Fal Sepeti Deneyimleri

Bendede 12 Aralikta patladi Amine.
Ida Daghan
Duygu Deniz
Cicek Celen
Didar Evren’de 21 Aralik demisti. Oda patlar ztn.
bunlar vadesi patlayanlar. Sonuc hala belirsiz. Belkide hic donmeyecek birini bekliyorumdur 🥹. Cogunun vermis oldugu vade Aralik. Cok begendigim yorumculara 1den fazla kez baktirdim ve her seferinde vadeler ertelenio.. Ahu Yaldiz’da bunlardan biri.
Canım ben mayıstan beri bekliyorum.😭🤣 aglayım mi guleyim mi bilemiyorum artık..
Mayısta haziran temmuz dediler temmuzda ağustos dediler ağustosta Eylül ekim dediler Kasımda dediler şimdi ocak diyen oldu subat diyen var mart diyeni var.. ama hep gelecek donecek bariscaksiniz 😅 sinirden guluyorum.. çünkü hala aptal gibi bekliyor ve fal baktiriyorum.. son 2 aydır çok az baktiriyorum.. olumlu ilk aylardaki fal krizlerim yok artık çünkü hep dönecek barışma ama gelen giden yok aha mayisa ne kaldı surda ozaman bi sene olucak ayrılık..

Canım ben mayıstan beri bekliyorum.😭🤣 aglayım mi guleyim mi bilemiyorum artık..
Mayısta haziran temmuz dediler temmuzda ağustos dediler ağustosta Eylül ekim dediler Kasımda dediler şimdi ocak diyen oldu subat diyen var mart diyeni var.. ama hep gelecek donecek bariscaksiniz 😅 sinirden guluyorum.. çünkü hala aptal gibi bekliyor ve fal baktiriyorum.. son 2 aydır çok az baktiriyorum.. olumlu ilk aylardaki fal krizlerim yok artık çünkü hep dönecek barışma ama gelen giden yok aha mayisa ne kaldı surda ozaman bi sene olucak ayrılık..
Bende Mayista ayrildim. Ama simdiye kdr ara ara kopukda olsa iletisimimiz oldu. Oda ben adim attigim icin. Beni en cok sinir eden durum, hepsinin karsi tarafin duygu yogunlugundan bahsetmesi ama karsi tarafin simdiye kadar tek bi tane bile olumlu adimi olmayisi. Resmen bizimle dalga geciyolar. Bende yavas yavas uyanmaya basladim sanirim. Kendimle resmen hergun savas halindeyim baktirmamak icin 😢

kimseyi üzmek istemem ama duygusu olan gercekten seven adam bunu size belli eder zaten. Erkeklerin yapisi böyle ilgileniyorlarsa bir sekilde belli ediyorlar. Bunu ben de zamaninda kabullenmek zorunda kaldim. Zaman gectikce özleyip adim atabilirler ama su an seni özlüyorsa ve iletisime gecmek istiyorsa gecer zaten gecmiyorsa da mutlaka sebebi vardir

Bende Mayista ayrildim. Ama simdiye kdr ara ara kopukda olsa iletisimimiz oldu. Oda ben adim attigim icin. Beni en cok sinir eden durum, hepsinin karsi tarafin duygu yogunlugundan bahsetmesi ama karsi tarafin simdiye kadar tek bi tane bile olumlu adimi olmayisi. Resmen bizimle dalga geciyolar. Bende yavas yavas uyanmaya basladim sanirim. Kendimle resmen hergun savas halindeyim baktirmamak icin 😢
Seni çok iyi anliyorum.. bizimde Eylülde bi iki iletisim oldu ama oda olumsuzdu. Benimki içinde ölüyor bitiyor özleminden seni düşünüyor aklindasin hala o sana adım aticak dedikleri adamda hala engeli olmam🤦‍♀️

Seni çok iyi anliyorum.. bizimde Eylülde bi iki iletisim oldu ama oda olumsuzdu. Benimki içinde ölüyor bitiyor özleminden seni düşünüyor aklindasin hala o sana adım aticak dedikleri adamda hala engeli olmam🤦‍♀️
Saka gibiler ama biz dahada saka gibiyiz. Gercekleri daha ne kadar gozumuze sokabilirler ben bilemiyorum😂 bizimde en son Eyluldeydi 😳 Ekim’de engellemistik birbirimizi ama o salak 1 hafta sonra kaldirmisdi. Bende gecenlerde Elena’nin gaziyla actim engelini. Yuzlesmeniz gerek demisti🤦🏻‍♀️

Saka gibiler ama biz dahada saka gibiyiz. Gercekleri daha ne kadar gozumuze sokabilirler ben bilemiyorum😂 bizimde en son Eyluldeydi 😳 Ekim’de engellemistik birbirimizi ama o salak 1 hafta sonra kaldirmisdi. Bende gecenlerde Elena’nin gaziyla actim engelini. Yuzlesmeniz gerek demisti🤦🏻‍♀️
Hihihih🤭 benimki ilk günden engellemişti işte eylülde açtı iletişimden sonra tekrar engelledi hala engelliyim ben onu hiç engellemedim ama bende eylülden sonra numarasını sildim resmim artık gözükmedigi icin oda bende engelledim sanıyor olabilir.. artık en son bi mail atmıştım heryerden engelli olduğum için onada cevap vermedi yanii bu adam nasıl döner bilmiyorum bence anca kendi etrafında döner zira hiç dönecekmiş gibi tablo cizmiyor bana😂

Bu cümleler hep kadınların duymak istedikleri cümleler olduğundan öyle diyor falcilar.Net.Özleminden ölüp biten adam asla durmaz ,yaklaşır.Gercekten seviyor ve istiyorsa bir erkeğin önüne hiç bir şey,hiç bir kimse geçemez.

Merhaba Binnazda Bilge Özdoğru ya baktıran var mı? Nasıl sizce?
Ben 4 senedir baktiriyorum bana hep cikti. Mesela bir durum var sorularimi okusan net olumsuz konusursun faldan anlamiyorsan cünkü olumsuz konusmak daha mantikli bende ama Bilge de olumlu konusanlardan ilk kisilerden hem de hic ihtimal vermedigim halde ve daha hic bir sey belli olmadiginda ilk zamanlarda yani. Ve gercekten olumlu olmaya basladi

Ben 4 senedir baktiriyorum bana hep cikti. Mesela bir durum var sorularimi okusan net olumsuz konusursun faldan anlamiyorsan cünkü olumsuz konusmak daha mantikli bende ama Bilge de olumlu konusanlardan ilk kisilerden hem de hic ihtimal vermedigim halde ve daha hic bir sey belli olmadiginda ilk zamanlarda yani. Ve gercekten olumlu olmaya basladi
vade verdimi

Hangi falda başarılı peki sizce? Yorumlar iyi ama kişiye göre değişiyor bu enerji. Denemeden iyi mi kötü mü bilemiyorsun🥲

X