- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.701
Yakalarsam sadce o️Yaw şu Talianın falı neden bana çıkmadı Allahım Yarabbim yaa acaba ben attığımda enerjisi mi düşüktü ki? Bidaha mı denesem ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakalarsam sadce o️Yaw şu Talianın falı neden bana çıkmadı Allahım Yarabbim yaa acaba ben attığımda enerjisi mi düşüktü ki? Bidaha mı denesem ya
duygu'yu pembeci biliyorduk bide. demek ki olumsuz konuştuğu da oluyomuş ama allahtan tutmamış sende.. benim de talia'ya atasım geldi çok pis sen ne zaman atmışsın ona tarihe bakabilir misin bi?Evet canım. Net halde söylüyorum. Evet beraber olurlara geldi mevzu onlara göre
Ya bana yeterki bir falcının dediği çıksın parası marası sorun değil yeter ki çıksın yaa Bir kez atmıştım Taliaya onda da çıkmadı hiçbir dediği. Bilmiyorum, ya enerjisi düşüktü ya da onunla aynı enerjide değilim Tekrar bakacağım bunaYakalarsam sadce o❤
TALİA bayram tatiline giderken yoldaduygu'yu pembeci biliyorduk bide. demek ki olumsuz konuştuğu da oluyomuş ama allahtan tutmamış sende.. benim de talia'ya atasım geldi çok pis sen ne zaman atmışsın ona tarihe bakabilir misin bi?
Yaw bizi ne hallere koydular, Allah hemen döndüresicelerr darısı bizeZülal şene yalvarışım resmen
Talia’ya atarken karşı tarafın doğum tarihini kendininkini, isimleri mutlaka eklemelisin. Bir de tarot ilişki açılımı gönder bence. Ben çok genel sormuyorum spesifik ve detaylı soruyorum, belki o da onemlidir.Ya bana yeterki bir falcının dediği çıksın parası marası sorun değil yeter ki çıksın yaa Bir kez atmıştım Taliaya onda da çıkmadı hiçbir dediği. Bilmiyorum, ya enerjisi düşüktü ya da onunla aynı enerjide değilim Tekrar bakacağım buna
Ama tarot ilişki açılımında çok az kart seçiliyor ya evet ben tüm bilgilerimi doğru olarak vermiştim yorumun da doğru olması için. Sende çıktı mı Talia ?Talia’ya atarken karşı tarafın doğum tarihini kendininkini, isimleri mutlaka eklemelisin. Bir de tarot ilişki açılımı gönder bence. Ben çok genel sormuyorum spesifik ve detaylı soruyorum, belki o da onemlidir.
Ayışığın ve Denmis’i sormussun daha once ikisi de bilemedi bende ikisini de önermem.
Hiç bir zaman troll değiliz tabiki görüntü aticam ekte mevcut sıkıntılarım olduğunda her daim yorum alırım bu çıktı şu çıktı demek hatamı değil oya borandan yorum almak için bekledim bu kadar saaat bunada bir kulp sokmamak için söylüyorum ayrıca iki sayfaya sığmadığı için iki resim alarak atıyorum her daim dürüst bir insan oldum gerek sosyal medyada gerek real hayatta gerek sosyal platformda adım geçtiği zaman şahsıma yönelik kelimeler yorum bildirim yapıldığı zaman her daim arkasındayım uzatıyorum bu konuyu evet şahsıma yapilan bir hakaret olarak algılıyorum @selena80 kişisi bahsettiği için söylüyorum ayrıca yeni üyeler adına konuşuyorum ki bir daha bu konunun bahsi bile geçmesin benden bizden büyük rabbimiz var günahımı aldınız falınız şimdi çıkarmı acaba bence çıkmaz günah almak çok kötüdür buda ayrıca olan bir etken obsessivebuddyAnladım canım. O zaman fotoğrafını bekliyoruz ☺
Senin başka birisi olduğunu ben hiç düşünmemiştim. Kötü hiç hissetmedim. Burada bazıları maalesef paranoyak olmuşlar. Beğendiğimiz yorumcuyu açıkça dile getirmeye korkuyoruz resmen Neyse ki hem kanıtlarımız var, hemde teknik ekip tanıyor VIP üyeyim. Aynısı bana da dendi aynı üye tarafından hemde. İnsanları karalamak ve suç isnat etmek ne kadar da kolay elinde kanıt olmadan. Sen benimle konuş bacım Enerjini sevdim ben seninHiç bir zaman troll değiliz tabiki görüntü aticam ekte mevcut sıkıntılarım olduğunda her daim yorum alırım bu çıktı şu çıktı demek hatamı değil oya borandan yorum almak için bekledim bu kadar