Fal Sepeti Deneyimleri

Teşekkür ederim.Aslında tanımları beğendim bu konuda başarılı.Hisli gibi geldi bana sankiyani sorularım exler için değildi.Bu konuda en azından pembe bir yorum almadım.Eylül ayını dedi banada
Umarım ki yanılmaz Gelişmeleri yaz lütfen buraya

Evet tekrar bir düşünüyorum bi bakacağım. Belki tekrar gönderirim Teşekkür ederim

Sagol bacim bu arada oya borandan yorum aldım ve gayet iyiydi zaman vermemiş enerjimi durumumu yansıttı tutarlı bir yorum aldım ayrıca bayada uzundu ilk defa böyle uzun yorum aldım bu sitede yoksa ben oya boran miyim
kız güldürdün beni ya kanıt isterim belki osundur

Anda iyi miydi ? Ve kaç dk yorum yaptı ?

Hayır bide yorumcularinda sahsina edilen bir tavır var burda ki habersizler

Evet maalesef. Onlar da zan altında kalıyorlar. Kimse istemez üzerine öyle bir suç yüklenmesini.

Arianna zeynepberat29 Özellikle yeni üye olunca ve bir kaç yorumcuya odaklanınca eski üyeler ister istemez kuşkulanıyoruz. Burada neler gorduk çünkü, paranoyaklik olabilir ama nedensiz degil emin olun☺ Ben de yeni yazmaya basladigimda bir iki yorumcuyla baglantim oldugu dusunulmustu, onlarin fallari ciktikca heyecanla burada yaziyordum ve ustuste olunca ve ayni falcilar oldugu icin falci oldugum dusunuldu. Bana herkesin enerjisi tutmadigi icin, fali cikan olunca heyecanla gelip burada yaziyordum cunku. Aslinda gercekten kotu bir his boyle suclanmak, ozellikle de insan kendini bildigi icin burasi sanal da olsa buyuk bir haksizliga ugramis gibi kotu hissediyor kendini ve olmadigini ispatlamak istiyor. Falci olabilme ihtimalinizi dusunenleri de anlamak lazim sebepsiz degil. Kimse kimseye darilmasin o yuzden, birbirimizi anlayisla karsilayalim ve kirmayalim. Ekran goruntulerinizi de attiginiza gore kimsenin kuskusu kalmamistir zaten.

Herkes senin gibi bir tavir sergilese cok cok iyi olurdu gercekten beni cok iyi anladin haksizliga asla gelemem ben insan yinede bisiler bekliyor ki o kişilerden ses yok şuan. Bende senin gibiyim enerjim çok tutmaz tutunca belirtiyorum bunda suç yok ama kalkıp senelerdir burdayım kaç konuda başlığım var denilmesi başka bişey umarım anliosundur beni ❤

Ne kadar güzel, samimiyetle ve güzel yüreklilikle yazmışsın yaa Anlattıkların o kadar doğru ki... Evet insan kendini kötü hissediyor, çünkü kendini biliyor ve emin. Benim zaten karakterime kendime hem reelde hem sanalda güvenim tam. Özelden de konuştuğum bir kaç arkadaşım var, onlar bilirler beni. Bende tıpkı sen gibi, baktırdığım her falı beğenmiyorum. Yani gerçekten saçmalıyorlar bazıları. İnsan bir tanesini çok beğenince, baktırmak isteyenlere öneri sunmak istiyor. Kaldı ki, kanıtsız bir şekilde iftira atılarak karalanmak kötü bir şey. Kimse bunun başına gelmesini istemez. Samimiyetle, gönülden yazdığın güzel yazına çok teşekkür ederim

o kişilerden ses yok ne demek ya? ne sanıyosunuz siz kendinizi çok pardon da? Arianna kişisinden şüphelendiğimi belirttim ve kişi attığı falları gösterince özür de diledim. zeynepberat29 size de özelden mesaj attım, sizden şüphelenmedim zaten yeni üye olduğunuzu da bilmiyodum diye. hatta utkunun falının beğendiğiniz için kanım ısınmıştı çünkü bende de tutturdu o kişi.
konu uzamasın diye yazdıklarınızı okuyup geçiyorum da cevap vermiyoruz diye "ortada yoklar" gibi laflar da söyleyemezsiniz. ergen değiliz sonuçta. kuşkularımızı belirttik ve öyle olmadığını kanıtladınız. gereksiz yere uzatmaya gerek yok.

