- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.761
Anladım canım belkide enerji meselesi ben de 3 defa tuttu.karsilikli enerjilesme de etkili olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesli:)Yeni başlık ekliyorum yazılı falmi sesli falmi
Selam,Kızlar burda ben de baktırdım alex,dennis,nas,zülal,oylum.İnşallah dedikleri çıkar henüz zamanlarına var dediklerinin.Bi de instada baktırdığım bi yer var sizi kendi arıyorlar.Mesela anlaşıyorsunuz saat veriyorlar size,sonra siz kahve görselleri atıyorsunuz onlar da sizi arayıp başlıyor anlatmaya sonra sorun varsa sorularını alıyorlar.Gayet memnunum ben isterseni bi bakın sayfalarına.İzmirkahvetarotfali diye bi sayfa.Ben tesadüf bulmuştum orayı ama 1 aydır ara ara baktırıyorum.5 tane yorumcu var ikisi bayan 3 ü erkek.Evren ,anıl en iyileri bence..Ama genel olarak hepsinin analizi süper ama çıkan şeyleri evren ve anıl da yaşadım bi tane önemli bir olayım var onun zamanı var çıkarsa onu da yazcam buraya..Kahve 50tl,tarot 75tl su 150 tl bide aşk falı yeniymiş o da 100 tl.Ben su kahve ve tarot baktırdım.İsterseniz kahveyi deneyin bi ama önce sayfayı okuyun içinize sinerse baktırın isterseniz.Beni artık tanıyolar hatta dediler yeterrrr ara ver Ben de bekliyom şimdilik Ama tavsiye ederim cidden güzel bi de arıyolar sizi onlar direk anlatıyor istediğiniz kadar da soru sorabiliyosunuz.
Bahsettiğiniz kişinin bir öngörüsü çıkmayacağını burda söylemiştim ama dedikleri çıktı diyen arkadaşlar oldu geri çekildim. Falcı değil dert ortağı modunda takılan bir insan. Önermiyorum.Kızlar basimdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum nas kendine has dün gece falını dinlemek istedim 1 ay önce atmıştım fal fal değil mubarek nasihat onuda gectim 7 dakika ses ve bildirim sesi geliyo surekli 3 dakikası boyle 3 dakikası ise kısık sesle konuşan bir kadın hayat zor diyen bir kadın son bir dakkada olucak olucak diyen kadın etrafındaki insanlara hıhı evet diyip gecio ses kaydında bunuda duydum yani demem o ki profesyonelce değil şikayet ettim ve iade ettiler tâbi gold üye olduğum için insan biraz ciddiyet istiyor ....
Onu ben de asla önermiyorum. Ben baktırmadım ama arkadaşım baktırdı ve falını dinledim. Çok ciddiyetsiz biri yaa ve bana hiç samimi gelmedi. Arkadaşımın soru sorarken yazdığı bir cümleye de gülmüş. Boş konuşuyor falın dolması için... Fal bilen biri değil bence.Bahsettiğiniz kişinin bir öngörüsü çıkmayacağını burda söylemiştim ama dedikleri çıktı diyen arkadaşlar oldu geri çekildim. Falcı değil dert ortağı modunda takılan bir insan. Önermiyorum.
Ya birazda uyum önemli dedikleri çıktı diyen varmı bilmiyorum yeniyim burda ama bana çok laubali geldi açıkçası ki ses kaydı bildirim sesi ile doluyduBahsettiğiniz kişinin bir öngörüsü çıkmayacağını burda söylemiştim ama dedikleri çıktı diyen arkadaşlar oldu geri çekildim. Falcı değil dert ortağı modunda takılan bir insan. Önermiyorum.