saaat bunada bir kulp sokmamak için söylüyorum ayrıca iki sayfaya sığmadığı için iki resim alarak atıyorum her daim dürüst bir insan oldum gerek sosyal medyada gerek real hayatta gerek sosyal platformda adım geçtiği zaman şahsıma yönelik kelimeler yorum bildirim yapıldığı zaman her daim arkasındayım uzatıyorum bu konuyu evet şahsıma yapilan bir hakaret olarak algılıyorum @selena80 kişisi bahsettiği için söylüyorum ayrıca yeni üyeler adına konuşuyorum ki bir daha bu konunun bahsi bile geçmesin benden bizden büyük rabbimiz var günahımı aldınız falınız şimdi çıkarmı acaba bence çıkmaz günah almak çok kötüdür buda ayrıca olan bir etken obsessivebuddy
Ayrıca bu etiket alma durumunu bile şuan öğrendim düşünün yani ne kadar doğal bir insan oldugumu . Evet yeni uyeyim bir dönem net e girmedim bir dönem fala baktirmadimşuan baktirdim bunun zamansal durumuna mahel etmeniz doğru değil. Son olarak evet yeni uyeyim isteyen muhattap olur isteyen olmaz birileri artık daha konusmucam demişti son olarak talia ya baktirmistim bir kere onun falini sildigim icin suan yok ama yonetime mail attim oda gelsin onuda ayrica aticam .. iyi aksamlar..
MerhabaMerhabalar, Melisa Donukuk için neler söyleyebilirsiniz?
Bacım yine söylüyorum ben her daim gerek sosyal platformda adım geçtiği zaman gerek real her daim arkasındayım ben kocamı bile bu yüzden bosucaktim . Nevi sahsina munasir olan o kişi kaç senedir burdaymis bir çok konubasliginda yorumu varmış olabilir zamanla bizde olucaz bunun altında niye art niyet ararsın ki .. bende senin enerjini sevdim bacım ❤❤Senin başka birisi olduğunu ben hiç düşünmemiştim. Kötü hiç hissetmedim. Burada bazıları maalesef paranoyak olmuşlar. Beğendiğimiz yorumcuyu açıkça dile getirmeye korkuyoruz resmen Neyse ki hem kanıtlarımız var, hemde teknik ekip tanıyor VIP üyeyim. Aynısı bana da dendi aynı üye tarafından hemde. İnsanları karalamak ve suç isnat etmek ne kadar da kolay elinde kanıt olmadan. Sen benimle konuş bacım Enerjini sevdim ben senin
Herkes öyle diyor ama ben ona inanmıyorum saçma geliyor. Geçen gün bir tane astrolog dinledim YouTubedan, o da öyle bir şey olmadığını söyledi. İnanki adını hatırlamıyorum çünkü rastgele dinlemiştim. Bir de retroyla gelen retroyla gider diyorlar ama alakası yok. Herkesin haritasındaki açılar, evler, gezegen konumları, etkilendiği alan farklıKızlar retro döneminde ilişki bitince tamamen bitmiş mi oluyor genelde?
Teşekkür ederim.Aslında tanımları beğendim bu konuda başarılı.Hisli gibi geldi bana sankiyani sorularım exler için değildi.Bu konuda en azından pembe bir yorum almadım.Eylül ayını dedi banada
Merhaba
Bir kaç kez çok bunaldığımda yorum almıştım. Bence fazla pembeci. İnsanın içini rahatlatıyor o ayrı... Vade konusunda zayıf. Dediklerini çok geç yaşadım
Teşekkür ederim Allah iyi niyetlilerle yolumuzu kesiştirsinBacım yine söylüyorum ben her daim gerek sosyal platformda adım geçtiği zaman gerek real her daim arkasındayım ben kocamı bile bu yüzden bosucaktim . Nevi sahsina munasir olan o kişi kaç senedir burdaymis bir çok konubasliginda yorumu varmış olabilir zamanla bizde olucaz bunun altında niye art niyet ararsın ki .. bende senin enerjini sevdim bacım ❤❤
Çok kart daha kötü çünkü karışıyor, bir de gerekli oldugunda kendi tarot destesinden de seciyor. Bende Talia hep tutarlı, bir iki defa enerjisi dusuktu sanırım o falları cok uymadı, sana da oyle olmustur ilk baktıgında belki. Ama onun dışındakiler cok iyi, anda zaten bana cok iyi biliyor, ama yakın gelecek de çıkıyor vadesi de çok şaşmıyor bende.Ama tarot ilişki açılımında çok az kart seçiliyor ya evet ben tüm bilgilerimi doğru olarak vermiştim yorumun da doğru olması için. Sende çıktı mı Talia ?