Kızlar merhaba. Yani son 4 5 aya inanamaz fal baktırdım. Kendime inanamıyorum hala. Geriye dönüp baktığım zaman içim acıyor. Ne zaman boşluğa düşsem fal bataklığına düşüyorum. Şimdi size bastırdığım falcılar hakkında yorum yapacağım.
Asude yıldız: cook eskiden 1 buçuk sene önce baktırdığım bir falı yaşamıştım. Dediği şeylerin hepsi olmustu nerdeyse. Tatlı bir bayan. O zamanlar kredisi uygundu. Şimdi çok pahalı bence. Geçenlerde attım fal bakalım dediği şeyler olur mu olmaz mı bilmiyorum.. ama bu krediye değmeyecekti.
Pars yücelen: gerçekten en sevdiğim yorumculardan kendisi. Ses tonu üslubu çok yerinde. Dediği şeylere daha var yaşadım diyemem ama samimi tavrı hoşuma gitti. Farklı bir yorumlama tarzı var. Tarot katinaya çok hakim olduğunu düşünüyorum
Gökçe Aksoy: kendisini severim. Onunda kişilik analizleri gayet başarılı. Dediği şeyler yaşamadım ama tavsiye vermesi, anlık durumu iyi yorumlaması güzel. Denenebilir bir yorumcu. Çokta samimi..
Nesibe tekbaşer: vadeleri daha gelmedi. Ama baktırdığım bir durumla alakalı hic tahmin etmeyeceğim şeyi söyledi ve doğru söylemişti. Öğrendiğim zaman çok şaşırmıştım. Onun dışında olumlu olumsuz her şeyi söylüyor. Kredisi aşırı yüksek. Ben boşluğa düştüm baktırdım ama aklım basımda olduğu zamanlarsa baktırmam

yine de hissederek baktığını düşünüyorum. Çok geç gönderiyor yorumları ama güzel
Bu kişiler dışında baktırdığım ama direkt patlayanlar oldu;
didar evren: defalarca baktırmıştım dediğim hic ama hic bir şeyi yaşamadım.
Zülal şen: dediği yine hic ama hic bir şey olmadı. İnanılmaz pembeci. Yorumlarına bakınca sok oluyorum. Hep olumlu yorumlar. Ayrıca kredisi aşırı yüksek.
Fulya nas: yani tatlı birisi ama onunda dediği hic bir şey olmadı diyebilirim
Kemal çeri: sadece kahve falı bakıyor. Yorumlara kandım bende baktırdım. Aslında dinlerken çok iyi gibi gelmişti ama vadeleri falan hic biri tutmadı. Baya da geçti üstünden. Hic bi şey olmadı
Bunlar dışında baktırdığım ama yine de enerjimin tutmadığı ve patlayan fallar:
Alev seçkin
Özlem Yılmaz
Nadide hanzade
Beril Yavuz
Sevgi derman
Duygu deniz
Elena günce
Arya çiçek
Ayla Ar
Sonuç olarak söyle diyebilirim. Fal gerçekten enerji işi. Tamamen karşıdaki insanla uyun içinde olmak. Ben bu kadar çok baktırdığım icin pişmanım zaten. Arada bir güvendiğin kişilere fikir almak icin yorum alınabilir ama boşluğa düşüp delirmiş gibi baktırmak iyi şeyler duymayı beklemek gerçekten bomboş bir sevda. Zaten bizim bile fikirlerimiz aniden değişiyor. Karşı tarafı nasıl bilebiliriz aylar sonrasını. Kaderimizi kendimiz çiziyoruz buna inanıyorum. Ben hata yaptığımı düşünüyorum buna zaman ayırarak. Sizlere yardımcı olmak için deneyimlerimi yazdım. Umarım faydalı olur..