• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falcı...

Giden varmi bilmiyorum gidenler varsa tecrubeleriniz anlatirmisiniz? Arkadasim ask acisi cekmeye baslamis tabi benimde iliskimde ask hayatimda sorunlarim var.. bu sabah aradi yarin otobusle istanbula geliyorum deyip agladi falci bulmus burdan senden baska istanbuld tanidigim yok nolur beni gotur oraya kaybolurum falan dedi bende tamam dedim 100 liraymis arastirmis kadini herseyi biliyomus fali begenmezsen parayi odemiyomussun. Ben normalde karsiyim ama aklimi celdi iliskimde sorunlarim varken.. dediki sen beni gotur yeterki senin parani ben veririm. Falan gidicemde aklimi celdi.. hic baktiran varmi? Lutfen kimse beni elestirmesib kimse sutten cikma ak kasik degil morelim bozuk lutfen hakaretli elestirili yorumlari kendinize saklayin
adana da olsaydı melekler kahvesi diye bir mekan var gazipaşa bulvarında falcılar süper türkan umut toprak...insanın gelmişini geçmişini okuyorlar

adana da olsaydı melekler kahvesi diye bir mekan var gazipaşa bulvarında falcılar süper türkan umut toprak...insanın gelmişini geçmişini okuyorlar
Arkadas toprağa da turkana da gitti. Fasa fiso tamamen. Insanları yanlış yönlendirmeyin geleceği okumak filan zaten mumkun degil. Gecmisi okumuşlardır cok cok

Arkadas toprağa da turkana da gitti. Fasa fiso tamamen. Insanları yanlış yönlendirmeyin geleceği okumak filan zaten mumkun degil. Gecmisi okumuşlardır cok cok
onların hissiyatları kuvvetli...nasıl ki bir olayı yaşamadan önce olacağını hissediyorsak ve gerçekleştiğinde içime doğmuştu diyorsak bu insanlarda öyle...hem beni tanımayan birinin geçmişimi bildiği gibi geleceğimi de biliyor olması doğal..hem geleceği bilmeleri mümkün değil diyorsun hem falcı arıyorsun bacı...

onların hissiyatları kuvvetli...nasıl ki bir olayı yaşamadan önce olacağını hissediyorsak ve gerçekleştiğinde içime doğmuştu diyorsak bu insanlarda öyle...hem beni tanımayan birinin geçmişimi bildiği gibi geleceğimi de biliyor olması doğal..hem geleceği bilmeleri mümkün değil diyorsun hem falcı arıyorsun bacı...
Kim falcı arıyor pardon??? Bence reklam yapmayı bırakın da konuya odaklanin kim ne demiş idrak edin önce. Cok şükür falcıya para kaptıracak kadar kaybetmedim kendimi. Hisleri kuvvetli toprak arkadaşın zamanında üniversite arkadaşımıza sevgilinle hersey yolunda evleneceksin dedi 1 ay sonra ayrıldılar. Daha sayayim mi hisleri kuvvetlilerin yedikleri paraların boşluğunu

Back
X