- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi guclukadin28
İnanmayın böyle şeylere
İnsanların hayatının falda çıktığı nerede görülmüş saçmalık bence
İnsanların hayatının falda çıktığı nerede görülmüş saçmalık bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet morAli de meşhur bir falcimor eller ne anlama geliyo, kadın para aldığı için elleri morarıyo falan mı
ilk defa duydumevet morAli de meşhur bir falci
fal muhabbetlerine inanmam. aman dikkat çıplak foto filan vermeyin sakın...Giden varmi bilmiyorum gidenler varsa tecrubeleriniz anlatirmisiniz? Arkadasim ask acisi cekmeye baslamis tabi benimde iliskimde ask hayatimda sorunlarim var.. bu sabah aradi yarin otobusle istanbula geliyorum deyip agladi falci bulmus burdan senden baska istanbuld tanidigim yok nolur beni gotur oraya kaybolurum falan dedi bende tamam dedim 100 liraymis arastirmis kadini herseyi biliyomus fali begenmezsen parayi odemiyomussun. Ben normalde karsiyim ama aklimi celdi iliskimde sorunlarim varken.. dediki sen beni gotur yeterki senin parani ben veririm. Falan gidicemde aklimi celdi.. hic baktiran varmi? Lutfen kimse beni elestirmesib kimse sutten cikma ak kasik degil morelim bozuk lutfen hakaretli elestirili yorumlari kendinize saklayin
Benim de bi arkadaşım bipolar bozukluğu var ve bi psikoloğu değil de falcısı vardı yıllar önce kız yıllarca o falcının dediğine göre yaşadı.. Çok iyiymiş de herşeyi biliyomuş da falan hayatını mahfetti ona göre yaşamaktan.. Bi gün dedim beni bi götür şu falcıya.. O zamanlar da sevgilimle beraber yaşıyorum 2 yıldır falan mutluyum ama evlilik konusu hiç geçmemiş aramızda.. Neyse gittik biz bu kadın tabi önce bazı bilgiler aldı benden sonra sevgilime verdi veriştirdi.. İşte bu seni kullanıyo da asla evlilik düşünmüyo da bundan ayrılmazsan hayatın mahfolacak da.. Hayatında başkası var da dolabın içinde resim saklıyo falan..Bi yurt dışına gideceksiniz tatile sakın gitme de orda çok üzüleceksin ayy nasıl içimi kararttı kadın beni bitirdi yaa orda..hayır inanmıyorum diyorum ama insan içten içe bi kıllanıyo da yani içine bi şüphe giriyo etkileniyo en inanmayan bile (yurt dışına gerçekten gidecektik 1 hafta sonra onu bildi bak hakkını yemiyimBi arkadaşım kahve falı baktrmis ben zerre inanmam. Bı anlatıyor şöyle bildi böyle iyi nolur sende baktir bigun bulustuk surukleyerek gotrdu. Oturdum kadının karsisina Ahmet şöyle Mehmet böyle diip duruo hayatta tanımam dedikçe sinirlenio baktım kadın beni dövecek öyle sinirli he hu dedim kalktım. Fal büyü şu bu cahil işi allah aşkına şu sarlatanlara para kaptırmayın.
