- 4 Temmuz 2019
- 163
- 199
- 23
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #1.921
Ohaaaa aynisini dedi banada ay yoksa herkese ayni seyleri mi soyluyorO bana iki vade demişti. 2 hafta kadar yakın hissetmiyorum ama 2 aya yayılabilir demişti.
Bilemiyorum kiOhaaaa aynisini dedi banada ay yoksa herkese ayni seyleri mi soyluyor
O bana iki vade demişti. 2 hafta kadar yakın hissetmiyorum ama 2 aya yayılabilir demişti.
Yani herkese oyle diyor mu bilemem ama bana da 2 vade demis.2 ay olacagini sanmam 2 hafta olabilir demis.Ohaaaa aynisini dedi banada ay yoksa herkese ayni seyleri mi soyluyor
Offf baska baktiran yok muu hergun 10 kisi baktiriyor olmasi laziim. Cok enerjik seyehat etmeyi seven eskiden bir kadindan darbe yermis kadinlara buyuzden kadinlara pek guvenmeyen yeni biri gormus felan umarim bu tasvirleri herkese yapmiyodur...Bilemiyorum kiBen ilk kez yorum almıştım. Baktıran başka arkadaşlar varsa onlar da yorumlarını yazarlar umarım, inşallah aynı şeyleri söylememiştir
Bana bu tarz cümleler hiç kurmadıOfff baska baktiran yok muu hergun 10 kisi baktiriyor olmasi laziim. Cok enerjik seyehat etmeyi seven eskiden bir kadindan darbe yermis kadinlara buyuzden kadinlara pek guvenmeyen yeni biri gormus felan umarim bu tasvirleri herkese yapmiyodur...
Vakit konusunda bana da 2 vade demis ama aslinda analizleri dogruydu herkese ayni diyecegini sanmam. Zaten iyi bir falci degilse bile demez herkese farkli sey der herhalde.Offf baska baktiran yok muu hergun 10 kisi baktiriyor olmasi laziim. Cok enerjik seyehat etmeyi seven eskiden bir kadindan darbe yermis kadinlara buyuzden kadinlara pek guvenmeyen yeni biri gormus felan umarim bu tasvirleri herkese yapmiyodur...
Analizleri bende de doğruydu. İçerik dolu doluydu açıkçası. Hatta çok spesifik bir şeyi de söylemişti. Benim olacağını zannetmediğim tek bir öngörüsü oldu sadece. Ben genel anlamda beğenmiştim.Vakit konusunda bana da 2 vade demis ama aslinda analizleri dogruydu herkese ayni diyecegini sanmam. Zaten iyi bir falci degilse bile demez herkese farkli sey der herhalde.
Yani evet uyduruyosada herkese farkli bisey uydurmasi lazim salak biri degilse. Ben tasvirler %100 aynisi olunca paranoyaklastim sanirim.Vakit konusunda bana da 2 vade demis ama aslinda analizleri dogruydu herkese ayni diyecegini sanmam. Zaten iyi bir falci degilse bile demez herkese farkli sey der herhalde.
Bana da iki hafta veya 2 3 ay demiştiOhaaaa aynisini dedi banada ay yoksa herkese ayni seyleri mi soyluyor
Bana da geçmişinde darbe almış ilişki istemiyor dediOfff baska baktiran yok muu hergun 10 kisi baktiriyor olmasi laziim. Cok enerjik seyehat etmeyi seven eskiden bir kadindan darbe yermis kadinlara buyuzden kadinlara pek guvenmeyen yeni biri gormus felan umarim bu tasvirleri herkese yapmiyodur...
Benim fikrime gore olaylar degismesede 2 falda ayni sorulara farkli cevaplar verilir.mantik olarak sonuc olumlu/olumsuz ayni cevap olabilir ya da sure..ama cumleler degisir.Yani evet uyduruyosada herkese farkli bisey uydurmasi lazim salak biri degilse. Ben tasvirler %100 aynisi olunca paranoyaklastim sanirim.
