Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar simdi ben sizin cevaplarinizi bekleyemedim 😂 hediye falini kullandim Hece Sezgi diye biri yorumladi. Acikcasi bekledigimden cok iyiydi. Uzun uzun anlatmis ve gecmisle ilgilu baya nokta atisi var. Gelecekle ilgili dedikleri cikarsa yazacagim. Subat sonrasi vaade verdi biseyler duzelicek diye hadi bakalim 💁🏻‍♀️ Paraya kiyip birde Melisaya attim. Onu bekliyorum simdi 🤭 Ama fiyatu yuksek yahu burdaha atabiliiyim bilmem. Ha bu arada ben simdiye kadar Akin Kurta ve Duygu Auraya attim. Ilginc bir sekilde ikiside ayni seyleri soyledi ve ayni vaadeyi verdi. Derim hisleri sevmedim bana cok ayni lafi dolandirdi gibi geldi net birseyler yoktu. Sorulara tavsiye verdi sadece. Melisa bakinca yine yazarim. Simdilik tavsiyem Akin duygu ve hece ama tabiki gecmis ve su an okumada. Gelecekle ilgilikimin dedigi cikarsa yazarim ❤️

Hahaha 😝 allah allah neden acaba , soru olarak speaifik bisey mi sormadib yani genel olunca yorum mu yapmak istemedi acaba
Yok cok sira vardi o yüzden hep iptal edildi ama sonuc olarak bakti gec saatte, cok begendim - diger tarafin hayatinda birinin oldugunu bildigim halde ben hic bi falciya söylemiyorum onlar bilsin diye özellikle soruyorum karsi tarafin hayatinda biri var mi diye - ilk melisa bildi birinin oldugunu digerleri hep yok diyordu (Duygu, Derin, Nadide, Akin vs…) Gercekten ilk kez bakilan fali bu kadar begendim - yanliz pembecimi degilmi bilmiyorum 8 li vade verdi bakip görücez😂

Yok cok sira vardi o yüzden hep iptal edildi ama sonuc olarak bakti gec saatte, cok begendim - diger tarafin hayatinda birinin oldugunu bildigim halde ben hic bi falciya söylemiyorum onlar bilsin diye özellikle soruyorum karsi tarafin hayatinda biri var mi diye - ilk melisa bildi birinin oldugunu digerleri hep yok diyordu (Duygu, Derin, Nadide, Akin vs…) Gercekten ilk kez bakilan fali bu kadar begendim - yanliz pembecimi degilmi bilmiyorum 8 li vade verdi bakip görücez😂

Merhaba, bana da 6lı vade dedi size de 8li demiş ne demek oluyor tam olarak anlamadım 😅

Yine melisaya mi?
Oleeyy sonunda Melisamın değerini bilenler oldu. Buralarda hiç konuşulmuyordu ben de kimse baktırmıyor sanıyorumm. Kredisi biraz yüksek evet ama çok favorim ya. Siz memnun musunuz kızlar? anladığım kadarıyla 2-3 kişi atmış Melisaya

Back
X