• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar talianin falı bende olmadı fal olumlu yanlis anlasilmasin ama beni tatmin etmedi bence enerjim uymadı çünkü daha öncede buraya yazmıştım kart okuyucusu linç uğramıcaksam benim fikrim bu
😂 yok canım, tabiki de fikrini söyle analizini belirt. O bende de çıkmadı. Bana da olumlu konuşmuştu. Anda da iyi değildi. Ben de enerjiye bağlıyorum, onunla uyuşmamıştım

Herkes senin gibi bir tavir sergilese cok cok iyi olurdu gercekten beni cok iyi anladin haksizliga asla gelemem ben insan yinede bisiler bekliyor ki o kişilerden ses yok şuan. Bende senin gibiyim enerjim çok tutmaz tutunca belirtiyorum bunda suç yok ama kalkıp senelerdir burdayım kaç konuda başlığım var denilmesi başka bişey umarım anliosundur beni ❤
Ben konu sahibi olarak karşı düşüncede olan insanlara orta yol bulmaya çalıştım. Telefonu şimdi elime alıyorum, ses yok diye benden bahsediyorsanız. Birçok vakayla karşılaştığımız için söyleyenler de haklı fakat siz de delilinizi paylaşmışsınız. Bunda artık büyütecek bir şey yok. Sizden sonraki yeni üyelerden ricamız sizin yaptığınız gibi baktırdığı falların ekran görüntüsünü alması çünkü bir falcıyı beğendiği zaman üzerine gidiliyor. Şüphe içindeyiz burada, bizzat kendim de bu olayı yaşamış birisi olarak. Zaten fal baktırıyorsak bir derdimiz var demektir, bu derde arkadaşça çare olalım, derdimize dert eklemeyelim...

Benimde talia dahil hiçbiri çıkmadı dediğim gibi ) kismet deilmis... parayla umut almışım.. daha gazla param yok sokaga atacak..... Artık baktirmıyorum.. saldım kendimi sokağa alışverişe şuna buna.. yavaş yavaş unutmaya başlıyorum... yeni birine şans veriyorum... Kendime 3 ayda bi kuralı koydum.. sadece 3 ayda bi reelde fal baktircam) sevgiler

Benimde talia dahil hiçbiri çıkmadı dediğim gibi ) kismet deilmis... parayla umut almışım.. daha fazla param yok sokaga atacak..... Artık baktirmıyorum.. saldım kendimi sokağa alışverişe şuna buna.. yavaş yavaş unutmaya başlıyorum... yeni birine şans veriyorum... Kendime 3 ayda bi kuralı koydum.. sadece 3 ayda bi reelde fal baktircam) sevgiler

Kızlar.merhabalar ben de size.melisa donukuk u onericem nacizane.kendisinin müdavimiyim hem anlık analizleri süper hem de öngörüsü.ben de dedikleri çıktı.her defasında beni şok eder melisa hanım.deneyin derim favorim benim.

Kendisini ilk astrocenter da tanıdım...orada.mudavimi oldum ordan da deneyebilirsiniz çünkü telefonda bakıyor oradan karşılıklı konuşarak.medyum marta orada adı.siz de tavsiyelerinizi yazarmisiniz kızlar bana

Kendisini ilk astrocenter da tanıdım...orada.mudavimi oldum ordan da deneyebilirsiniz çünkü telefonda bakıyor oradan karşılıklı konuşarak.medyum marta orada adı.siz de tavsiyelerinizi yazarmisiniz kızlar bana
Aaaaa ben de nerden tanıyorum diyorum kendisine ordan su falı baktırmıştım 10 euro vermiştim vee tutmamıştı aklımda da pek kalmadı. Zaten çıkmadığına dair yorumum duruyor hala o sitede malesef.

Back