Fal Sepeti Deneyimleri

Oleeyy sonunda Melisamın değerini bilenler oldu. Buralarda hiç konuşulmuyordu ben de kimse baktırmıyor sanıyorumm. Kredisi biraz yüksek evet ama çok favorim ya. Siz memnun musunuz kızlar? anladığım kadarıyla 2-3 kişi atmış Melisaya
Ay evet bacim vallahi ben cok memnun kaldim. Bide dedigi cikarsa deyme keyfime 🙈 banada 9lu vaade verdi. 9 yil degildir insallah hhaha

fal sepetinde indirim oluyor mu hiç? yüzde 50 falan
ben 21 fal baktırmışım ama hiçbirini indirimli krediden almadım
Kara cuma ve yılbaşı zamanı kredi paketleri indirime girmişti reklamlarını gördüm. Yılbaşı zamanı faydalandım hatta yarı yarıya almıştım. Özel günleri takipteyiz 🧐🧐 Üye olalı 1 yıl olmadı ama o zamanda bir indirim oluyor diye okumuştum bir yerde bunu düşünmeleri bile güzel 😏😏👍🏻👍🏻

kızlar benim hediye falı günce demir almıştı açıkcası aşkla ilgili değil ama iki şeyi tutturdu genel ama yaziyim dedim aile içinde biriiyle kavga ve saglık sorunu dedi sayılırmı bilmem dişle ilgili kanal tedavisine başladım. birisi alya ar ı önermişti okumustum bu kadarmı kötü olur soru sordum böyle spesifk sorular genelde kahve falında cevaplanmaz diye geçiştirmiş de geçiştirmiş yani uykulu olmasam iade ile ugrascaktım. falsepetinde iade nasıl oluyo bilen varmı?

kızlar falsepetinde tarot falında kimi önerirsiniz??? uyku tutmadı maalesef..... kimlerden memnun kaldınız yakın zamanda????

Kimlere hangi fallara baktırdınız 🙈 Önerileriniz memnun kaldığınız varsa isim verir misiniz 😁
Ben genelde su fali baktirdim,
Efsun Zengin: patladiii
Duygu Aura ve Selin Ay: Subatin 2. haftasi demislerdi, yani tam bu hafta 😂 bakalimm…
Derin Hisler, Zelis Can ve Ipek Pekin: Subat demisti - bekliyorum

Bunlar bu ay vadesi olanlar 🔮🤣🤣

Back
X