene sonra çocuk evlendi .Ah be canim zaten insanlar para kazanmak icin insanlarin en agir yerine vuruyolar oyle degilmi..
Yahu bitti de adam arkasına bakmadan çekip gitmiş 5 yılı silmiş.Sorma 5 senelik iliskisi bitti. Gerci istanbula yakin yerde oturuyor 1 saat. Ama ne bileyim. Ask insana herseyi yaptiriyormus :)
Kesinlikle öyle .. O zamanlar hoşlandığım çocuğun resmini göstermiştim bana bu en as 5 yıl evlenmeyi düşünmüyor bunu bekleme dedi 1 sene sonra çocuk evlendi .
MorEl insanın neresinde bulunur merak ediyorum ben de.Sen paranı geri isteme diye güzel güzel yalanlar uyduracak demekki
Bide morEllerinizi düzeltmek için morAli yüksek insanlarla takılın, bi falın peşine şehir değiştirenler sizi de dibe çeker.
Para israfı. Istanbul'un bilindik kafelerinin bilindik falcılarını çok yakın bir arkadaşımla 2 sene boyunca dolandık. Ve bu 2 seneden öğrendiğim tek şey para israfı oldukları!
Üstelik sakın moral bulmsya gitmeyin bazısı iyice moralinin içine edip bırakıyor.
Moral gitmek için gittiğim bilindik bir falcı sevgilinle şuan aranız kötü ama çok iyi bir adam sakın ayrılma 3-4 ay sonra hamile kalacaksın ailen seni reddedecek ama güzel şeyler görüyorum dediğinde artık kalın kafama sadece para israfı olduğu girdi neyseki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?