Bana da geçmişinde darbe almış ilişki istemiyor dedi
Sosyal biri falan dedi
Bana da geçmişinde darbe almış ilişki istemiyor dedi
Sosyal biri falan dedi
Bu ekstra bir kisi yoktu ama eski sevgilimin analiz edip yeni birini soylemedi ciddi birBana bu tarz cümleler hiç kurmadı
Yaaaa of aynisiBana da geçmişinde darbe almış ilişki istemiyor dedi
Sosyal biri falan dedi
Akşama tekrar dinleyip yazıcam detaylıca ama çok benzerBu ekstra bir kisi yoktu ama eski sevgilimin analiz edip yeni birini soylemedi ciddi bir
Yaaaa of aynisiseyehat etmeyi seven, enerjik, sana biraz egoist ve kendini begenmis gelecek ama aslinda ici öyle degil, kadinlara eskiden aldigi bi darbe yuzunden pek guvenmeyen ama seni tanidikca sana karsi tavirlari degisecek, senin bir adimindan sonra o bir adim atacak vs vs OMG
Aynen cümlelerin siralisi bile ayni nerdeyse, icerik %100 ayni zaten bana da garip geliyor bu durum hayirlisi jsjsjsBenim fikrime gore olaylar degismesede 2 falda ayni sorulara farkli cevaplar verilir.mantik olarak sonuc olumlu/olumsuz ayni cevap olabilir ya da sure..ama cumleler degisir.
Yesilcingene oyle;olaylar degismeden tekrar fal attiginda ayni cumleleri yaziyor ve kendi de diyor tekrara dusuyorum boyle olunca diye.
Senin durumun icin ne diyecegimi bilemedim,direkt karalayamayiz su asamada, belli ki herkese 2 hafta 2 ay demis bakariz bakalim :):):):)
Bana da gorusmedigim biriyle ilgili 8 gun gorunuyor demisti iletisim icin.8 oldu cidden.boyle ufak sirinlikleri var :)Talia’dan her ay yorum alıyorum, memnunum ve bana genel olarak biliyor. İ 5 gun kadar once yorum aldım,10 gun icinde bir gelisme olacak, bir de 3’lu bir zaman dilimi onemli olacak gelişme olacak demişti, bugun 10 gun icinde yani, karşı taraf aradı. Ve ayın 23’u bugun, 3 rakamı dikkatini çekmişti. Bu vadede sen yuzleşme yasayacaksın icindekileri dokeceksin demişti bir de Agustos’un ilk haftasına kadar. Bugun dokemedim ama oyle bir planım var hatta bu kişiye uzun bir yazı yazdım onu gonderip icimdekileri dokecegim. Aradı ama telefonda konusamadık, o da bir daha iletişim kurmadı tekrar veya mesaj atmadı ama bir gelişme ve adım oldu en azından Talia’nın soylediği zaman dilimi içindr.
Ne fali attiin katina miydi yani kart fallarinda da 5 gun felan anlasilir mi bilemedim nasil anliyorTalia’dan her ay yorum alıyorum, memnunum ve bana genel olarak biliyor. İ 5 gun kadar once yorum aldım,10 gun icinde bir gelisme olacak, bir de 3’lu bir zaman dilimi onemli olacak gelişme olacak demişti, bugun 10 gun icinde yani, karşı taraf aradı. Ve ayın 23’u bugun, 3 rakamı dikkatini çekmişti. Bu vadede sen yuzleşme yasayacaksın icindekileri dokeceksin demişti bir de Agustos’un ilk haftasına kadar. Bugun dokemedim ama oyle bir planım var hatta bu kişiye uzun bir yazı yazdım onu gonderip icimdekileri dokecegim. Aradı ama telefonda konusamadık, o da bir daha iletişim kurmadı tekrar veya mesaj atmadı ama bir gelişme ve adım oldu en azından Talia’nın soylediği zaman dilimi içindr.
Bana suda demisti.Ne fali attiin katina miydi yani kart fallarinda da 5 gun felan anlasilir mi bilemedim nasil anliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?