- 19 Ekim 2024
- 384
- 373
- 18
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #18.201
Okuyolar zatenBence gelecek konusunda kimsenin dediği çıkmıyor. Ama anlık ve geçmiş için en azından teselli arıyorum . :) ama aynı kişiye atınca insan bi işkilleniyor önceki falı mı okudu ya da hatırladı acaba diye.
Gerçekten şuna baktırın dediğin kim var ?Aylardir baktiriyorum. Hatta favorimdi bi zmnlar ama en sonunda anladimki oda pembe sona baglayanlardan. Hakkinida tam yemiyim, ufak tefek bildikleride oldu ama genel sonuc fos.
YokGerçekten şuna baktırın dediğin kim var ?
Ben hic begenmedim, gecmiste baktirmistim, ne 3. kisiyi gördü ne sonu gördü hic bir sey görmedi pembe tablo cizip gönderdi. Cok önceden baktirmistim zaten o insanla 1 yildan fazla görüsmüyorum asla da görüsmem o fali da o zamanlar atmistimahu yaldıza daha önce baktıran var mı, bi de onu sorayım
ay bendim ooo. teşekkürlerGecenlerde burada biri Astrodaki Doga Can'i sormustu ben yorum almistim bir dedigi vadesiyle birlikte cikti. Bir kac sey daha dedi ama vadelerine var daha
Bana şimdiye kadar en tutarlı efsun Hatun oldu ama gelecek için vade vermiyor.Gerçekten şuna baktırın dediğin kim var ?
Peki gerçekten gelecek gerçekleşti mi?Bana şimdiye kadar en tutarlı efsun Hatun oldu ama gelecek için vade vermiyor.
Bence pembecizeliş can iyi mi
Gelecek için şöyle olursa şöyle olur tarzında yorumluyor o yüzden gerçekleşti vs diyemiyorumPeki gerçekten gelecek gerçekleşti mi?
Bana iki falindada verdigi vadeler gecti. Karakter analizinde eh iste bildigi noktalar kadar yanlis bildikleride olduMerhaba arkadaslar Deva Günese baktirip cikan var mi? Daha dogrusu ani ve karakter analizleri nasil sizce?
Ask ile ilgilimiMerhaba arkadaslar benim durumum ile ilgili bazi seyler belli oldu.
Patlayanlar Duygu Deniz, Ahu yaldiz, Gökce Aksoy ve Efsun hatun, BYV Mars.
Soyledikleri bazi seyler cikan yorumcular Fulya Nas, Gül Demir ve Deva Günes oldu.
EvetAsk ile ilgilimi
Efsunda bilemedi öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?