Fal Sepeti Deneyimleri

Bende de çıkmamıştı
Irmak akar ocak ayında nisan mayıs ilişki netleşme gördü.
Daha vadesi gerçekleşmeden mart ayında tekrar fal attım eylül ekim ayına vade öteledi.
Bİr de sistemde çıkan kartlara göre kısa cevap veriyor. Sonuçta 700 liralık falda insan biraz daha detay bekliyor 6 dk ses kaydı değil. Sonuç olarak ben memnun kalmamıştım. Daha da baktırmam.

ikab esmere baktıran varmı?
Sıfır pembecilik olanı olduğu gibi söyleyen biri. Resmen hayatımı okudu ve söyledikleri çok iyi. İyiye iyi kötüye kötü diyebilen biri. Konuşması çok akıcı samimi ve içten. Sorularımı tek tek cevapladı. Hatta kendisi sorular ekleyerek destekledi. Ben başarılı buldum kendi adıma . Fiyatı zamlanmis benim bakimimdan sonra.

Sıfır pembecilik olanı olduğu gibi söyleyen biri. Resmen hayatımı okudu ve söyledikleri çok iyi. İyiye iyi kötüye kötü diyebilen biri. Konuşması çok akıcı samimi ve içten. Sorularımı tek tek itinayla cevapladı. Hatta kendisi sorular ekleyerek destekledi. Onemsendigimi hissettim. Ben başarılı buldum kendi adıma . Fiyatı zamlanmis benim bakimimdan sonra. Bukadar dürüst ve samimi biri olduğu için benim adıma sorun yok da siz bilirsiniz.
Sevgili siteye 10 dk önce üye olan arkadaşım,dün baktırdım ben de. Kendisi toplasanız 30 cümle kurmamış, sürekli aynı cümleleri kurmuş,sürekli duraksamış, ses kaydı alırken aralarda sessizlik oluşmuş düşünmüş sanırım. Daha sonra “Iıııı,aaaa” gibi sürekli duraksamaları olmuş. Sadece benim sorularıma yanıt vermiş. Kısaca sizin yazdıklarınızın tam tersi bir deneyim yaşadım ve falını dinlerken sıkıldım.

Sevgili siteye 10 dk önce üye olan arkadaşım,dün baktırdım ben de. Kendisi toplasanız 30 cümle kurmamış, sürekli aynı cümleleri kurmuş,sürekli duraksamış, ses kaydı alırken aralarda sessizlik oluşmuş düşünmüş sanırım. Daha sonra “Iıııı,aaaa” gibi sürekli duraksamaları olmuş. Sadece benim sorularıma yanıt vermiş. Kısaca sizin yazdıklarınızın tam tersi bir deneyim yaşadım ve falını dinlerken sıkıldım.
Aksine bende çok memnun kaldım verdiği vadeler iki sefer de tuttu ve gayet akıcı aksine sormadığım Herşeyi söyledi akıcı samimi ve asla pembe tablo çizmedi ben çok memnun kaldım İkab beyden aklıma takılan herşeyde de gidiyorum asla sıkılmadım her gün gidebilme imkanım olsa giderim

İkab Esmer' e ilk baktırdığımda ben de kartları iyi yorumladığını düşünmüştüm. Taa ki 2. falı atana kadar. Ben İkab'a ilk falı attıktan sonra üyeliğimi silmiştim. İlk falında oldukça olumlu görmüştü. Adamın karakteri düzgün vs gibi cümleler kurmuştu.Üyeliği sildikten sonra tekrar baktırdım. Yorum olumsuza döndü. Sorun olumsuza dönmesi değildi aslında. İkinci falda adamı resmen yerden yere vurmuş. Annesinin yetiştiremediği adamı sen mi büyüteceksin falan demiş. Madem böyle kötü bir karakterde adamdı neden ilk falında ciddiyet gördün diye sorduğumda enerjiler değişir gibi şeyler dedi. Enerji değişir de adamın karakterini değiştirdin sen falında. falı iade etti sonrasında. Tekrar baktırmam.

Back
X