• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba arkadaslar benim durumun netlesmesine cok az kaldi. Ama Asli Gül bana da olumsuz konustu ama sadece bu nedenle degil sanki hic nokta atisi vs yoktu begenmedim.
Deva Günese baktirdim iki kez o da Evet bildikleri oldu fakat sonucu muallak diye birakiyor yani yuzde elli der gibi bunu zaten fal bakmayan da söyler.
En begendiklerim Gül Demir ve Duygu Deniz oldu. Durum netlesince yazarim
Duygu Deniz bana hiç.cikmadi ya anıda bilemedi

duygu baktırdığım en kötü fal olabilir. aynı fal içinde kendiyle çelişti ve belirtince iade bile etmedi🫠
kesinlikle haklısın.. dün gece arkadaşım dedi nasıl diye bi bakayım dedim geçmişe dinledim hiç alakası yok vadeler zaten patladı da öyle işte bilemem başkalarını ama banada uymadı. ana yorumlarda iyi .. yorumlarada güvenemiyor insan..belki de enerji olayı

kesinlikle haklısın.. dün gece arkadaşım dedi nasıl diye bi bakayım dedim geçmişe dinledim hiç alakası yok vadeler zaten patladı da öyle işte bilemem başkalarını ama banada uymadı. ana yorumlarda iyi .. yorumlarada güvenemiyor insan..belki de enerji olayı
2022’de Duygu deniz’e baktırmıştım ne geçmiş ne gelecek 1 kelime bile çıkmamıştı. Enerjimiz çok uyumsuz deyip bu defa ona hiç baktırmadım.

cok detaysiz ama hep onun dedigi gibi ilerliyor. Yani bence sonucu ögrenmek icin iyi bir secim ama cok detay istiyorsaniz yanlis secim. Ben cok seviyorum cok dogru yönlendiriyor ve gereksiz cümleler kurmuyor
Cok sagol canim. Ben dun ilk kez yorum aldim ama hem olumlu hem olumsuz konustu. Yani kahve fali gelecegi gostermez adamin duygulari degisebilir ama kirmamak icin iletisim ve yuz yuze gelirsiniz dedi. Bana biraz celiskili geldi niye kirmamak icin iletisim olsun ki daha dogrusu ne kendisi ne de ben boyle bir seyi Kabul ederiz. Arkadasca iletisim vs dedi

Cok sagol canim. Ben dun ilk kez yorum aldim ama hem olumlu hem olumsuz konustu. Yani kahve fali gelecegi gostermez adamin duygulari degisebilir ama kirmamak icin iletisim ve yuz yuze gelirsiniz dedi. Bana biraz celiskili geldi niye kirmamak icin iletisim olsun ki daha dogrusu ne kendisi ne de ben boyle bir seyi Kabul ederiz. Arkadasca iletisim vs dedi
Ben tarot baktiriyorum

bi de bana cok net konusmustu. Hatte durum cok olumsuz gözükürken ilk olumlu konusanlardandi ve gercekten bir sekilde olumlu olmaya basladi bunu cok az kisi bildi ama vademe var daha

Back