- 13 Şubat 2025
- 75
- 32
- 3
- 26
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.281
Kızlar deva güneş aktif oldu sizce baktırmali miyim? Çok merak ediyorum,falı çıkan arkadaşlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktirmalisin analizleri çok doğru henüz vadeler olmadı ama olayları çok doğru anlattığı için güveniyorum. Ayrıca herkesi kabul etmiyor beni iki kez reddetti, üçüncü denememde aldı.Kızlar deva güneş aktif oldu sizce baktırmali miyim? Çok merak ediyorum,falı çıkan arkadaşlar var mı?
Kızlar deva güneş aktif oldu sizce baktırmali miyim? Çok merak ediyorum,falı çıkan arkadaşlar var mı?
Sem baktirdinmi nasildi?gereksiz bosa kredi
Nasildi?gereksiz bosa kredi
Bende Deva’yı bi kaç gün önce ilk defa denedim. Hiç bilgi vermedim ama adam herşeyi bildi. Gelecek çıkar mı bilemem tabi ama adam hisliBen baktirdim Deva Günese bir kac kez ve bildigi seyler oldu. Aslinda kisilik analizleri ve durum degerlendirmesi iyi ama bilemedigi seyler de oldu tabii
Vadesine var daha canim ama ben vadelere pek takilmiyorum sonucu bilmesi onemli ama ani ve durumu iyi bildi yani hisleri kuvvetli bence tabii yanlis anlasilmasin bu benim tecrubem.Deva günesin vadesi cikiyormu
Sem baktirdinmi nasildi?
Nasildi?
Kim deva mi?kendi dedikleriyle celisip durdu oyle de olabilir boyle de diyo. soru kisminda 3.kisiyi sorunca ben aslinda gordum sen sorduguna gore simdi bu ihtimali soyleyebliirim diyo. yani 3. kisi varsa ama siz bilmiyosaniz o da gorse bile soylemiyo.
Ben aslında gördüm nedir yahu? Görünce söyleseymiş. Bu kadar da verilen bilgi kullanılmaz.Neden söylemiyor? Çünkü görme falan yok! Öyle de olabilir,böyle de olabilir, ee tabii ya öyle olucak ya böyle.İşlerini sağlama alıyorlar.Çikanlar için de şunu diyorum; bozuk ve durmuş saat bile 24 saatte 2 kere doğruyu gösterir.Kusura bakma canim,zamanında çok baktırdığım için kendime kızgınım ve bazen bildirim gelip okuyunca dayanamıyorum, yazıyorum.Bu arada baktırdığın yorumcuyu tanımıyorum, benim için hepsi bir artık.kendi dedikleriyle celisip durdu oyle de olabilir boyle de diyo. soru kisminda 3.kisiyi sorunca ben aslinda gordum sen sorduguna gore simdi bu ihtimali soyleyebliirim diyo. yani 3. kisi varsa ama siz bilmiyosaniz o da gorse bile soylemiyo.
hep soyluyorum kart alan falciyim diyo ama fal bu degil.mesela namaste o kadar ovuluyor ama olumsuza acigim demezsen soylemiyo. ilk fal olumlu olumlu konustu ama durum olumsuz. ikinci deneyiste olumsuza acigim dedik falda diyo ki 'olumsuza aciksan bu sefer gorduklerimi soyleyebilirim cunku bunu kaldirabilecek birisin belli ki'Ben aslında gördüm nedir yahu? Görünce söyleseymiş. Bu kadar da verilen bilgi kullanılmaz.Neden söylemiyor? Çünkü görme falan yok! Öyle de olabilir,böyle de olabilir, ee tabii ya öyle olucak ya böyle.İşlerini sağlama alıyorlar.Çikanlar için de şunu diyorum; bozuk ve durmuş saat bile 24 saatte 2 kere doğruyu gösterir.Kusura bakma canim,zamanında çok baktırdığım için kendime kızgınım ve bazen bildirim gelip okuyunca dayanamıyorum, yazıyorum.Bu arada baktırdığın yorumcuyu tanımıyorum, benim için hepsi bir artık.