benim de aklımda ama hangi yorumcuyu tercih edeyim bilmiyorum. Sitede bakınıyorum 20 dkdırYa ben fal baktirmak istiyorum acaip baglandim
Geçen parama kıydım kredi aldım. Hem de bedava fal yüklenecekti onu da kullanıp jübile yapayım dedim. Melisa Donukuk a korkarak attım çünkü ruhani varlıklar filan deniliyordu. Yoruma gelirsek iyiydi gayet geçmiş ilişkimi iyi tahlil etti olanı biteni anlattı. Şu dikkatimi çekti kart falıydı olumsuz olduğunu düşündüğün için hep olumsuz kartlar çekmişsin dedi benim yerime kart çekti. Yani yorumları tutarlıydı fal sepetinde denediğim aklımda kalan fallar içerisinde. Gelecek öngörüsü çıkar mı bilemem öyle bir beklentim yok çok bekledim fal olayına bu yüzden girdim. Fal sepetinde baktırdıklarım Buğra , Demir , özgür can, Ayça melek ve Talia. İlk dördünü tavsiye etmem. Talia nın falı sistemden silinmiş ne sordum ne dedi bilmiyorum.İddialı konuşmuycam ama artık canım fal baktırmak istemiyor bıktım. Arada yorum okuycam okudukça aklım çelinirse okumuycam. İki yıl olmuş buraya üye olalı iki yıldır sıkıntılı zamanlar geçiriyorum yani. Bu süreçte hiç bir gelişme olmadı. Elfin , doğa , zümra , şevdar bana çıkan olmadı daha sayamadığım bir sürü yorumcu. Çıktı diyebileceğim bir şey yok. Olumsuz diyenler de ares, Zeynep Aksu ve Pelin bilge. Sadece sonuç odaklı diyorum. Telwe de çingene hep olumsuz yorumlar yaptı ama hayatında şöyle biri var isminde şu harf var kısmını teyit edemem belki doğru belki senaryo bilemem sonuç odaklı yine. Telwe de geysu geçmişte iyiydi ama gelecek yoktu. Başka kimsede yok. Yani bakın iki yıl içinde bir sürü fal baktırdım bir tanesi çıkmaz mı ya çıkmadı şu falcının şu falı çıktı hiç diyemedim. Reel de bir şeyler yapmak lazımmış. Bu yazımda kimseyi tavsiye etmedim geçmişimi bilmek de işime yaramıyor. Falcı da değilim bilen bilir falzedeyim Keşke diyebilseydim çıktı ama yok. Geçen bir midem ağrıdı diyorum ki bir falcı demişti sağlık sorunu yaşayabilirsin Tecrübem bu yönde. Size tavsiyem hemen her lafa atlayıp fal atmayın bekleyin yorumlara bakın nasıl bahsediliyor o kişiden. İki yıl bekledim hayattan koptum artık hayata karışmak istiyorum. Yok falda şu çıkmıştı şu harfti acaba bu mu gibi şeyler aklıma getirmek istemiyorum öyle çok yoruldum ki. Herkese sevgilerKızlar.merhabalar ben de size.melisa donukuk u onericem nacizane.kendisinin müdavimiyim hem anlık analizleri süper hem de öngörüsü.ben de dedikleri çıktı.her defasında beni şok eder melisa hanım.deneyin derim favorim benim.
Hemen yogunlasmiyorum zatende bağımlı oldum ya sanki boş boş duruyormuşum gibi hissediyorumaçıkçasıGeçen parama kıydım kredi aldım. Hem de bedava fal yüklenecekti onu da kullanıp jübile yapayım dedim. Melisa Donukuk a korkarak attım çünkü ruhani varlıklar filan deniliyordu. Yoruma gelirsek iyiydi gayet geçmiş ilişkimi iyi tahlil etti olanı biteni anlattı. Şu dikkatimi çekti kart falıydı olumsuz olduğunu düşündüğün için hep olumsuz kartlar çekmişsin dedi benim yerime kart çekti. Yani yorumları tutarlıydı fal sepetinde denediğim aklımda kalan fallar içerisinde. Gelecek öngörüsü çıkar mı bilemem öyle bir beklentim yok çok bekledim fal olayına bu yüzden girdim. Fal sepetinde baktırdıklarım Buğra , Demir , özgür can, Ayça melek ve Talia. İlk dördünü tavsiye etmem. Talia nın falı sistemden silinmiş ne sordum ne dedi bilmiyorum.