• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falcı kadın moralimi bozdu

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2:

Falcıyı bu kadar kafaya takıp üzüleceğinize doktora gidin
Umarım kötü bişey çıkmaz

bir falcının bakla gibi şeylere bakarak geleceği gördüğüne inanıyorsan moralini bozmaya devam edebilirsin.

Fal yalan dolan işler bence ama içini rahatlatmak istiyorsan bir doktora gidin. Zaten belli yaş üstü kadınların düzenli olarak mamografi çektirmesi lazım.

kızlar bugun annem ve arkadaşlarıyla bakla gibi şeylerden fal bakan bi kadına gittik.kadın çoğu şeyi biliyor tabi tutturamadıklarıda oldu.sıra anneme geldi anneminde bu aralar göğsü agrıyordu dediki : senin göğüs ağrın var hayat çizgin çok kısa eğer doktora gitmezsen 3 yıl içinde ölürsün dedi. çok üzüldüm gerçekten ya bütün moralim alt üst oldu fal deyip geçmek istiyorum ama kadın neredeyse herşeyi tutturdu.çok moralim bozuk kızlar sizinle paylaşmak istedim bu konuyu :2:

üzme canını Allah'tan başka kimse gelecegi bilemez altını çizerek diyorum bilemez peygamberler bile bilemezken o kadında kim oluyormuşda biliyormuş atmış tutmamış ama
eğer herşeyi bilseydi fal bakarak para kazanmakla uğraşmaz direk piyongadan köşeyi dönerdi
benim annemde ta kızken baktırmış falına onada kızın olacak 20 yaşındada ölecek demişler 32 oldum ölmedik ama sürünüyoruz :52:
bir örnek daha vereyim annem ben evlenmeden yine benle ilgili fal naktırmış kadın ilk çocuğu kız olacak demiş eee olmadı tek bir çocuğum var oda erkek :37:
kusura bakma ama kadının dediklerine değilde paranızın gittiğine üzülün :kkk:

falcıların her dediğine inansak...:15:
ama sağlık konusu ihmale gelmez, falcı dediği için değil de,ağrısı varsa annen kendi sağlığı için mamografi çektirsin..

her ağrı kötü olacak diye bişey yok..zararsız kistler göğüste ağrı yapar, annenin yaşı kaç ki?

üzme canını Allah'tan başka kimse gelecegi bilemez altını çizerek diyorum bilemez peygamberler bile bilemezken o kadında kim oluyormuşda biliyormuş atmış tutmamış ama
eğer herşeyi bilseydi fal bakarak para kazanmakla uğraşmaz direk piyongadan köşeyi dönerdi
benim annemde ta kızken baktırmış falına onada kızın olacak 20 yaşındada ölecek demişler 32 oldum ölmedik ama sürünüyoruz :52:
bir örnek daha vereyim annem ben evlenmeden yine benle ilgili fal naktırmış kadın ilk çocuğu kız olacak demiş eee olmadı tek bir çocuğum var oda erkek :37:
kusura bakma ama kadının dediklerine değilde paranızın gittiğine üzülün :kkk:

biraz içimi rahatlattınız ya inanmasam bile ister istemez öyle söylenince etkileniyo insan

Falcılar her şeyi biliyor da

Neden milli piyangonun hangi bilete vuracağını bilip köşe olmuyolar :27: :27:

falcıların her dediğine inansak...:15:
ama sağlık konusu ihmale gelmez, falcı dediği için değil de,ağrısı varsa annen kendi sağlığı için mamografi çektirsin..

her ağrı kötü olacak diye bişey yok..zararsız kistler göğüste ağrı yapar, annenin yaşı kaç ki?

annem 38 yaşında , geçenlerde gtti işte birşey yok dendi haftaya yine gidicek oda ister istemez etkilendi , bide kadın öyle utanmaz ki açık açık söylüyo başta anlamadık hayat çizgisi falan diyince ne falan dedik ölücek ölücek şaka değil diyo aptal kadın ya

annem 38 yaşında , geçenlerde gtti işte birşey yok dendi haftaya yine gidicek oda ister istemez etkilendi , bide kadın öyle utanmaz ki açık açık söylüyo başta anlamadık hayat çizgisi falan diyince ne falan dedik ölücek ölücek şaka değil diyo aptal kadın ya

üzülme boşuna..annen daha çok genç..
mamografi 40 yaş üzeri için veriliyor zaten..annen göğüs ultrasonu çektirsin..
hem doktora gittiyse bişey yok dediyse takmayın..
kadın patavatsızlık etmiş..

Bir ara ben de fala çok sardıydım.
İtibar etmeyiniz böyle şeylere. :)
Genel olarak falda sorular sorulur,karşı tarafın tepkisine göre bazı yargılarda bulunulur.Karşıdaki insana umut verilir ve cep doldurulur.
Kadın işin sürecinden bihaber,siz de söylediklerini dikkate mi alıyorsunuz yapmayın,etmeyin...

üzülme boşuna..annen daha çok genç..
mamografi 40 yaş üzeri için veriliyor zaten..annen göğüs ultrasonu çektirsin..
hem doktora gittiyse bişey yok dediyse takmayın..
kadın patavatsızlık etmiş..

evet çok patavatsızlk etti hemde , evinin içinde kediler geziniyo leş gibi kokuyo evi çok bilseydi faldan gelen 10tl'yi beklemezdi yani dimi ? içimi serinlettiniz ya sağolun

fala inanma falsızda kalma diye boşuna dememişler canım.bu kadar ciddiye alma falı:31:annen doktora gitmiş zaten doktor da iyi demiş.bence sen falcıya değil doktora itibar et canını sıkma:34:

annen önce bir doktora gitsin nesi var nesi yok anlaşılsın sonra üzülecek misin sevinecek misin onu yaparsın falcının lafıyla iş mi tutacan

Sağlık ihmale gelmez arkadaşım,
tek doktorla kalmayın bir doktora daha görünsün annen..
Ne olur ne olmaz.
Falcıyıda inanıp hiç sıkma canını,doktorlar falcıdan iyi bilirler dimi ama :34:

Ayy canım ya bu bakla gibi şeyler olmaz ki
Tv de zodyak diye biri vardı insanın küloduna kadar biliyordu hangi renk diye :9::9:
Ay koptum ya ne olur prim vermeyin şöyle şeylere.
Benim babam içinde 70 yaşına kadar turp gibi olacak demişti biri ama gel görki babam ayakta zor geziyor daha yaşı 45 ...

tövbe yarabbim yaa... nasıl insan bunlar...
inanmayın sakın bunlara geleceği Allahtan başka kimse bilemez. nasıl günaha giriyorlar... Allahtan korkuları da yok bunların :27:

Dinimizde belirtildiği gibi hiçbir kul geleceği bilemez.. bu Kuran da açık bir dille ifade edilmiş hatta geleceği bildiğini iddaa eden insanlara inananların büyük günaha gircekleri konusunda uyarı yapılmıştır.Eğer inancı kuvvetli biriysen kendini bunları düşün ve kendini boşuna üzme..

Back
X