- 11 Ağustos 2016
- 38
- 83
- 88
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.541
Firuzan Kaleli'ye baktıran var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana çıkmadıFiruzan Kaleli'ye baktıran var mı ?
Teşekkürler yorumları baya olumlu olunca merak etmiştimBana çıkmadı
Bende baktırdım kısmen olumlu bi faldı vadesine daha var, tekrar falı için telefonla fal seçtim saçma sapan konuşuyor hiç tavsiye etmiyorumFiruzan Kaleli'ye baktıran var mı ?
başkasının baktığı falları göremiyorlar.Merhaba arkadaşlar 1 2 aydır fal sepetinde fal baktırıyorum resmen bağımlı gibi bir şey oldum. Bi 30 40 tane fal baktırmışımdır yorumcuların hepsi aynı şeyleri söyleyip aynı vadeleri verdi hatta bazıları aynı tarihleri söyledi. bakılan falları görebiliyor mu yorumcular acaba?
Öyle olumlu konuştuki mest oldum ama sonuç patladıFiruzan Kaleli'ye baktıran var mı ?
Nasıl sizce baktıran var mıikab esmere baktıran varmı?
yok canım almadım ama genel bakımı iyi benceMayra ya baktırıp da olumsuz yorum alan oldu mu
Fena değil diyeyimNasıl sizce baktıran var mı
Mayra ya baktırıp da olumsuz yorum
Ben baktırdım 1 hafta içinde mesaj atacak net dedi attı ve hiç mesaj beklediğim biri değildi. Süreci de kısmen olumsuz yorumladı 2 ay vade verdi vadesine daha varMayra ya baktırıp da olumsuz yorum alan oldu mu
mayra açmıyor 2 gündürBen baktırdım 1 hafta içinde mesaj atacak net dedi attı ve hiç mesaj beklediğim biri değildi. Süreci de kısmen olumsuz yorumladı 2 ay vade verdi vadesine daha var
ben kendisini beğenmedimElana Günce nin olumsuz görüp de çıktığı fal oldu mu
Benim son falım da çok kötüydüben kendisini beğenmedim