Fal Sepeti Deneyimleri

Hanfendi anladığım kadarıyla fala enerjiniz kalmamış gibi. Ve yapılan yorumlarıdan da hoşnut değilsiniz. Kim ne yaşadısa ne duydusa onu söylemek istiyor. Havada kuş göreceksiniz deseler biz bu oldu diyip yazmaktan keyif alıyoruz. Giden paranın değil umutların olmaması adına yönlendirme yapmaya çalışıyoruz. Ama yorumlarınız enerjimi indirgedi. Keyifsiz olmaya gerek yok.
Sevgiler

Zaten fal baktırmıyorsanız bence takipde etmek iyi gelmeyebilir.faldan sebep Size iyi gelmeyen bişeyler gelişiyor sanırım hayatınızda.

Ben de deneyimlerimi anlatmak istedim soruluyor ya onun icin.Size de sevgiler

Haklısınız o yönlü düşünmedim .Herkesin önceligi,beklentisi farkli tabi ki

Bende de tuhaf bi hissiyat oluşturdu. Umarım öngörüleri gerçekleşir

Zaten fal baktırmıyorsanız bence takipde etmek iyi gelmeyebilir.faldan sebep Size iyi gelmeyen bişeyler gelişiyor sanırım hayatınızda.
Haklısınız ,yıllarca baktirdim fal sepetinde cogu falciyi da iyi analiz edebilirim orda .Artik baktirmasam da nasil bir enerji ise demek ara ara burayi okuyorum.Hic okumamam ,bu enerjiden tamamen kurtulmam lazim.Aşagi cekiyor evet hatirlattiginiz icin cok tesekkur ederim.

Bende de tuhaf bi hissiyat oluşturdu. Umarım öngörüleri gerçekleşir

Dennis ve Ayışığın hakkında neler diyebilirsiniz ? Onlara baktırdıysanız analizini paylaşır mısınız ? Son zamanlarda onları merak eder oldum da ...

Falsepetinden hediye fal kazandım ancak tüm bilgileri girmeme rağmen falınızın nasıl yorumlanacağını seçmediniz şeklinden uyarı alıyorum? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Falsepetinden hediye fal kazandım ancak tüm bilgileri girmeme rağmen falınızın nasıl yorumlanacağını seçmediniz şeklinden uyarı alıyorum? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

Bende de boyle dedigi olmustu sitede sorun oluyo sanirim arada, ben 4-5 kere felan sectim gondermeyi denedim oyle sonunda olmustu

Dennis ve Ayışığın hakkında neler diyebilirsiniz ? Onlara baktırdıysanız analizini paylaşır mısınız ? Son zamanlarda onları merak eder oldum da ...
Ben ayışıgına baktırdım. Nokta atışları var. Yani cok alakasız bir şeyi bildi bende ama bu zaman tarih ile alakalı değil o konuda kandırmayım. Eski erkek arkadaşımın daha önceden evli oldugunu bildi. 3 tane vadesi var ama yani agustos sonuna kadar bekliyorum Pembe tablo çizmemiş bende. Hatta kötü bir şey de söylemiş

Anı bilmiyoruz, kendi dusuncelerimiz ve olan durum degil andan kastım karşı tarafın içinde bulundugu durum ve dusuncelerini bilmesi.

Onu düşünebilirim öyleyse teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…