- 23 Ocak 2022
- 14
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #9.921
Kizlar Melek Kara ve Melisa arasinda kaldim hangisi sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Melisa donukuk yolladim 10 dk önceKizlar Melek Kara ve Melisa arasinda kaldim hangisi sizce?
Bende yolladim bacim hayirlisiBen Melisa donukuk yolladim 10 dk önce
Melisaya su falimi attinVe heceye kahve fali attim dierleri hepsi su faliydi
Aaa kiz benimki daha yeni iptal edildi zamaninda yorumlanmadi diyeBende yolladim bacim hayirlisi![]()
Benimkini yorumladi 12 dakka ama cok aa ii yapiyor. Birde sanki yorumlrken baska seyle ugrasiyor sankiAaa kiz benimki daha yeni iptal edildi zamaninda yorumlanmadi diye![]()
Ben tekrar yolladim bekliyorum dahaBenimkini yorumladi 12 dakka ama cok aa ii yapiyor. Birde sanki yorumlrken baska seyle ugrasiyor sankiAklindakiyle olmicak ama baska biri cikicak dedi yeni biriymis. Hayirlisi ne diyeyim
ama sadece melisa olmicani soyledi. Bencede olmicak zaten
Yine melisaya mi?Ben tekrar yolladim bekliyorum daha
Evet ya sirada 6 kisi var diyor sistemYine melisaya mi?
Bendede 5 diyodu bi 4 saat faln sonra geldi bide soru sordu isim anne adi falanEvet ya sirada 6 kisi var diyor sistem
Yine iptal edildi benim kiBendede 5 diyodu bi 4 saat faln sonra geldi bide soru sordu isim anne adi falan
HahahaYine iptal edildi benim kive tekrar yolladim
![]()
Yok cok sira vardi o yüzden hep iptal edildi ama sonuc olarak bakti gec saatte, cok begendim - diger tarafin hayatinda birinin oldugunu bildigim halde ben hic bi falciya söylemiyorum onlar bilsin diye özellikle soruyorum karsi tarafin hayatinda biri var mi diye - ilk melisa bildi birinin oldugunu digerleri hep yok diyordu (Duygu, Derin, Nadide, Akin vs…) Gercekten ilk kez bakilan fali bu kadar begendim - yanliz pembecimi degilmi bilmiyorum 8 li vade verdi bakip görücezHahahaallah allah neden acaba , soru olarak speaifik bisey mi sormadib yani genel olunca yorum mu yapmak istemedi acaba
Yok cok sira vardi o yüzden hep iptal edildi ama sonuc olarak bakti gec saatte, cok begendim - diger tarafin hayatinda birinin oldugunu bildigim halde ben hic bi falciya söylemiyorum onlar bilsin diye özellikle soruyorum karsi tarafin hayatinda biri var mi diye - ilk melisa bildi birinin oldugunu digerleri hep yok diyordu (Duygu, Derin, Nadide, Akin vs…) Gercekten ilk kez bakilan fali bu kadar begendim - yanliz pembecimi degilmi bilmiyorum 8 li vade verdi bakip görücez![]()
Canim genellikle 6 gün, 6 hafta, 6 ay, 6. ay ve ayin 6,16,26 gibiMerhaba, bana da 6lı vade dedi size de 8li demiş ne demek oluyor tam olarak anlamadım![]()
Yani mesela bende 8. ay cikarsa kadar büyük bi ihtimal unuturum bu fali ama bilmiyorum umarim daha erken olur. Keske 8 gün olsaMerhaba, bana da 6lı vade dedi size de 8li demiş ne demek oluyor tam olarak anlamadım![]()
Oleeyy sonunda Melisamın değerini bilenler oldu. Buralarda hiç konuşulmuyordu ben de kimse baktırmıyor sanıyorumm. Kredisi biraz yüksek evet ama çok favorim ya. Siz memnun musunuz kızlar? anladığım kadarıyla 2-3 kişi atmış MelisayaYine melisaya mi?