mısırlı talianın ses kaydını dinlediğimde beni o kadar net okuduğunu hissettim. katina falı gönderiyosanız kartların anlamlarını diil onlardan yola çıkarak analiz yapması lazım. talia bunu yapmış. dahası her nekadar gelecekle ilgili öngörü enerjinin uyuşması da olsa, annelerimiz bile ki en yüksek -enerji bağınız onlarladır-yeri gelir ne yaşadığınızı hissedemezler. talia yı tebrik ediyorum geçmiş, an ve olay durumu muhteşem. benim hislerimi durumu ve geçmişi soru kısmında az bahsetsemde birebir söylemiş. geleceği bilemem ama zaman dediğimiz geçmiş-an-gelecektir. bu durumda öngörüleri doğru olabilir diorum.
Bana ilk fali birebir cikti, harfi harfine. Ikincisinin vadesini bekliyorum
mısırlı talianın ses kaydını dinlediğimde beni o kadar net okuduğunu hissettim. katina falı gönderiyosanız kartların anlamlarını diil onlardan yola çıkarak analiz yapması lazım. talia bunu yapmış. dahası her nekadar gelecekle ilgili öngörü enerjinin uyuşması da olsa, annelerimiz bile ki en yüksek -enerji bağınız onlarladır-yeri gelir ne yaşadığınızı hissedemezler. talia yı tebrik ediyorum geçmiş, an ve olay durumu muhteşem. benim hislerimi durumu ve geçmişi soru kısmında az bahsetsemde birebir söylemiş. geleceği bilemem ama zaman dediğimiz geçmiş-an-gelecektir. bu durumda öngörüleri doğru olabilir diorum.

Kimse kendini bir şey sanmıyor. En azından ben sanmıyorum. Kaldı ki seninle dün gece kısa bir sohbetimiz olmuştu. Ertesi gün burada karalıyorsun, iftira atıyorsun. Hemde kanıtın olmadan, benim ve o yorumcunun gururunu düşünmeden. Sana iftira atılsa sen de aynı tepkiyi verirdin. Özrün bile baştan savma oldu. Her neyse kimseden özür beklemiyorum zaten ben. Ben kendimden eminim ve doğruyum.

Anlıyorum, ben de haksizliga gelemeyen bir yapidayim hatta onceleri kendimi de cok yipratirdim bu konuda. Genel hayatimda da artik cok uzerinde durmamaya calısıyorum, yapabilecegim kadarini yapıp cozemeyecegim durumlari Allah’a havale ediyorum artik. Gercekten zamani gelince gerceklerin ortaya cikmak gibi bir ozelligi vardir derler ya o cok dogru, hayatta da herkese tavsiyem kimse kendini uzmesin ve yipratmasin, er ya da gec insan hakki neyse onu aliyor kimsenin hakki da kimsede kalmiyor.

Ben size iftira atmadım veya karalama kampanyası falan başlatmadım. İnsanların şüphelerini dile getirmeleri çok doğal bir olay. Bu şüphemi de attığınız falları atarak yokettiniz zaten. Böyle bir konuyu gereksiz yere uzatmaya gerek yok.
Millet buraya falcı analizlerini okumak için giriyor, sayfalarca bizim tartışmamızı okumak için değil. O yüzden konuyu burada kapatalım herkesin huzuru için.

Son düzenleme:
İnsanların şüphelerini yazmaları evet doğal ama elinde buna bir kanıtın olması gerekir. Kimse öyle havadan karalayamaz veya çamur atamaz. Ayrıca dün gece şen şakrak sohbet edip, aramızda paylaşım olup, ertesi gün iftira atman da tuhaf. Neyse, umarım ders olmuştur. Bir daha kimseye elinde delil olmadan iftira atmazsın. Evet kapansın bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…