Gaybı Allah tan başka kimse bilmez.kim fal baktırıp ona inanırsa Allah'ın indirdiği kuranı inkar etmiş olur.buyrun eğer içinize sinecekse gidin kardeşimGiden varmi bilmiyorum gidenler varsa tecrubeleriniz anlatirmisiniz? Arkadasim ask acisi cekmeye baslamis tabi benimde iliskimde ask hayatimda sorunlarim var.. bu sabah aradi yarin otobusle istanbula geliyorum deyip agladi falci bulmus burdan senden baska istanbuld tanidigim yok nolur beni gotur oraya kaybolurum falan dedi bende tamam dedim 100 liraymis arastirmis kadini herseyi biliyomus fali begenmezsen parayi odemiyomussun. Ben normalde karsiyim ama aklimi celdi iliskimde sorunlarim varken.. dediki sen beni gotur yeterki senin parani ben veririm. Falan gidicemde aklimi celdi.. hic baktiran varmi? Lutfen kimse beni elestirmesib kimse sutten cikma ak kasik degil morelim bozuk lutfen hakaretli elestirili yorumlari kendinize saklayin
Ya çok tatlısınmor eller ne anlama geliyo, kadın para aldığı için elleri morarıyo falan mı
Ya çok tatlısın
Canım moral kelimesine “morel” diyorlar ya çok rahatsız oluyorum,oluyoruz. Güzelce belirttim o yüzden cümle içinde, direk düzeltmektense![]()
Sizin adınıza sevndm mutluluklar dilerim arkadasnz adına daha çok sevindim allah akıl fikir versin böylelerine nasıl inanırlar hiç anlamamBenim de bi arkadaşım bipolar bozukluğu var ve bi psikoloğu değil de falcısı vardı yıllar önce kız yıllarca o falcının dediğine göre yaşadı.. Çok iyiymiş de herşeyi biliyomuş da falan hayatını mahfetti ona göre yaşamaktan.. Bi gün dedim beni bi götür şu falcıya.. O zamanlar da sevgilimle beraber yaşıyorum 2 yıldır falan mutluyum ama evlilik konusu hiç geçmemiş aramızda.. Neyse gittik biz bu kadın tabi önce bazı bilgiler aldı benden sonra sevgilime verdi veriştirdi.. İşte bu seni kullanıyo da asla evlilik düşünmüyo da bundan ayrılmazsan hayatın mahfolacak da.. Hayatında başkası var da dolabın içinde resim saklıyo falan..Bi yurt dışına gideceksiniz tatile sakın gitme de orda çok üzüleceksin ayy nasıl içimi kararttı kadın beni bitirdi yaa orda..hayır inanmıyorum diyorum ama insan içten içe bi kıllanıyo da yani içine bi şüphe giriyo etkileniyo en inanmayan bile (yurt dışına gerçekten gidecektik 1 hafta sonra onu bildi bak hakkını yemiyim) .. Neyse çıktık ordan arkadaşım diyo bak bildi yurt dışını sevgilini çabuk ayrıl bundan bilmemne dedim kızım bi sakin ol saçmalama bi dur bakalım.. Sonra ben eve gelirsin dolabını kurcalarsın bu sevgilinin (resim bulucam aldatıyoya beni)
Birden elime bir kutu bi baktım bir yüzük (tektaş)
Resim bulamadım ama tektaşın resmini arkadaşıma attım dolapta buldum diye.. Kız nasıl paronayaklaştıysa aha bu seni aldattığı kız evlenme teklif edecek diyo hala bana.. Bi de tektaş olduğu yerden ertesi gün kayboldu mu
Neyse içim içimi yiye yiye o tatile gittim ama çocuğa kötü davranıyorum istemsiz olarak o 1 hafta bana zehir oldu.. Baktım ilk gün güzel restorana falan da gittik akşam romantik böyle ama ortada ne teklif var ne tektaş ne bişey.. O gece dedim bu bi işler çeviriyo dönünce ayrılıcam o beni bırakmadan ben onu bırakayım bari.. Ertesi gün şehir değiştirdik.. Sonra kanalda bir tura çıktık başka bir gondoldan bi müzik ekibi artık onlara ne deniyosa benim önümde bir yüzük
.. Neyse o da yetmezmiş gibi aynı gün koşa koşa başka bi şehre gittik zaten herşey ayarlanmış 2 tane arkadaşımız da ordaydı ve konsoloslukta evlendik
Hepsinin de vidosunu arkadaşıma gönderdim o da sonunda o falcıdan kurtulmuş oldu bu vesileyle
Tabi benim çenemden yıllardır kurtulamadı o ayrı mevzu
![]()