- 21 Şubat 2019
- 349
- 212
- 33
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.741
Yeni başlık ekliyorum yazılı falmi sesli falmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün 8.30 gibi online olmuştu galiba. o civarlarda oluyor zaten hepTalianın çevrim içi olma saati ortalama ne? Bence buranın tek başlığı talia olmalı :) bu akşam yakalamam lazım
O bugün olmaz yeni bitirdi diye biliyorum gündüz vardı falları cunki baktımTalianın çevrim içi olma saati ortalama ne? Bence buranın tek başlığı talia olmalı :) bu akşam yakalamam lazım
O bugün olmaz yeni bitirdi diye biliyorum gündüz vardı falları cunki baktımTalianın çevrim içi olma saati ortalama ne? Bence buranın tek başlığı talia olmalı :) bu akşam yakalamam lazım
bir arkadaşım yollamıştı. arkadaşımın verdiği detaylardan tavsiye niteliğinde bir fal yollamıştı. falcı olduğunu düşünmüyorum ben onun. öyle bir his vermedi bana.Merhaba arkadaşlar, az önce liya constanta’ya kahve falı gönderdim ? Daha önce baktıran var mı?
yorumunuz İçin teşekkürler.bir arkadaşım yollamıştı. arkadaşımın verdiği detaylardan tavsiye niteliğinde bir fal yollamıştı. falcı olduğunu düşünmüyorum ben onun. öyle bir his vermedi bana.
Siteye mail atıp nedenini söylersen iptal ediliyor. Ama ben etkilemiş olmayayım belki size iyi bakaryorumunuz İçin teşekkürler.
Peki falı iptal edebilir miyim?
Genelde buradaki yorumlara göre baktırıyorum...Siteye mail atıp nedenini söylersen iptal ediliyor. Ama ben etkilemiş olmayayım belki size iyi bakar
teşekkür ederim, bakalım nasıl gelecek yorumu.Siteye mail atıp nedenini söylersen iptal ediliyor. Ama ben etkilemiş olmayayım belki size iyi bakar
yok canım, tabiki de fikrini söyle analizini belirt. O bende de çıkmadı. Bana da olumlu konuşmuştu. Anda da iyi değildi. Ben de enerjiye bağlıyorum, onunla uyuşmamıştımKızlar talianin falı bende olmadı fal olumlu yanlis anlasilmasin ama beni tatmin etmedi bence enerjim uymadı çünkü daha öncede buraya yazmıştım kart okuyucusu linç uğramıcaksam benim fikrim bu
Ben konu sahibi olarak karşı düşüncede olan insanlara orta yol bulmaya çalıştım. Telefonu şimdi elime alıyorum, ses yok diye benden bahsediyorsanız. Birçok vakayla karşılaştığımız için söyleyenler de haklı fakat siz de delilinizi paylaşmışsınız. Bunda artık büyütecek bir şey yok. Sizden sonraki yeni üyelerden ricamız sizin yaptığınız gibi baktırdığı falların ekran görüntüsünü alması çünkü bir falcıyı beğendiği zaman üzerine gidiliyor. Şüphe içindeyiz burada, bizzat kendim de bu olayı yaşamış birisi olarak. Zaten fal baktırıyorsak bir derdimiz var demektir, bu derde arkadaşça çare olalım, derdimize dert eklemeyelim...Herkes senin gibi bir tavir sergilese cok cok iyi olurdu gercekten beni cok iyi anladin haksizliga asla gelemem ben insan yinede bisiler bekliyor ki o kişilerden ses yok şuan. Bende senin gibiyim enerjim çok tutmaz tutunca belirtiyorum bunda suç yok ama kalkıp senelerdir burdayım kaç konuda başlığım var denilmesi başka bişey umarım anliosundur beni ❤
Aaaaa ben de nerden tanıyorum diyorum kendisine ordan su falı baktırmıştım 10 euro vermiştim vee tutmamıştı aklımda da pek kalmadı. Zaten çıkmadığına dair yorumum duruyor hala o sitede malesef.Kendisini ilk astrocenter da tanıdım...orada.mudavimi oldum ordan da deneyebilirsiniz çünkü telefonda bakıyor oradan karşılıklı konuşarak.medyum marta orada adı.siz de tavsiyelerinizi yazarmisiniz kızlar bana