Fal Sepeti Deneyimleri

Tabiki de hayır, tutmadı 😄 Hayal kırıklığına uğramaktan artık şaşırtmıyor beni hiç bir şey.
Hatta şöyle diyim şuana dek, tellwe, binnaz, fal sepeti, falalem buralarda bulunan hiç kimsenin vadesi çıkmadı şuana dek. kime baktırdaysam vadesi çıkmayan falcılar önüm arkam. Bak bazılarının söyledikleri çok tutarlı ve öyle gelişirmiş gibi gelenlerin bile vadesi bir tane bile çıkan olmadı ya. O yüzden hevesimde kaçtı gibi çünkü hiç bir şey dedikleri tarih aralığında dedikleri gibi olmadı. Hala iyi tarafından bakıp, belki o şekilde gelişecek aynen ama tarihleri bir tek tutturamadılar, daha geç bir tarihte olacak belki de diye avutuyorum. Geç olsun da ne zaman olursa olsun hesabı😅
Valla ben çoğu zaman vadeleri unutuyorum biraz kafama göre takılıyorum :)

Bu arada fal sepeti güncellenmiş kızlar siz de güncelleyin çok beğendim. Ama kredi yükleyince hediye geldi bir tek bana mı anlamadım size de oldu mu ?

Bu arada fal sepeti güncellenmiş kızlar siz de güncelleyin çok beğendim. Ama kredi yükleyince hediye geldi bir tek bana mı anlamadım size de oldu mu ?
aa bana da geldi üyelik sistemini değiştirmişler çok güzel olmuş 😊 Biraz bakınınca gezgin üye olduğumu gördüm. Kredi yükledim hemen hediye kredi geldi ben çok sevdim bu işi 😁

İyi akşamlar yeni üyeyim sormak istedim.Fulya Nas katinada nasıl?Baktırıp memnun kalan varmı?Yorumları ve puanı çok iyi görünüyor...

Nezih tuna ya baktırdım anda iyi ama gelecek bilemiyorum yani vadesi var .
O zaman bende Nurbini denedikten sonra son durumu yazarım buraya 🙄🙄 Umarım iyidir ve vadesi tutar. 🥳🥳🥳
Yaaaa bu arada kızlar uygulama yenilenmiş girişi çok hoş olmamış mı 😍😍 Hediye fal kalkmış sanırım profilimde göremiyorum onun yerine kredi eklemişler. Yenilikleri çok merak ediyorum. Benden önce çözen olursa söyleessiiinnnnnn 🙏🙏🙏😂😂😂

Selamlar.Aybuke Kaya'ya kahve falı gönderdim biraz önce.an'da çok iyiydi herseyi bildi.3-4 haftalık bir vade verdi...inşallah tutar..bu kişiye baktiripta vadesi dogru çıkan var mı?

Selamlar.Aybuke Kaya'ya kahve falı gönderdim biraz önce.an'da çok iyiydi herseyi bildi.3-4 haftalık bir vade verdi...inşallah tutar..bu kişiye baktiripta vadesi dogru çıkan var mı?
Benimle ilgili de tespitleri çok doğruydu, beğenmene çok mutlu oldumm

ben yıldızname baktırırım Fulyaya
Fulyaya bende yıldızname baktırdım onu önerıyorum bence uzmanlıgı da bu yönde. Hem astroloji hemde harita bilgisi oldugu için yıldıznamede detaylı bakım yapıyor. Bir canlı yayınında harita da bakmıştı. İsabetlıydi. Ben yenileri de hep merak ediyorum. Yeni isimlerden denerseniz anlık da vade de nasıllar yazar mısınız ona göre atmak istiyorum. Kararsız kalıyorum bazen kıme gıdeceğim konusunda :D 🤦‍♀️

Back
X