İddialı konuşmuycam ama artık canım fal baktırmak istemiyor bıktım. Arada yorum okuycam okudukça aklım çelinirse okumuycam. İki yıl olmuş buraya üye olalı iki yıldır sıkıntılı zamanlar geçiriyorum yani. Bu süreçte hiç bir gelişme olmadı. Elfin , doğa , zümra , şevdar bana çıkan olmadı daha sayamadığım bir sürü yorumcu. Çıktı diyebileceğim bir şey yok. Olumsuz diyenler de ares, Zeynep Aksu ve Pelin bilge. Sadece sonuç odaklı diyorum. Telwe de çingene hep olumsuz yorumlar yaptı ama hayatında şöyle biri var isminde şu harf var kısmını teyit edemem belki doğru belki senaryo bilemem sonuç odaklı yine. Telwe de geysu geçmişte iyiydi ama gelecek yoktu. Başka kimsede yok. Yani bakın iki yıl içinde bir sürü fal baktırdım bir tanesi çıkmaz mı ya çıkmadı şu falcının şu falı çıktı hiç diyemedim. Reel de bir şeyler yapmak lazımmış. Bu yazımda kimseyi tavsiye etmedim geçmişimi bilmek de işime yaramıyor. Falcı da değilim bilen bilir falzedeyim Keşke diyebilseydim çıktı ama yok. Geçen bir midem ağrıdı diyorum ki bir falcı demişti sağlık sorunu yaşayabilirsin Tecrübem bu yönde. Size tavsiyem hemen her lafa atlayıp fal atmayın bekleyin yorumlara bakın nasıl bahsediliyor o kişiden. İki yıl bekledim hayattan koptum artık hayata karışmak istiyorum. Yok falda şu çıkmıştı şu harfti acaba bu mu gibi şeyler aklıma getirmek istemiyorum öyle çok yoruldum ki. Herkese sevgiler
Yaa sorma bende bilemedimbenim de aklımda ama hangi yorumcuyu tercih edeyim bilmiyorum. Sitede bakınıyorum 20 dkdır
İkiside riskli fallar gerçekten bilen birinin bakıp yorumlaması gerekiyor , su falını önüne bur bardak su alıp 3-5 sallayanda var şu ritüellerini uygulayanda var. Yıldızname ise apayrı fal çeşidi kaldı ki doğumdan ölüme kadar bilgi verilmesi gereken enerjisini tam yakalandığınız birinin bakması lazım. Ben böyle sitelerde ikisinide baktırmadım bu zamana kadar çünkü riskli buldum. Dışarda baktırdığım bir bayana baktırıyorum baktırmak isrersem. Ama bende bekleyeyim öneri gelirse deneyebilirsin.
Yıldıznameyi kime baktırıyorsunuz öğrenebilirmiyim bir de memnun kaldınızmı acaba?İkiside riskli fallar gerçekten bilen birinin bakıp yorumlaması gerekiyor , su falını önüne bur bardak su alıp 3-5 sallayanda var şu ritüellerini uygulayanda var. Yıldızname ise apayrı fal çeşidi kaldı ki doğumdan ölüme kadar bilgi verilmesi gereken enerjisini tam yakalandığınız birinin bakması lazım. Ben böyle sitelerde ikisinide baktırmadım bu zamana kadar çünkü riskli buldum. Dışarda baktırdığım bir bayana baktırıyorum baktırmak isrersem. Ama bende bekleyeyim öneri gelirse deneyebilirsin.
Evet bana da dedi .Kahve fali atmiştim hic bir dedigi cikmadi.Vadeleri coktan gecti.Cok nazar var su fali gönderin kursun dökeyim dedi.Zaten artik fal baktirmiyorum ama bildirim geldikce arada sizleri okuyorum burdan.Enerjisi iyi gelmiyor falin emin olun.Ahmet cansoya katina attım.su falıma gel kurşun dökelim bla bla... başkasına da böyle bir cevap yazıp deneyen oldu mu kızlar
Anda süper olması bi sey ifade etmiyor ki.Zaten biliyoruz anı.Ben de baktirdim talia ya mart ayiydi sanirim ,dün öylesine gördüm dinledim hic biri cikmamis.Bana geçmişimi anlatmis uzun uzun.Zaten biliyorum.Gelecekten haber verip de cikan var mi siz onu söyleyin.Kesinlikle Talia anda super, beni sasirtiyor bazen nasil bu kadar biliyor diye
Fal baktırma amaçları farklı farklı oluyor işte :) ben mesela an için baktırıyorum o yüzden anda iyi olması benim için çok önemli. Gelecek işini bilmese de olur. Çünkü karşı tarafı çok analiz edemiyorum ve bilgi alamıyorum. Bu yüzden faldayım :)Anda süper olması bi sey ifade etmiyor ki.Zaten biliyoruz anı.Ben de baktirdim talia ya mart ayiydi sanirim ,dün öylesine gördüm dinledim hic biri cikmamis.Bana geçmişimi anlatmis uzun uzun.Zaten biliyorum.Gelecekten haber verip de cikan var mi siz onu söyleyin.