- 20 Şubat 2019
- 381
- 410
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.801
Lütfen analizini, yorumunu paylaş olur mu fal hakkındaBen bu kez yakaladım zorda olsa ama umarım iyi şeyler çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen analizini, yorumunu paylaş olur mu fal hakkındaBen bu kez yakaladım zorda olsa ama umarım iyi şeyler çıkar
Tabiki paylaşırım :) bu sefer tarot attım,kartlar pek hoş değil gibi,moralim bozuldu az,umarım iyiye yorumlar,ben soruda sorarım kaçta çevrimiçi olcağınıLütfen analizini, yorumunu paylaş olur mu fal hakkında
SÜpersin dilerim gönlünden dilediğin gibi yorumlanırTabiki paylaşırım :) bu sefer tarot attım,kartlar pek hoş değil gibi,moralim bozuldu az,umarım iyiye yorumlar,ben soruda sorarım kaçta çevrimiçi olcağını
Analizini bekliyorum Kartlarını özelden atabilirsin bana, bir iki şey söyleyebilirim dilersenTabiki paylaşırım :) bu sefer tarot attım,kartlar pek hoş değil gibi,moralim bozuldu az,umarım iyiye yorumlar,ben soruda sorarım kaçta çevrimiçi olcağını
Ben de isterimAnalizini bekliyorum ☺ Kartlarını özelden atabilirsin bana, bir iki şey söyleyebilirim dilersen
Senin de analizini merakla bekliyorum umarım güzel şeyler söyler falındaMısırlı Talia’ya su falı attım
Olur suyu yorumlayamam ama bir önceki kart falına bakabilirim bir iki şey söyleyebilirimBen de isterim
O zaman sizde bizler için online olacağı günü sorar mısınızMısırlı Talia’ya su falı attım
Oleyyyyyyy attımm çok saolun nnMısırlı talia yeniden çevrimiçi
Üfff şu sen misin bu sen misin konularından sıkıldık. Dertlerimz sıkıntılarmz var. İnsanların enerjilerini yıldırtmayın lüzumu olmayan konularla.
Üfff şu sen misin bu sen misin konularından sıkıldık. Dertlerimz sıkıntılarmz var. İnsanların enerjilerini yıldırtmayın lüzumu olmayan konularla.
Insan sınır oluyor dimi haklisin:)))))))Üfff şu sen misin bu sen misin konularından sıkıldık. Dertlerimz sıkıntılarmz var. İnsanların enerjilerini yıldırtmayın lüzumu olmayan konularla.
Kadının 9 tane 1 puanı var. Biri cidden baya yermişBu arada talia ya baktımda birisi baya bi kötü yorum yapmış