Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar ben fal krizlerimi internetten kart cekip chatgptye yorumlatarak asiyorum bu aralar. Pek cok yorumcudan daha tutarli. Hem o anki ihtiyacimi gideriyorum hem de para vermiyorum. Deneyin isterseniz :)

Doga Dan mesela yakin vade icin iyidir. 2 ay icerisinde neler olacak hep biliyor

Doga Dan mesela yakin vade icin iyidir. 2 ay icerisinde neler olacak hep biliyor
Doğa Dan’a ben 2 sene önce baktırmısım ve dedikleri cıkmamıs. O ara kime baktırdıysam vadeleri olmadı benim de hic beklemediğim sekilde sonuçlandı gerçi. Ancak enerjiler sürekli degistiği için cıkmayınca hic cıkmaz ya da cıkınca hep cıkar gibi olmadıgını düsünüyorum. Mesela bir falda 3-4 tane söyledilerse 2 tanesi olup diğerleri olmayabiliyor.

Acaba sallıyorlar tutuyor mı ya gerçeği bilmek imkansız

Zaten ben kart baktirdigimda kesin sonuc beklemiyorum cünkü kart uzak vade vermez. Ama mesela gidisat icin baktiriyorum neler olacak iletisim iyi mi kötü mü olacak. Bunlari hep bildi yani 2 ay icin cok iyi bana göre. Ama ve bu cok önemli!!! Iletisim hic yoksa fal baktirmayin cünkü hep ayni yorum alirsiniz. Bekle, sabirli ol, kafasi karisik gibi klasik cümleler. Bende öyle bir durum olmadigi icin daha saglikli yorum aliyorum gibi. Seneler önce baska bir konu icin baktirmistim iletisim yoktu, hic bir falim cikmamisti ve hepsi bosuna umutlandirmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…